lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2009

Av Elin - 20 juli 2009 00:00

Slapp dag idag med, datan i famnen och TV:n på, har fått tillbaka min Carolanojja igen så nu är det bara Häggis som spelas på datan och alla bilder shit asså!! :O jag kollade i min "rull låda" under sängen med Carola saker och fan vad jag har samlat på mig saker asså!! :O Nu ska jag börja samla mera hehe xD.

Nu lyssnar jag på Häggis och inne på FB ska snart släcka...få se om jag kan sova...
puss <3
Vågade inte ringa idag heller, när kommer jag våga? Är så rädd att det blir värre då! <3 Saknar det som var förrut!

jaaa det är ännu mera nu xD <3


Av Elin - 19 juli 2009 00:00

jahapp ny vecka pågång, helgen har varit SKIT!! 

Kom ut med mamma och Pelle  torsdags och ja det var väl mysigt, chillade lite läste bada mm. Hestarna kom jag inte till fanns ingen där och jag ville inte riktigt klampa in i hagarna och hoppas på att det inte var några hästar där så det blev inget, men mamma lovade ett nytt försök på torsdag igen :D.
Iaf tillbaka till landet, chillade, efter middagen gick vi över till familjen A och snackade lite, P och S tapetserade lite och mamma och jag kollade så det blev rätt hehe ^^. Sedan gick jag,mamma och S hem till oss och snackade lite skit trevligt trevligt var det, följde med henne hem sedan blev vi kvar där hehe så vid 1 gick vi tre och lade oss.
På fredagen börjae helvetet!! vaknade med mens så det var bara att droga piller och ligga och läsa i solen hela dagen, fanfanfan jag som ville bada med G, aja livet är inte slut än :). På kvällen så kom G och O till oss och vi lekte, jag satt mest och kolla på TV men det är så kul att kolla på när grabbarna leker så jag var nöjd ;P. Mamma och Pappa var hos familjen A istället och drack vin och hade det trevligt så det blev inte sängen förs 12.
lördag samma sak, låg och läste hela dagen...sedan var det kväll, familjen A åkte hem på förmiddagen så vi gjorde ingenting det var en allmänt slappardag ;P men det är skönt det oxå ibland ;).
Idag kom vi hem vid lunch och sedan så har jag bara nördat mig framför datan ^^.
Pöss ska gå och tycka lite synd om mig själv nu <3
Fan varför kan du inte bara förstå att jag saknar dig och vill prata, jag finns här oxå allt handlar inte bara om dig älskar dig <3

Milda älsklingen <333 miss u <333


Av Elin - 16 juli 2009 01:00

onsdag idag då...och har inte gjort ett skit! Suttit vid datan hela dagen.

 FAST! Och håll i er nu! Jag har faktiskt lagat mat till 7 pers idag (eller mamma och jag hjälptes åt,fast jag gjorde mest!) blev riktigt gott faktiskt, vi hade som sagt gäster idag Pelles gudfar med familj kom på besök, och det blev mycket skratt hehe ^^.
Imorgon ska jag till OT-center och sedan påvägen till landet ska vi åka förbi hestarna!!!!! JIPPIEEEE ÄNTLIGEN!!!! :D:D:D.
Ska försöka ta måååångaaaa fina kort :D.
Nu är klockan miss i nassen!
Gonatt! <3
HAHA bjuder på denna vackra bild xD <3


Av Elin - 14 juli 2009 23:00

Idag har jag varit inne i stan med Erika nästan hela dagen, vi gick runt lite på hötorget där jag skulle köpa en tröja men den fanns inte kvar så det blev en annan. bild på den kommer i slutet av inlägget :P. Vi käkade på donken och gick runt lite i gallerian och NK sedan köpte vi godis och började gå mot tågen :P.

Kom hem vid ca 3 och satte kig såklart framför datan hehe. Åt middag sedan framåt 20 så kollade jag på allsång på skansen sedan på kronprinsessans firande....fick en jävla bra idé som jag ska föreslå får J och A sen när jag kommer tillbaka i höst- fan vi MÅSTE ju ha handikappsridning!! :O xD.
Nu ska jag dra ciao <3
Här är tröjan som jag köpte, fast bara texten hehe xD


Av Elin - 13 juli 2009 00:30

Jahaaa, idag har jag och mamma varit i vällingby där jag köpte en klocka :D. Kom hem, åt lunch...hade supertråkigt och sedan kom jag på att jag ville ju ha en ram till mina bilder som jag har på väggen så mamma följde med mig till världens bästa IKEA det tackar man ju inte nej till hehe.

Iaf...kom hem med ramar å försökte jag montera upp dom...men som jag skev på FB så är mitt IQ för lågt för att fatta hur det ska hänga ihop så gav iväg jobbet till bror min men sen efter ett par ggr så fick jag in farten hehe då gick det bättre xD duktiga mig :D.
Nu ska jag nog försöka sova....är rädd för att jag ska bli sjuk :( har lite ont i halsen....så ska nog försöka sova bort det...
gonatt <3
den här lilla skrutten var det länge sedan man satt på...åhhh saknar den ponnyn!! <33


Av Elin - 13 juli 2009 00:00

Veckan började med en slapp dag....har suttit framför TV:n och datan hela dagen idag.

Vid 3 så ringde bästaste Anki och ville ha fika och kaffe-och såklart så hade vi inge fika hehe man kaffe fick hon sedan åt hon middag med oss! <33 Fyfaan vad jag avgudar den tanten ^^ inte bara det-hon betyder så jävla mycket för mig!! Utan henne i mitt liv så vem vet hur jag skulle vara nu!?.
Efter middagen när vi hade kamat Anki hej då så åkte mamma och jag och handlade lite sedan var det allsång och beck på TV hehe.
Nu ska jag nog sova lite...imorgon ska jag till hötorget med Erika! <3
äsklingen-nästa år troligtvis det sista :'( <33333


Av Elin - 12 juli 2009 01:00

Idag har jag typ varit och handlat med mamma halva dagen sen har jag typ bara suttit framför datan resten av dan datanörd som jag är ^^. 

Vi öppnade skittlespåsen som vi hade fått av Nordlanders och fyfaaan man blir heeeelt beroende asså!! helt otroligt att det kan finnas sånt gott godis!! funtar seriöst på att köpa hem några påsar från e-bay asså :O xD.
Aja imorgon kanske jag ska köpa en ny klocka....får se....kostar ju pengar xD
Nu: kolla runt lite på FB
Sen: sooovaaaa!!! :D
puss
(Karro om du läser det här kan du få lite kattb...:D <3)
Bara för att jävlas Karro xD <3 Ps. Vad glupsk du ser ut där xD. <3


Av Elin - 10 juli 2009 23:45

Idag har jag ugglat hemma, lagade lite pannkakor till mig och vid 5 fixade jag mig för att familjen skulle till Nordlanders för att fira Fredde, träffade hela tjocka släkten (kändes det som) men supertrevligt var det!!

gick hem vid 11 kanske och nu gör jag te till mamma och chattar med världens bästa Mia!
kram <3
Saknar dig så det gör ont! <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards