lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2009

Av Elin - 25 juli 2009 01:45

Eloge <33

donna
Eloge
Eloge
Jag och Eloge
Trötter <3
Eloge
Dracula
Thess
Atte


Av Elin - 24 juli 2009 22:45

Tja..sitter här nere och skriver för min dator och jag kan inte sammarbeta ikväll :@ menmen tur att man har en nödlösning xD.

Mamma och jag var i täby centrum halva dagen och shoppade...hittate bara lite smycken men lite var det iaf :P. Sen åkte vi till hestarna!!! Äntligen kom vi iväg!!!! :D:D ååååhh dom var så söta med sina runda magar och öronen framåt :D Donnisen kom fram först iår med sötisen sedan kom resten xD. Var där ett tag och fota sedan åkte vi hem.

Vid halv 8 gick jag,mamma och pappa ner till Nordlanders ett par timmar, trevligt trevligt :P, och nu har vi precis kommit hem...håller på att ladda upp mer bilder på FB får se om det funkar med den här sega datorn hoppas!! :D

Snart ska jag upp och vara lite social...

Ses kanske inatt hehe ska fixa så ni läsare kan få se lite bilder på hestarna oxå :P

pöss <3

Av Elin - 24 juli 2009 00:00

25 saker du kan göra i en bil

2 Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym till max och ratta in P1. Headbanga i takt till det tråkiga pratet.

3 Syna personen i bilen intill när du står och väntar vid rödljuset. Hoppa till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar.

4 Ett ord: Kycklingdräkt.

5 Skriv orden "Hjälp mig" på bakrutan med röd färg. Ju mer färgen liknar blod, desto bättre.

6 Ha stora konversationer, titta med jämna mellanrum på passagerarsidan säte och låtsas börja gräla med den osynliga personen. Om detta utförs i en bilkö blir det pluspoäng.

7 Skratta mycket. Överdrivet mycket.

8 Stanna vid grönt ljus.

9 Stanna inte vid de röda.

10 Håll upp en Barbie/uppstoppat djur/Disneyinspirerat mjukisdjur i takluckan och vifta lite med den. En liten dans är alltid uppskattat.

11 Är mat som kräver bestick.

12 Kör om bilar i hög fart och sakta sedan in och kör vä-ä-ä-äldigt sakta framför dem.

13 SJung utan att ha radion på.

14 Tuta ofta utan någon som helst motivation.

15 Vinka mycket. Om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dem.

16 Låt fotgängarna få veta vem som bestämmer.

17 Pryd din bil med ockulta symboler.

18 Häng ett otroligt stort antal Wunderbaumgranar i backspegeln. Prata med dem och sklappa dem älskvärt.

19 Lobba in sopor i fönstren på de bilar vars förare slänger ut cigarettfimpar genom fönstren.

20 Ha minst fem katter i bilen.

21 Stanna och plocka upp överkörda djur. Se lite hagalen ut då bilar passerar.

22 Stäng av din bil vid varje rödljus. Låtsas ha väldiga problem med att starta och få igång den precis när det slår om till gult, så att du är den ende som hinner iväg innan det slår om.

23 Ha några passagerare i baksätet som utövar avancerade och högljudda sexlekar.

24 Kasta tomater.

25 Lägg dig i vänsterfilen, sakta sedan ner tills du står helt stilla. Gå ut och titta på alla bilar. Kasta tomater på dem.

Av Elin - 23 juli 2009 23:30

Sitter här igen och lyssnar på Kelly Clarkson ^^ sist jag skrev så åt jag lunch...efter det så åkte mamma,Pelle och jag till barkaby där Pelle skulle byta jeans och jag skulle köpa böcker men såklart att böckerna som jag vill ha inte fanns :(.

Blev tacos till middag sedan har jag inte gjort så mycket....tittat på TV lekt med datorn :P. Målade naglarna oxå..rött blev det...nöjd? nja :P. 
Det regnar ute så jag sitter här istället kommer ändå inte kunna sova av allt regn fast det är rätt mysigt när man hör det smattra mot rutorna ;P.
Imorgon ska jag till hestarna!! JIPPII!!! ska fota massor av fina bilder!!! :D:D:D
nää nu ska jag se om jag kan hitta några bilder som jag ka dela med mig av :P.
taget av mig på landet
mee


Av Elin - 23 juli 2009 13:45

Sitter här och äter skinka omch potatissallad med hemgjord fläderblommssaft till dricka,mums!! :D. Fan vad jag var hungrig xD.

På förmiddagen så har jag varit asduktig om jag får säga det själv nu har jag städat HELA huset dvs typ 4 våningar!!!!!!!! svimma inte av chock nu xD.
blir inte hestarna idag heller :( men mamma lovade att åkaut till dom imorgon istället :D.
nu ska jag fortsätta äta
see u <3
Vill haaaaaa!!!!! :D:D <333 xD


Av Elin - 23 juli 2009 00:15

Jag ångrar mig jag ångrar mig FAN vad jag ångrar mig!!
Jag skulle ha gjort det!! Kan inte låta bli att tänka på hur allt skulle vara nu eller i höst om jag hade gjort det, troligtvis skit men det kanske skulle vara värt det...
MEN som Marlon Brando en gång sa:
Ånger är bortkastat. Lev i nuet!
Får väl försöka göra det...

NU: till en liten roligare sak fan vad jag garva, 5:an var bäst! xD:

Så förvirrar du din lärare

  1. Borsta dina tänder under lektionen. Medan du gör detta, sträck upp handen som om du har en fråga, och mumla denna på samma gång som du borstar, spottande tandkräm överallt. Om din lärare sätter sig upp mot vad du gör, ge ett långt tal om munhygien.
  2. Sitt längst bak i klassrummet, med ryggen mot bakre väggen, för att komma så långt bort från läraren som möjligt. Medan han/hon undervisar, skrik ut saker som: 'VA? Prata högre! Du mumlar ju bara!'. Om din lärare råder dig till att flytta närmare, meddela att du inte kan för att du övervakar rummet för att se lönnmördarna.
  3. Om du har en tidig lektion, var där före alla andra, och ta med kudde, några lakan, luftmadrass och en väckarklocka. Bär pyjamas. Lägg dig ner på madrassen och låtsas sova. Ställ klockan på ungefär två minuter in på lektionen. När den ringer, helst väldigt högt, tryck in snoozeknappen och somna om. Gör om detta under resten av lektionen.
  4. Ifrågaställ allt som din lärare säger, det spelar ingen roll hur enkelt det är. Försök att få honom/henne att bevisa allt för dig. Gå på och påpeka vilken stor lögnare din lärare än. Skrik åt elever som antecknar det läraren säger att 'Sluta skriva ner alla dessa lögner!'.
  5. Kom till lektionen ungefär tio minuter för sent. Kom in i klassrummet på en cykel, skrik 'Se upp!', krascha in i svarta tavlan, ställ dig upp, sätt dig ned på en ledig plats och låtsassom inget har hänt. Gör detta varje dag.
  6. Sätt eld på din bänk, ofta, 'av en ren händelse'. Bränn skrivböcker, papper eller vad som kan finnas i närheten. Så fort en brand har startat, det spelar ingen roll hur liten, skrik 'Det brinner! Det brinner!' och rusa ut ur rummet. Kom inte tillbaka för resten av lektionen.
  7. Göm dig någonstans i klassrummet. Vänta på att läraren ska komma, och kom inte fram då han/hon ropar upp ditt namn. Hoppa fram halvvägs genom lektionen, och säg högt 'Skoja bara! Här är jag! Jag lurade dig igen!'. Sitt ner och var tyst under resten av lektionen.
  8. Linda in dig själv i bandage och kom till lektionen i rullstol. Under hela lektionen, gråt mycket och gnäll fram saker som 'Varför jag?' och 'Snälla, låt mig dö!'. Ställ dig upp i mitten av lektionen, som om du mirakulöst skulle kunna börja gå. I stället faller du omkull, skriker ut i smärta, och väntar på att någon ska hjälpa dig upp. När lektionen är över, säg 'Jag känner mig bättre nu', hoppa upp och jogga hem.
  9. Kom till lektionen med en burk full med ilskna getingar. Släpp ut getingarna fem minuter in på lektionen, skrik, och spring därifrån.
  10. Ta med en dammsugare till lektionen. Halvvägs genom lektionen, ställ dig upp och börja dammsuga. Om din lärare opponerar sig, förklara argt att du 'inte klarar av att sitta i den här svinstian längre'. Fortsätt dammsuga, och mumla argt under tiden.
  11. Ta med en liten kaktus till lektionen. Räck upp din hand, och när du har ordet, säg att din kaktus har en fråga. Vänd dig mot den och titta på den, som om du väntar på att den ska säga något. Efter några ögonblick, ryck på axlarna, och vänta på att läraren ska fortsätta. Gör detta en gång varje dag, och bli mer och mer irriterad på din kaktus för varje gång som går, sucka djupt och ge den onda blickar när den misslyckas med att 'prata'. När du lämnar klassrummet efter lektionens slut, skäll ut kaktusen och säg 'Jag kan inte fatta att du gjorde bort mig IGEN...'.
  12. Varje gång som din lärare tappar tråden, blanda till en shot. Om han/hon opponerar sig, förklara lugnt att dryckesspel gör lektionen mycket mer intressant.
  13. När din lärare ger dig en ämnessammanfattning, ta med hem, rätta den, betygssätt den och ge tillbaks den till din lärare.
  14. Kom till lektionen med en monstermask för ansiktet. Få din lärare att gissa vem du är, skjut honom/henne med en vattenpistol, spring runt, runt i klassrummet, vråla på lappländska, slå om kull saker och fråga sedan läraren om han/hon tyckte det var skrämmande.
  15. Få hela klassen att komma några minuter innan lektionens början och ha en överraskningsfest för läraren. Insistera på att han/hon inte kan börja lektionen förrän han/hon tagit en stor bit av tårtan. Fråga de andra stup i kvarten när stripporna ska komma.
  16. I stället för att anteckna det läraren säger, måla en abstrakt tavla under varje lektion. Ge dem namn som 'Lärare agerar som Herr-Jag-Vet-Allt' eller 'Idiot som inte har en aning om vad han håller på med'. Ge målningarna till din lärare som gåvor.
  17. Sitt och vänta på att din lärare ska säga ett datum, och skrik då ut 'Bingo!'. Ursäkta dig, och förklara att du blev lite förbryllad.
  18. Gör en byst av din lärare i hushållsost. Knyt ett band runt den, och ge den till din lärare då lektionen börjar.
  19. Skriv en lapp till din lärare, som säger: 'Jag kommer att bli 15 minuter sen idag'. Vänta utanför byggnaden tills lektionen ska ha börjat, knyt meddelandet till en sten och kasta in den genom fönsterrutan.
  20. Skriv ned allt som din lärare säger, ord för ord. Tänk på en melodi och sjung sedan lärarens ord. Ta med en gitarr till lektionen och framför sången för klassen. Förklara för läraren att han/hon är väldigt inspirerande.
  21. Fixa fram en apa, som du tar med till lektionen. Förklara för din överraskade lärare att du har hyrt apan som sekreterare, och den ska anteckna allt som läraren säger. Luta dig tillbaka under lektionen och låt apan rita lite på ett papper. När det är dax för ett test eller prov, skriv ned saker som 'Jag önskar jag hade en banan!' eller 'Jag saknar min däckgunga!'. Du antar sedan att du kommer att få ett uselt betyg, varpå du argt avskedar apan framför läraren.
  22. När det är dags att skriva ett hemarbete, gör det fort och posta sedan det hem till läraren. Efter det, gör inga fler arbeten och skyll oskyldigtpå postverket.
  23. Sitt och stirra på läraren under hela lektionen, med delvis öppen mun. Släpp honom/henne inte med blicken, och någon minut innan lektionens slut, gå fram till honom/henne och blås honom/henne lätt i örat och viska sedan 'Hunden skäller vid midnatt' samtidigt som du trycker lite lätt på din egen näsa.
  24. Rita blommor och hjärtan på baksidan av dina prov, och skriv intill dem saker som 'Du är den bästa, även om du är enda stort misslyckande' och 'Du är den värsta lärare som jag någonsin haft, men jag älskar dig ändå'.
  25. Börja ställa frågor på ett uppdiktat utländsk språk, och uppträd som om läraren är en helidiot för att han inte förstår vad du säger. Få resten av klassen att prata samma språk, och ha ofta diskussioner under lektionstiden. Få det att verka som om ni är ordentligt intresserade av vad ni håller på att diskutera, och om läraren vill avbryta, hyscha mot honom/henne och agera besvärad för att han/hon försöker avbryta er.

Av Elin - 22 juli 2009 01:15

Har inte hänt så mycket idag....har fixat musiken på datan typ...

Nu sitter jag i soffan och har precis kollat klart på so you thing you can dance och tänker tillbaka på förra året :P.
Ska snart in på mitt rum och fixa lite i min ensamhet sedan blir det sängen!
Imorgon står det städning på schemat sedan om det inte regnar så ska mamma och jag åka till hestarna oxå :D.
nää nu ska jag sluta svammla...
gonatt <3

Favoriten från förra året :D <3


Av Elin - 22 juli 2009 00:45

Idag har det inte hänt så mycket....tittat på TV mm, fast jag har faktiskt börjat göra iordning mina Carola-sakr! Woohooo så nu ligger inte allt huller om buller längre *stolt* hehe mamma,pappa och jag räknade ut att det var MER än 10 år sedan jag blev ett stort fan av henne.....någon som kommer ihåg när Sirocco åkte till ängarna? :P.

Nu ska jag försöka tänka ut något att göra imorgon hehe 
puss<3
<3333


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards