lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 3 februari 2009 17:45

Måndag: Gick upp vid 700 och åt frukost sedan gick jag till praktiken, första dagen med små C, i början så saknade jag alla mina andra barn så förskräckligt men framåt eftermiddagen så gick det över, eller lite allafall xD.

På kvällen var jag i stallet och jobbade, det gick väl bra!

Tisdag: Idag vaknade jag ac att jag mådde illa som jag vet inte vad, så jag stannade hemma och vilade det var lite synd eftersom jag skulle få följa med på friendsmötet så jag lite sur!! :( menmen, imorgon MÅSTE jag verkligen komma för dom litar på mig där borta och jag har ju lixom lovat att följa med så!!! xD.

Av Elin - 1 februari 2009 19:00

Lördag: Gick upp vid 10 och så satt jag typ och degade framför TV:n hela dagen, orkade inte följa med mamma till vällingby. Pluggade lite och satt framför datan sedan var det middag, så kollade jag ännu mera på TV haha gick så jävla bra långfilmer hela kvällen xD.

Söndag: Gick upp vid 10:30 och kollade på TV, pappa åkte skridskor så ja var tvugen att ta bussen till stallet, menmen haha Beckis mötte mig påvägen hihi. Jag, Rebecka och Camilla hade skötkursen sista delen, så barnen fick diplom och så avslutade vi med en liten skötartävling xD.

Jag fick jobb i stallet haha soft med pengar xD, kanske kan rida 2 ggr i veckan nu xD hoppas!!!!! (a). När vi var klara med kursen så bytte jag och Rebecka om och så gick vi till Vivi och hälsade på, stackaren hon hade ont i näsan, nacken och ryggen, men svullnaden hade verkligen gått ner allafall, tur! Vi fikade och planerade för festen sedan kom Rebeckas familj och jag fick skjuts hem hihi lyx xD.

Vecka 6
Måndag: 
Praktik, stallet
Tisdag: praktik, hemma och softa
Onsdag: praktik, stallet
Torsdag: praktik, stallet
Fredag: praktik, stallet, fest hos Vivi
Lördag: sooova, stallet
Söndag: sova, stallet




 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards