lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2009

Av Elin - 3 april 2009 23:00

Fredag idag alltså och första dagen på lovet spenderades hemma i soffan och inne på hästbutiken.

Gick upp vid 10 och kollade på TV försökte att plugga men jag kom ingen vart, har ju hela dagen på mig imorgon och söndag oxå så det är nog lugnt...Vid 1 så ringde mamma mig och vi åkte till hästbutiken för att hämta mina ridbyxor, dom passade väl ok är nöjd men jag tycker själv att jag ser lite konstig ut i dom men det får bli som det blir, köpte ett par vita handskar oxå :P så nu är det bara kavaj som fattas men det lät på Åsa som om jag kunde låna av stallet så vi får se.

Annars har jag väl bara suttit framför datan och surfat, försökt att hitta lite "regler" om handikappstävling men det är inte det lättaste, jag får inte svar på dom frågorna jag har menmen får väl mejla någon :P.

Nu sitter jag här och har lite beslutångenst-ska jag söka in till idol eller inte? jag vill gärna veta vad dom tycker om mig men faan vad dom komer att kränka ned mig pgr av mitt handikapp så jag kommer typ skämma ut mig för hela svenska folket då och vem vill göra det lixom?! Men OM jag går vidare, är jag berädd på att sattsa på sångkarriären? njae jag vet inte riktigt har u skola och stallet så...men ååååh vad jag bler sur på mig själv varför kan jag inte bestämma mig!?

aja slut tjatat om det nu ska jag nog släcka lampan och försöka sova, om jag inte fortsätter med surfandet ett tag :P.

natti natti <3

Av Elin - 2 april 2009 23:30

Jahapp så var torsdagen nästan slut, en slapp sista dag i skolan idag, hade idrott, inte så jobbigt faktiskt ul var det ^^. Sedan lunch och uppdrag, gick hem på uppdraget och jobbade lite hemma...

vid halv 6 så åkte jag till stallet, fick rida eloge och det gick så jävla bra(ursäkta svordomen men det gick så bra xD) Eloge var lugn och fin hela lektionen och gick hur fint som helst! snacka om att jag är peppad inför tävlingen! Annie och jag pratade lite om att jag kanske ska börja tävla, vi får se hur det blir med det men kul skulle det vara ^^ ska kolla upp lite om info om allt fört och se vad jag tyckte om utbytestävlingen oxå (bara jag inte blir sjuk tills dess :S menmen hoppas inte!!).

nu tänkte jag skriva lite specidrott och sedan släcka lampan
gonatt 
pöss

oj vilken dålig bild ^^ hehe bjuder på den xD

Av Elin - 1 april 2009 23:15

Ja som rubriken lyder så varjag i stallet från 15-22, jag jobbade, stog stallvärd och red så fullt ös blev det ^^. Vi planerade för världens aprilskämt för Åsa, men bangade i sista sekunden och fan vad vi ånrade oss efteråt hehe menmen. anettes skämt som hon drar varje år går typ alla fortfarande på men inte jag *stolt* hehe.


Elogen gick hur fint som helst idag! supernöjd han e så fiiiin!!! <3333 det känns verkligen skillnad nu för tiden från varje vecka, skönt! Åsa tycker oxå att jag börjar rida lite mera nu hehe det är lagom tajmat till tävlingen hihi.


Imorgon är det sista skoldagen sedan påskloov!!! tjockt med nice!! xD


Men nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon ^^


gonatt<3

finaste <33333333333

Av Elin - 1 april 2009 13:45

Hemma nu och ska snart dra till stallet, men jag måste bara skriva en sak

Det är ingrids fel!!

Dagens skratt: "När ska dropp upp lapparna vara klara?"
Jag tittar på Ingrid, hon asgarvar, jag börjar skratta, vi får ögonkontakt igen, faan vad vi skrattade!!! xDxDxD

Tänkte avsluta med mitt citat:
Jag tror jag kommer leva länge, jag tror jag kommer leva tills jag dör!

ciao
nu ska jag dra
ses ikväll <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards