lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin - 22 oktober 2009 08:15

Hej hoppas ni har sovit gott inatt....det har inte jag, jag somnade säkert vid 1 så jag är olagligt trött nu asså, jävligt surt är det asså att man måste gå upp såhär tidigt på en ledig dag men headshot måste lagas så då får man ta det :P.

Dagen idag då? ska väl vara hemma och softa, kolla på TV sedan frammåt 5 halv 6 så åker jag nog till stallet, det är ridning idag :D.
nää nu ska jag nog lalla omkrig lite till och sedan ska jag dra mig mot bussen :)
ha en bra dag
pöss <3
Som sagt.....rolig är den för stora och små xD


Av Elin - 21 oktober 2009 22:30

Ni vet känslan då man har lust att släppa allt och försvinna, när man önskar att den kom någon som tog en bort...bara för ett tag, när man känner att man har tappat greppet om livet? när man känner att man när som helst för vad som helst kan brusa upp och bli galen? När motivationen är helt borta och har inte lust med någonting alls?

Så känner jag just nu! jag känner att jag inte har lust med ridning,lust med skolan,lust med livet och att man hamnar i en ond cirkel som man inte vet hur man ska ta sig ur från.
Jaja...Skola idag en lång dag :O:O det ni det är man inte van vid när man går på didaktus jakobsberg ;). efter Randis lektion så var vi på en jätteintressant föreläsning!! Jag tyckte nog att den var mest intressantas eftersom jag kan föreställa mig vad hon går i genom.....menmen....kom hem lagade mat och sedan iväg på ännu en till föreläsninga med mamma...intressant den oxå!!! :D:D.
nu ska jag kolla klart på law and order
Ingen inspiration - ingen motivation.
Ingen strävan... Inget mål... Dock vill 
jag leva.
see u <333


Av Elin - 21 oktober 2009 19:45

"Jag är en apa med hår på bröstet och allt" sagt av Mimmi

Av Elin - 21 oktober 2009 17:00


Jag är arg!!!
Jsg är besviken!!
men jag börjar vänja mig
tyvärr
Snälla någon låt detta år gå fort jag vill inte vara kvar!


Av Elin - 20 oktober 2009 22:00

" Hur fan kom sex in i bilden!?" sagt av mig

Av Elin - 20 oktober 2009 17:45


Titta vad jag har trixat med bara för dig Mimmi!! :D:D <33333333


Av Elin - 20 oktober 2009 16:45

Tjenis!

Jag känner att jag måste slänga in ett inlägg så jag blir lite het xD (och sen för att att jag känner konkurrensen mot Mimmi xD).
I skolan idag så hade vi svenskatal som vanligt sen väntade Erika och jag på friendsmötet...det var riktigt jobbigt men Erika och Mimmi stöttade mig....fast ärligt talat så är allt kul med Ingrid i närheten xD. Erika och jag fastnade hos Tina-fan vad roliga dom är våra lärare asså xD.
hihi nu messar jag med min ängel (som vanligt) xD och kollar på gossip girl :P.
Vad ska hända ikväll då? ska nog bara vara hemma och chilla :P.
See u <3
<33333333


Av Elin - 19 oktober 2009 22:15

Tjollahopp!

Var i skolan en snabbis...sedan hem....fick reda på lite saker som jag inte vill gå in på här....åke till stallet och gissa vem jag mötte på bussen!!?? JO Min älskade ängel Mimmi som alltid får mig på bättre humör trotts att hon inte visste vad det handlade om så gör hon mig så glad åååååh vilken underbar människa hon är!! <333333 och som hon skrev på sin blogg-nu kommer man sova gott eftersom vi har träffat varandra :D:D <333333
Iaf....var i stallet till typ halv 8 höll Karro och Ellen sällskap när dom jobbade så flitigt :P. A ville att jag skulle följa med till gömmargården men såklart den vanliga oturn som jag har så är jag ju inte hemma då :( DET var synd! men jag blev glad av att hon frågade iaf :D. Stella nämnde även att det hade blivigt två avbokningar från ta täten kursen så nu ska Frida och jag dit ändå!! :O:O :D:D längtaar xD.
När jag hade kommit hem så kollade familjen på den andra johan falk filmen-bra som alltid :D.
Får se om jag kommer till skolan imorgon men jag ska fan inte låta ett par skitungar förstöra mina planer!
Nää nu är det sängen som kallar :P
pöss


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards