lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin - 24 oktober 2009 00:00

Vad halv 7 åkte mamma,pappa och jag mot oscarsteatern för att kolla på my fair lady JIPPI!! när vi kom dit så var det asmycket folk, och så känner jag varningsmusiken klinga i mina öron när jag ser massa vita lappar!!! Tror ni inte Att Körberg var sjuk!!! Den här gången med!!! Sist så var han oxå sjuk!! Asså fan jag tror seriöst inte att han tycker om mig!? xD.

Menmen, den bar skitbra ändå asså åååååh jag önskar att den kommer ut på dvd såsmåning om!! :D:D.
Jag kommer troligtvis inte kunna blogga i helgen då jag åker till strömsholm med fridutt men kanske om jag har tid ork och lust :P.
see u


Av Elin - 23 oktober 2009 17:15

"Det stod bakad pumpa med ost.Jag läste bakad rumpa med ost" sagt av Mimmi

Du är bara för härlig ängeln min <33


Av Elin - 23 oktober 2009 14:45

Japp nu har jag precis kommit hem från skolan så nu är det höstloov!! :D:D Sitter och kollar på här är ditt liv och messar med favoriterna Mimmi och Amanda :D

nää nu vet jag inte vad jag ska göra......äta kanske xD


Av Elin - 22 oktober 2009 23:00


kan man dö av smärta?
isåfall så tror jag att jag dör nu för jag har så sjukt jävla ont i min axel
tyck synd om mig! :'( ;D


Av Elin - 22 oktober 2009 22:00

När jag kom till stallet så var jag sjukt nervös!? jag vet inte riktigt varför men jag var nästan så nervös så jag knaappt ville rida....men när jag fick Eloge så lättade det lite, då blev jag lite pepp och såklart så hjälpte ju Mimmi till en del <33333.

Vad gjorde vi då? vi red lite volter, övergångar och skängelvikningar...lite bommar och såklart lite galopp. Vi tar det från början, vi började med volter och övergångar...gick väl ok faktiskt han var lite pigg och stel men det kanske man ska räkna med i början eftersom jag vet att han brukar komma igång efter galoppen. När vi hade gjort det så red vi på hörnlinjerna pch gjorde skänkelvikningar....gick faktiskt jättebra emellanåt, riktigt fina gjorde han ibland :D det är ju lite svårt för mig att hålla emot när vi ställer och så så det är ju lätt att han åker för mycket åt sidan men jag´får försöka hålla emot mer med skänkeln istället :P.
Vi gick fatta galopp på fyrkantspåret idag oxå...det var länge sen...jag tycker ärligt talat inte att det är så jättekul men ändå så vill ja kunna känna att jag har kontroll på galoppen och det känner jag inte riktigt att jag har men det är väl bara att öva....fast jag funderar på om det är för att jag aldrig riktigt har fått chansen att öka och minska galoppen på volterna så då kanske det är svårare på fyrkantspåret...fast jag vet inte. Såklart att alla hästar tycker det är kul att inte bara galoppera på volterna så dom blev ju lite extra pigga men Eloge lugnade ner sig efter ett tag...det var skönt för på honom känner jag verkligen skillnaden att han sänker sig och blir lugn men på Halla så känns det som om jag kan sitta och kämpa att få mer henne men hon bara springer jag vet att hon är svårare men jag är ju som jag är :S.
Sorry för mycket läsning :P.
Nää nu är det TV som gäller xD
see you <33


Av Elin - 22 oktober 2009 20:30

"Vem går inte igång på Björn gustavsson och julmust?" sagt av Mimmi och mig

Av Elin - 22 oktober 2009 17:30


snart ska jag till stallet.....blandade känslor.....har ont lite här och var men det får väl går ändå....
det är bara 2 veckor kvar tills jag blir stor :D:D
SNART ÄR DET HELG!! :D
jag saknar henne...jag önksar att jag vågade säga vad jag känner


Av Elin - 22 oktober 2009 14:15

är det en bra kombination? xD

jag har ont i min nacke/arm vad man nu ska säga, har haft det flera veckor nu och jag vet inte vad jag ska göra åt saken :(. jag är arg på (om man får säga så) världens sämsta skola!!! alla som söker gymnasium nu, VÄLJ INTE DIDAKTUS JAKOBSBERG!!!! den är hopplös!! Jag tycker seriöst att man borde få diplom för att man har gått ut från den skolan för tålamod är det man behöver kan man ju säga! Var ledig idag och så påvägen hem från OT-center så får jag reda på att det är elevrådsfoto klockan 13 idag så jag åker hem, äter och sedan så åker jag till skolan (sprang nästan från stationen eftersom tåget var sent) när vi var framme så visar det sig att varken Åse, Merja eller någon fotograf är där??!! Då tappade jag tålamodet!! Asså seriöst!! jag vet inte hur många gånger som man har fått fel info och så har det skitit sig!!! ÅÅÅHHHHHH det förstörde min dag!!!
Fast nu är jag faktiskt flummig! Men det är såklart min lilla ängel Mimmi som lyckas få mig på bättre humör!! :D:D:D <33333333
Nu ska jag dricka julmust! :D:D
ciao <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards