lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2009

Av Elin - 15 juni 2009 22:45

Gick upp klockan 7 idag, var framme vid stallet vid kvart över 8, bytte om och så hjälpte jag till på ridlägret, hanna och jag hade teori sedan ledde vi några barn när dom red ut.

Satt i klubbis en stund och chillade med Jennifer och gänget sedan tillbaka till stallet och hjälpte p3an när dom skulle ner på ängen, Åsa bestämde att jag skulle vara servitris haha tyckte jag lyckades rätt så bra iaf xD.

Red Donnisen sen kul att rida men uppskattar inte den hästen så mycket förutom när vi kom in och jag hade klätt av henne allt :P då var hon hur söt som helst!! (a).

Nu ska jag titta klart på Robert Gustavsson sedan sängen

tjarå ses imorgon <3

Donna på sommarbetet 08

Av Elin - 14 juni 2009 22:45

Gick upp typ kvart i 8, åkte till stallet Rebecka och jag skulle ha teori men den första gruppen fick rida för dom var så få fast den andra hade teori, vi fikade och borstade lite på hästar. Jag hjälpte barn med sina hästar och hjälpte till att knoppa mm eftersom det var KM. Rebecka och jag åt sedan var det handikapp,efter det så åkte jag hem.

Vid typ halv 4 kom Sunna och vi gjorde typ ingenting, vi tog kort och lyssna på musik typ xD.

Under kvällen så började jag kolla på my fair lady men ska nog kolla klart på den någon annan dag, ska ju upp tidigt imogon

gonatt <3

Ser nästan ut som om vi ska välta xD

Av Elin - 14 juni 2009 00:30

Gick upp vid 11, fixade lite bilder mm. Vid typ halv 1 åkte mamma ocha jag till outleten i barkaby för att handla presenter mm, jag blev pank! :O

När vi kom hem så fixade jag middagen som jag skulle ha med mig till Lisa på tjejmiddagen7 och vid kvart i 6 var jag där :P. Vi åt och drack gott och hade väldigt trevligt :D.

Vid halv 12 hämtade mamma mig och det visade sig att det precis när mamma kom till korsningen vid spånga ip hade hänt världens olycka! :O jag blev typ asrädd!!!!! men det gick bra ändå blev lite omvägar.

Nu sitter jag i soffan och är trött ska ha ponnylekis imorgon med Rebecka :D.

kram <3

Av Elin - 13 juni 2009 00:45

Idag gick jag ner till Fillan under dagen, vi gjorde typ inget, städade lite mm, sedan åkte fillan,jag och mamma och expressköpte en kamera (bara min kamera xD) och lite mat.

Vid 10 över 4 gick jag till bussen och mötte Sunna efter en stund där, vi gick hem till Mimmi för att fira henne, grattis Mimmi <33333 :D.

Var där med ett heltskönt gäng till ca halv 12 då om mamma och hämtade mig, nu sitter jag här och försöker förstå mig på kameran men det går inte så bra, blir bara arg hehe tror att pappa eller pelle får hjälpa mig imorgon xD

gonatt <3

Av Elin - 12 juni 2009 20:00

Dom som känner mig väl och vet hur jag är så har ni säkert märkt att jag har mått dåligt den mesta tiden av årskurs 2, jag känner att jag har inte riktigt har varit den kompisen som man ska vara, har mest gått runt i min egen lilla värld och inte brytt sig så mycket om dom andra. 


Varför? jo tänkte förklara det nu. Det hela började inte förs efter ett par veckor in i skolan när man hade börjat komma igång mm, det kändes som om klassen var lite splitrad, trivdes helt enkelt inte lika bra men jag höll modet uppe, som om det skulle hjälpa att vara arg och sur hela tiden lixom. Istället så var jag det hemma det ledde till mycket bråk och jag ville bara sticka från familjen och bo någon annan stans-varför bo kvar när allt man säger är fel? men jag visste inte vart? jag hade ju inga kompisar som jag bara kunde knalla över till om det var något så jag var kvar hemma, drog på Carola och Sarah på högsta volym-var i stallet så mycket jag kunde...ett tag blev det så mycket så jag bara ville sova bort dagarna. 


Jullovet kom och blev en paus från skolan-det var skönt tyckte jag! Men efter praktiken så blev det bara värre! jag ville bara vara för mig själv men ingen fattade det och även om jag sa det så lämnade dom mig inte ändå (innerst inne ville jag att någon skulle bry sig-men inte FÖR mycket). Kompisar och lärare i skolan började slänga in kommentarer om mitt handikapp och jag blev väldigt sårad, speciellt när lärarna var "på" så mycket det trodde jag aldrig om dom!! Men det värsta var nog att när jag försökte prata med mina lärare så tog dom eleven i försvar (det gjorde jag oxå i början för jag ville ju inte att det skulle vara sant). När det var som värst så funderade jag verkligen på att hoppa av eller ännu värre, men gjorde aldrig det som tur var. 


Jag låg och grät mig till sömns nästan varje kväll och helst av allt så ville jag bara gråta ut i någons famn och säga hur mycket jag hatade livet men jag var ju så rädd för att visa känslor så i skolan så slutade det alltid med att jag låste in mig på toan och grät. Jag var sjuk, kanske inte så jättemycket men mer än vanligt tror jag nog och när jag var hemma så var jag sjuk på riktigt men inte dom sista dagarna jag var hemma, då sjukanmälde jag mig för jag verkligen inte ville gå till skolan. 


En månad innan skolavslutning så började jag gå och prata med skolsystern men det hjälpte inte ett dugg, snarare tvärt om-kränkningar hit och dit mycket onödigt snack mm jag fick lite sämre självkänsla skulle kunna fortsätta rabbla upp saker. Det positiva med det var att hon fick mig att prata med mina föräldrar så dom började stötta mig vilket jag verkligen behövde! Men jag kände ändå att jag inte var riktigt lycklig-det var ju fortfarande skit i skolan för det kändes som om INGEN på skolan brydde sig förutom C henne kunde jag prata med om vad som helst! Om hon inte hade varit där så hade inte jag gått i skolan längre, det är och var tack vare henne som jag fortfarande gick upp på morgonen för att åka till skolan TACK! 


Stallet då? Jo där var jag mer än vanligt det var det ända stället där jag blev "sedd" och omtyckt personalen och barnen blev glada att ha mig där och jag blev glad att vara där så det var lixom ljuspunkten i mitt liv(som det alltid kommer att vara)-att få åka till stallet och få vara den man är, behöver inte tänka på hur jag ska ha det, utan bara vara. Där kände jag oxå att alla brydde sig om mig, mina kompisar såg att jag mådde dåligt-bara det betydde mycket! Speciellt så började jag själv inse hur dum jag har varit som har hållt inne med allt, jag ville ju lixom inte belasta alla med min skit-men ibland måste man prata med någon och dom fanns där! H,R,V,S,E,F,K till och med K,A och A lyssnade shit vad glad jag blev när dom brydde sig! 


När jag kände stöd från alla VRSare så började jag ta mig i kragen och gå till skolan med lättare steg, ignorerade allt som hade med skolan att göra och bara lade på pokerfejset(lyckopillret). Men innerst inne så var det ju ett h-vete. 


Nu har jag sommarlov och jag hoppas att nästa år blir bättre efter en lååång paus från skiten! 


Nu har jag skrivit av mig lite haha, grattis till er som har stått ut och läst allt xD. 



Utan VRS-ingen Elin! <3333

Av Elin - 12 juni 2009 13:30

var på OT-center, åkte hem, stallet sen red på Halla hon gick skitfint!! (a). Kollade på hoppgruppen sedan hem, pratade precis med Kajsa och gänget. :D


Bilder som jag tog från hästryggen








puss <3

Av Elin - 12 juni 2009 01:00

Hörni!! (om det är någon som läser min blogg?) :P

Det här med att kommenter, har ni glömt bort det kanske? haha nää men skämt och sido-skulle vara kul med lite kommentarer man kanske ska införa något att man kan inte lämna sidan förs man har kommenterat? haha omöjligt......typ xD

Av Elin - 10 juni 2009 23:15

Idag har jag typ varit hemma på förmiddagen sedan vid halv 3 åkte jag till stallet, mötte Ellen på bussen så fick sällskap oxå vilket nog var bra annars hade jag nog gått vilse xD.

Hängde i stallet, jobbade-Vivi var min högra arn och ben medans jag ver hennes hjärna xD hehe.

Efter det så vilade jag lite i klubbis med Johanna sedan vid 8 var det ridning som gällde-red Halla och det gick väl ok efter en stund så gick hon fiint!! vi gick ner till ängen och betade dom i ca 10 min sedan så gick vi hemåt igen...

Nu chattar jag med världens bästa Lisa och snart ska jag nog släcka....

gonatt <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards