lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin - 30 oktober 2009 22:15

Jag känner att ångesten börjar krypa närmre mig för varje dag som går...en vecka...en vecka har gått så sjukt jävla snabbt, det har varit ett bra lov faktiskt. Mycket skratt och lek :D. Men nu börjar allvaret igen, nu börjar skiten, nu börjar helvetet! Som jag inte vet hur jag ska ta mig ur! Vissa bryr sig för mycket, vissa bryr sig för lite och vissa bryr sig alldeles lagom


nää bye ointressat inlägg jag vet

pöss



Av Elin - 30 oktober 2009 17:00

Nu har jag precis varit med mamma och handlat i bromma, gick int på stadium en snabbis oxå men jag hittade ingen jacka i min storlek :( får åka till Täby och kolla någon dag :).

Familjen Hedlund kommer om ca en timme....ska snart börja fixa mig så jag får det gjort :P.


Av Elin - 30 oktober 2009 14:15

Äntligen så är jag hemma!

nu är det bara en helg kvar sen börjar skolan igen usch! lovet har gått så fort!
Under måndagen så var jag istallet till 15, åkte hem en snabbis och sedan direkt för att möta Mimmi och dom andra tjejerna vid åkermyntan, vi hade än jättetrevlig kväll men mycket skratt! :D. När alla hade gått vi 12 så plockade Mimmi och jag undan lite och pratade som vanligt...gick upp efter en stund och vid 2 halv 3 så kom vi i säng :P.
På tisdagen så gick vaknade Mimmi och jag vid 10...slappade ett tag och nästan vid lunch gick vi ner och åt frukost xD. Mamma kom och hämtade mig vid halv 2, packade det sista hemma och sedan åkte vi till landet :P. Var ute vid kanske 5, då vi eldade, lagade mat och packade upp lite saker :P. S kom över vid 7 och stannade till ca 9 då hon fick gå hem i mörkret, det blir verkligen kolsvart ute i skogen man ser seriöst ingenting!! :O.
onsdags så kom familjen A över alla förutom O, G åt frukost hos oss och sedan så gick vi  hem till dom, G och jag tittade lite på TV, byggde lego och så åt jag lunch hos dom, kollade på en film sen gick vi ut och hoppade på stuttsmattan haha vi hade brottningsmatch där G nästan alltid vinner haha men kul är det xD efter det så var det middag men då gick jag hem till mig och åt eftersom pappa hade kommit ut på kvällen :P.
Igår så var jag borta hos familjen A hela dagen, åt lunch hos dom igen och sen åt S och O lunch hos oss :P. Vi barn kollade klart på transformers 2 och sedan skulle dom åka hem till stan, P och jag vinkade hej då och gick hem. Slappade resten av dagen :P.
Nu har jag precis kommit hem, så sjukt skönt!! i helgen är det tävlingar hos oss så får hoppas att våra gäster går tidigt ikväll eftersom jag måste sova tidigt :P.
Haha ointressant läsning I know xD
Vi hörs <3


Av Elin - 26 oktober 2009 10:00

hej idag blir det full rulle hela dagen, ska mot stallet snart, eller sks handla först med erica :P. sen efter stallet, hem och packa sedan möta mimmi vid åkermyntan vid 5 och ha tjejmiddag (jag ska sova över oxå, tror jag) :P.

nää mot bussen kanske. bye


Av Elin - 25 oktober 2009 22:30

 "Vi ska leva tills vi dör" av mig, men används flitit av både Mimmi och mig xD

...

Av Elin - 25 oktober 2009 20:15


Med lungorna fulla av asbest 
Och med händer till benet nött 
Kämpar hon i motvind 
När sista gnuttan hopp har dött


Av Elin - 25 oktober 2009 17:45

Och nej jag menar inte att jag ska hoppa framför tåget!!

har precis duschat och fått andas ut lite efter en lärorik och nyttig helg på strömsholm! och jag är seriöst helt död...jag vill bara sova och vakna upp imorgon och vara frisk hjälp mig att hålla tummarna på att jag blir frisk för annars så klarar jag inte av lovet!! jag måste träffa min ängel imorgon det var jättelänge sen!!! :O:O.
Sitter här och messar med henne oxå :P.
nää nu ska jag ta en alvedon och sen kolla vad det blir för någon mat :P
see u <3


Av Elin - 24 oktober 2009 07:30

Tja!

Jag vet jag är uppe i ottan (enligt mig :P) men vi ska snart masa oss iväg till jakan och möta Fridutt sedan bär det av mot strömsholm, för hoppningsvis så stannar vi i hummelsta för jag fick lite småpanik igävkväll/natt när jag insåg att jag hade glömt köpa godis!? Hur kan man glömma något så viktigt! xD.
Nää dags att klä på sig kanske....usch vad trött jag är!
see you tomorrow <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards