lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 21 februari 2009 13:00

Jag ser att jag glömde blogga i torsdags hmm vad är det för någon stil :P. Men jag kan väl sammanfatta med att Pelle fyllde 16 år och familjen var hemma och fira :P. I skolan så hade vi bara en lektion sedan åkte jag hem :P.

Menmen nu vill jag skriva om igår :P.
 
Jag åkte till skola, och mötte Sara på spånga station, hade en lektion i 45 minuter (fast egentligen så var den typ bara 15 min för merja kom in och pratade med oss :P). Sara och jag åkte hem till henne och vi möttehennes mamma på tåget, gick förbi affären och sedan hem för att laga lunch, pastasallad blev det. 



Medans Sara städade så nördade jag mig lite framför hennes dator och sedan så bakade vi chokladmuffins och sockerkaka :P självklart så slickade vi ur skålen oxå :P.

Vid typ 1,2 så kom Verro, vi sjöng sing star för full hals haha shit vad ont i halsen jag fick :O :P sedan så spelade vi lite guitar hero och så blev vi hungriga så vi åt lite mackor. Efter en stund så kom Cicci och vi spelade lite kort och sedan vid typ17 så kom alla andra, Vi kollade på djävulen bär prada och i slutet så kom Bella oxå :P så vi satte på Amarican pie haha dom är så sköna xD. Så kollade vi klart på Casanova som Cicci och Sara hade lånat av en kompis, fast jag föredrar ju att börja på en ny film frön början inte kolla på slutet först :P haha.

Vi 11 så kom mamma och hämtade sedan så drack jag en kopp te och gick och lade mig.

pööss i kväll ska jag till Lisa :P <333 längtaaar :P

Lyckopiller <3

Av Elin - 18 februari 2009 22:15

Haha vilken dag det har varit xD. I skolan hade vi sammarbete med YTC hela dagen och vi höll på med genus typ, fan jag hade lessnat redan första lektionen och trodde att allt skulle vara tråkigt men det blev faktist lite roligare och roligare :P där fick jag! xD

när jag kom hem så åt jag och sedan til stallet och flummade, fan det var länge sedan jag skrattade så mycket xD Jennifer och jag vi höll på med att försöka kolla hur långt bak och hur långt fram man kunde gå i almanackan på våra mobiler och man kunde gå bak till 1971 och så kunde man gå fram till 2069! :O haha det var riktigt kul och spännande Jennifer är en superhärlig persom men ibland så är hon som en riktig blondie xD

Några av Jennifers smarta kommentarer:
1. Götteborg ÄR ett land, det vet jag för jag har flygit dit! (haha nej Jennifer det ligger i sverige)
2. Jag är säker på att februari har 25 dagar, vi kan slå vad! (haha visst vad vinner man??xD)
3. Nu vet jag när du fyller år, det kommer jag ihåg.....förra året!! ( Haha bravo jennifer :P)

På kvällen så ringde Erika och Emma mig i stallet, och gissa vad dom hade på hjärtat!!?? JO Mamma mia emsambeln var i globen på GE-galan och sjöng!! Hallå, varför satt inte jag i publigen!! fast då hade dom säkert kfått kallat på ambulans!! xD :O aja dom fottade och filmade då är jag nöjd!! :D:D tack tjejer, love <333

Åsa (ridlärare) hon är oxå väldigt rolig (eller så skrattade jag bara åt allt ikväll xD)

Några av Åsas citat:
1. Om du inte passar dig så ser jag till att du får boka tid på folktandvården! (ops, bäst att passa sig xD)
2.Släpp ned dina lååånga beeen ( haha hon kan ju nästan hypnotisera en)
3.Takten i högerskänkeln! (jajaja jag försöker jue xD)

Aja nu måste jag koka lite tevatten sedan gå och lägga mig

pöss
längtar till nästa dag som är såhär underbar, någon som kan och vill fixa det?? xD

haha kramisar
Lyckopiller <3

Av Elin - 17 februari 2009 19:00

Måndag: Jag sov som en stock till halv 12!! :O menmen det var soft ;) satt typ och nördade mig framför TV:n och datan hela dagen, vid 14 så gick jag ned till skolan(praktikplatsen) för att hämta mina papper som rektorn skulle skriva på, var där i drygt en halvtimme sedan hem, jag passade på att fixa sommarjobb oxå så jag ska ringa i maj sedan och prata med rektor!! JIPPIE!! xD tihi. 

Framåt 16 så åkte ja till stallet,jobbade och räddde min älskling från en hjärtattack xD haha vette fan vad han hade lyckats med xD menmen :P. Var där till typ 21 sedan hem och så fick jag typ panik eftersom jag lovade Annie att jag och Jennifer skulle fixa skattjakt med ponnylekisbarnen haha och jag hade inte gjort någon affisch än!! PANIIIK haha jag sprang typ runt i huset för att leta reda på penna och paper, och familjen hade ju liksom redan gått ch lagt sig haha menmen det slutade bra allafall xD.

Tisdag: FÖRSTA SKOLDAGEN SEN I JUL!!! AAAHHH xD haha äntligen men ändå inte xD saknade alla barnen när jag åkte förbi dom imorse menmen thats the life xD. Började skolan 1030 soft eller vad!! xD hade lite lektioner och sedan åkte jag hem, mamma skjutsade mig till stallet för att jag var tvungen att sätta upp lappen om ponylekis haha mamma sa att et skulle gåfort men vem tror ni stannar och pratar med Jennie då!!?? jo mamma haha jag fick påminna henne att det var hon som sa att det skulle gå fort xD haha.

Har ätit och ugglat lite framför TV:n och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på Häggis xD <33

ikväll börjar väl house tror jag!! :D:D såfall ska jag lungt se det!! haha xD

kraaaam å puuss

Lyckopiller <3

Av Elin - 15 februari 2009 16:00

Gick upp vid halv 11 typ, åt frukost och sedan till stallet för att jobba,fast mitt barn kom inte så jag och Hanna satt i hörnet och babblade hela lektionen tihi tänk om alla hade det så härligt xD. När jag kom så tyckte jag att det var oerhört spänt och deppigt i lilla stallet och när jag såg Ellen och Wille så förstod jag varför, Wille har haft problem med sina ben i lång tid så nu har dom beslutat sig för att ta bort honom och han skulle åka idag :( jag såg att Ellen blev ledsnare och ledsnare så jag kramade henne och då kände jag själv att fan jag gråter nästan jag oxå, även om jag inte har haft den "relationen" med Wille så började jag nästan att gråta buäää vad sorgligt det blev helt plötsligt :).


Wille med hela gänget :D

Vid kvart över 1 så kom mamma och hämtade mig sedan när jag kom hem så dushade jag och så höll jag på med min dator, jag fixade min garderob lite och jag hittade en gammal mössa som jag hade glömt xD, nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik är typ vrålhungrig men vi ska äta om typ en timme så jag får väl försöka att hålla mig eller nått :P


haha här är en konstig bild på mig med mössan på (känner du igen den Erika?? xD)

Pööss

Lyckopiller <3

Av Elin - 14 februari 2009 19:15

Fredag: Sista dagen på praktiken, synd :( fick presenter och kramar av barnen och personalen xD gulliga dom är :P.På måndag ska jag redan komma tillbaka och hämta alla pappren efterson rektorn inte kunde skriva på förs då ;). 

Annars så har det väl inte hänt så mycket mera, slappade med familjen och kollade på lets dance sedan gick jag och lade mig.

Lördag: gick upp vid halv 10 eftersom jag skulle vara i stallet vid 1015 på usek möte, ett roligt möte och vi slog rekord på den kortaste mötet oxå :D. Vid 12 så kom jag hem och familjen överraskade mig med en dator(bärbar) xD faan vad glad jag blev älskar dom :D <3. Så har jag typ suttit och nördat mig framför datan resten av dagen, sitter i soffan och skriver nu :P vid 2000 ska jah minsann kolla på melodifestivalen även om det typ bara är skit artister med ikväll, menmen xD

puss see you later xD

happy valentinday!! <333

Av Elin - 13 februari 2009 14:00

Ojojoj vad länge sedan man bloggade, ska bättra mig lovar xD

Måndag:
 Första dagen med 1D, fan vad kul det var, haha en superhärlig klass snacka skillnad på 1C och 1D xD!!! 

När jag kom hem så åt jag lite snabbt och sedan till stallet, var där till 21 och sedan åkte jag hem Rebecka kom, blev lite orolig....hmm aja. kom hem och sedan sovdags xD

Tisdag: Jag var med 1D idag igen haha jag skulle egentligen vara med 1C men jag ville gärna vara med D så då blev det så xD.  

Gick hem vid 14:30 sedan var det stallet, var tvungen att åkte dit för att planera lite aktiviteter, var där och kollade på lektioner och så, sedan hem vid 21:30...sedan soooooova xD.

Onsdag: Idag var jag med 1C som planerat åkte skridskor för sista gången sedan tillbaka och åt lunch var lite med gruppen som hade teater och fan vad långt dom hade kommit xD duktiga dom är!! xD. Jag stängde idag oxå, haha fan jag lyckades få stänga med den snyggaste killen som jobbade där, tror ni att jag lyssnade på vad han sa?? haha nej såklart ite xD jag stod mäst och tänkte på hur gammal han är, om han är singel mm haha menmen thats life xD.

Vid 7 så var jag i stallet, red Eloge som vanligt och det gick super!! duktig liten sötis xD <33333 hemma vid 22 och sedan sova xD.

Torsdag: Var med 1D hihi hade den sista aktiviteten haha en erfarenhet rikar xD fan vad dom sprang, men det var bara bra xD på lunchrasten så fick jag äntligen brevet som jag har gått och väntat på från fonden som jag hade sökt pengar ifrån och dom beviljade det!!!!!!!!! fan vad lycklig jag är, så nu ska jag rida 2 ggr i veckan!!!! JIPPIE!!!!!. 

På kvällen så red jag igen och på Eloge <333 och så blev jag inskriven i gruppen!! xD börjar redan nästa vecka!! <33
kom hem vid 2130 och duschade sedan TV och sedan sooooooovaaaa xD

Av Elin - 8 februari 2009 19:15

Idag har jag varit i stallet och jobbat lite sen hem och degat framför datan hela dagen xD



Ta fram mobilen och börja! xD

Namn 7 Bella
Är han/hon kul? självklart!!!
Har du kramat personen i frågan? jupp såklart :P
Minne av personen? kören när vi var Dextrosol (hur det nu stavas) galna xD


Namn 9 Cicci
Var träffades ni första gången? Skolan
Är personen viktig för dig? ABSOLUT!!!!!!!!!
Sista bokstaven i personens namn? a xD


namn 11 Cissi Jack
Vad betyder personen för dig? mycket
Har du sovit tillsammans med personen? nope
Personens hårfärg? haha hon ändrar ju hela tiden, men nu brunett(snart blond) xD


Namn 14 Elin Lottorin
Flicka eller pojke? flicka
Älskar du honom/henne? haha gör jag väl
Har du pratat med personen i telefonen? jupps


Namn 15 Ella
Hur länge har ni känt varandra? vet inte riktigt, träffades i stallet
Har du kysst honom/henne? haha nää
Kan du berätta hemligheter för personen? kan jag väl :)



Namn 16 Ellen Pettersson
Är hon/han vacker? jupp
Känner du honom/henne bra? både jag och nej xD
Är han/hon upptagen? nupp


Namn 20 Emelie
Är ni släkt? nää
Hur är han/hon till sättet? glad xD
Känner du honom/henne bra? nja


Namn 22 Emma
Har du sänt personen ett sms? jaa!
Är det en tjej? haha självklart
Går personen i samma skola? aa samma klass xD


Namn 25 Erika
Hur gammal? 17...18 iår
Bor? med bönderna (bålsta) xD
Hatar du personen? Varför skulle jag!!!?? :O


Namn 28 Fia Sahlman
Har du besökt personen? nope
Är han/hon trevlig? alltid!
Vad börjar hans/hennes namn med? S


Namn 30 Fredde
Har du kramat henne/honom? jupp
Har du sett personen full? haha nää men mamma och pappa har säkert det xD
Är personen äldre än du? haha aa typ 30 år äldre xD


Namn 33 Fröken ur HAHAHAHAHA jag döööööör xD
Är han/hon vacker? inte faan vet jag xD
Minne av personen? klockan är....haha nää vet inte xD
Har du hennes/hans msn? haha har hon msn??!! :O xDxD


Namn 35 Hanna Hedlén
Står han/hon nära dig? aa
Har du kramat personen? jaa!!
Har du varit förstjust i honom/henne? haha inte på det sättet xD


Namn 36 Hanna Smith
Beskriv med ett ord? liten xD
Bor personen i huvudstadsregionen? tror nog det xD
Har du sett honom/henne i en dröm? 


Namn 39 Ingrid
Första tanke? konstig xD
När träffade du senast personen? omprovsdagarna
Vartifrån har du fått hans/hennes nummer? schoolsoft kallas det för xD


Namn 41 Jennifer Smith
tjänst du gjort personen? tagit hand om hästen elr nått kanske xD
Har du sett personen gråta? nää
när såg du personen sist? idag tror jag...elr igår allafall xD


Namn 47 Josse
Är han/hon svensk? I think so
Har du fått några andra vänner genom personen? nope
är han/hon ful? Absolut inte!!!!


Namn 50 Katta
Personens fullständiga namn: Katarina Bromsjö
Hur många gånger har ni träffats? OJ, typ varje gång jag är i stallet
Hur gammal är personen? 26

Av Elin - 7 februari 2009 17:15

Onsdag: var med och åkte skridskor med 1C på förmiddagen och när vi kom hem så gick jag till små C, och sen åkte jag till stallet, men jag red inte, hade så ont i axeln så jag vilade, men jag kollade på lektionen och man kan ju lära sig lite då oxå xD.

Torsdag: Var med små C hela dagen och sen vid 16 så skjutsade mamma mig till stallet och det slutade med att jag fick jobba som stallvär för att ella var sjuk haha på torsdagar så behövs det nästan fem stallvärdar, alla frågar om hjälp eör likn tihi.

Fredag: var med små C och sedan efter lunch så blev det så att jag kom till 1C så jag satte upp mitt lilla projekt på väggen så föräldrarna kunde få se vad deras barn hade gjort, sedan gick jag hem. Vid 5 så var jag i stallet och vid halv 7 så gick jag, Rebecka och Karro till vivi och vid halv 8 så kom resten av tjejorna från stallet, vid 10 så kom Hanna, Andrea och Amanda så gick jag hem vid halv 12, en urkul tjejkväll med stalltjejerna!! love you all<3.

Lördag: Sov till typ 11 och så när jag väl hae kommit upp och druckit lite te så städade jag mitt rum och vid halv 1 så skjutsade mamma och pappa mig till stallet, jag var på useks årsmöte så nu är jag pr-ansvarig xD ska bli kul:P.

Nu har jag precis durschat och är hungrig xD hoppas att det blir god mat xD ikväll ska jag kolla på melodifestivalen hoppas att nina går vidare xD synd bara att det är Petra Mede som är programledare :( aja thats the fucking life xD.

see u pöss

Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards