lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin - 15 oktober 2009 23:15

Tja!

Allt bra med er? Med mig är livet sådär...har varit en jobbig dag idag. Jag vaknade och trodde seriöst att det var fredag gissa om jag blev missnöjd när jag insåg att det bara var torsdag!? :O.
Men iaf, var i skolan ett tag, sedan gick jag ner till centrum med Cicci,Mia,Kajsa,Verro,Berra och Sara vi käkade lunch sedan hängde vi utanför banken ett tag hehe sen så shoppade vi loss på lindex...kom hem vid typ 2 tog det lugnt och vid 18 fick jag skjuts till stallet, jag hade faktiskt förberett på att rida bra idag men såklart att det var teori då! Jag tycker teori är minst lika viktigt som ridlektionerna men just i torsdagsgruppen så tycker jag sådär för jag trivs verkligen inte i den gruppen...menmen jag har ju blivigt en ensamvarg på sistånde så...vi pratade i allafall om våra drömmål och delmål sen fick vi skriva ner vad vi ville göra på lektionerna....det var intressant att bara få drömma iväg lite och sedan tänka på HUR man skulle nå drömmen som man hade. Jag har väl inte värsta stora drömmen som att typ rida i globen visst det skulle ju vara coolt, men jag är inte en sån typ...Jag nöjer mig med att få äga en häst och tävla lite lokalt lite då och då. Så det ska bli intressant och se om jag märker någon skillnad efter varje månad om jag har utvecklats något :P.
Nä nu ska jag dricka upp mitt te sedan bums i säng!
Bye <3
Can´t read my poker face


...

Av Elin - 15 oktober 2009 16:30


Det finns så mycket jag vill säga men jag vet inte hur var och när......hatar att känna såhär och jag hatar att jag har så många kompisar som mår så dåligt som jag inte vet hur jag ska hjälpa!

Jävla skit!



Av Elin - 14 oktober 2009 23:45

Heej!

Skola en timme sedan hem och tog det lugnt.......åt middag och var i stallet vid 7....chillade ett tag.
Fick Eloge!!! :D var verkligen glad över att jag fick honom! Hur gick det då? Jora sådär....Han trots att han hade gått lektionen innan så var han jättepigg och stel i höger men efter ett tag med många övergångar så lyckades jag lugna honom lite...vi provade en ny övning idag, öppna...det gick faktiskt okej i vänster varv men i höger så har både han och jag problem så då blev det vingligt och så gick det för fort men det är bara och öva, det är ju lite svårare för mig att ta ett riktigt ledande tygeltag så det kan ju inte gå bra hela tiden.
Efter det så galopperade vi lite, och det gick bra måste bara öva mer på att öka och minska galoppen, verkligen känna skillnaden och det är på Eloge det måste göras, han är en riktig läromästare :D.
Efter galoppen så var det liite för mycket spring men efter ett tag så såg det riktigt fint ut han sänkte sig riktigt ordentligt. Så är jag nöjd? njaa....sådär...det kan ju inte gå bra hela lektionen men det gick bra i mellanåt och då får man väl vara nöjd, det är bara det att jag tänker på det negativa så lätt. Åsa tyckte att jag kämpade bra så då gjorde jag väl det :).
Efter ridningen så åkte jag hem och har jag precis ätit glass, och nu messar jag med min ängel ska snart gå och lägga mig...
Ciao <33


Av Elin - 14 oktober 2009 14:45


Tänk att gud har skapat denna underbara människa! Sarah är den mest underbaraste på jorden och hon är en av dom få som verkligen får mig att bli berörd av musik! Hennes musik är så jävla mäktig så det är inte klokt! hennes personlighet, hennes musik och hennes röst! Hon får mig att kämpa vidare jag moving on and standing strong för dig, får kompisar och för att man bara lever en gång!
Det finns bara en sak att säga:
WOW!!


Denna Kvinna asså-TACK! <333




Av Elin - 13 oktober 2009 21:30

Tja!

Har eran dag varit bra? min har varit bra faktiskt....började skoldagen med friendsfoto och där Mats är, där har man kul :D

Hade svenska tal sen, blev nöjd så nu är det bara en uppgift klar på litteraturen sen är det VG :D. Kom hem vid 1 typ....efter middagen åkte mamma och jag till ÖB där jag handlade 2kg hästgodis hehe :P. Nu är det paus i House men ska snart gå upp igen....ciao <3




Av Elin - 12 oktober 2009 23:15

Ny vecka, var ledig idag men hade möte med bästaste Ingrid imorsem det behövdes! Efter det så åkte Kajsa,jag Verro, Sara och mia hem till sara för att kolla på film. Åkte därifrån vid 3 direkt till stallet, jobbade och hade det trevligt till halv 9 då mamma kom och hämtade mig när jag kom hem så gick jag in på datan och kollade mejlen...då förstördes min dag totalt!!!! Stella hade skickat ett mejl till mig och Frida om ta täten kursen och såklart att vi blev utlottade på grund av för många anmälningar :'( jag som verkligen hade gått och väntat på den där helgen och var såå taggad :'(.

Aja nu är det dags att fylla på talet tills imorgon
natti <3


Av Elin - 11 oktober 2009 22:45


Hej!
Rebecka och jag gick upp vid 9, åt frukost och sedan var hon tvungen att gå...jag slappade lite framför TV:n, resten av familjen kom hem vid 11 och vid kvart i 1 så skjutsade mamma mig till stallet, Erica och jag gjorde planch för tårttävlingen på höstlovet och sedan så slappade vi lite :P.
Eftersom jag har varit ensam hemma i helgen så har jag tänkt mycket...dum nog som jag är....men jag har insett att jag verkligen saknar dom kompisarna som jag inte träffar så mycket längre...och jag menar VERKLIGEN!! Jag önskar att deet inte hade blivigt som det blev...men nu är det så och jag tack vare det så har jag fått en hel del jävligt underbara änglar i mitt liv och det behöver man också! Så allting ont har nått gott med sig...säger man inte så? :D. men jag saknar vissa tjejer så otroligt mycket ändå och jag vet inte hur jag ska överleva utan dom och jag vet inte hur jag ska få fram det budskapet till var och en!
Imorgon har jag möte i skolan sedan hem till Sara och göra engelskan och sen (förhoppningsvis) så hinner jag hem en snabbis för att sen fortsätta mot stallet...
Bye <3


Av Elin - 10 oktober 2009 23:45

Tja!

Gick upp vid halv 12 och softade hela dagen hemma sen vid halv 5 åkte jag till vällingby där jag mötte stalltjejerna och åkte gemensamt till sollentuna på årets US-gala. det var väldigt trevligt!!!!!!! :D:D och trevligare blev det ju när vi blev årets ungdomssektion!! Vi är verkligen bäst :D:D:D:D:D <33333333333333
Rebecka och jag åkte hem till mig och nu har vi precis sett klart på fucking Åmål ska kolla på djungelboken :D:D
Ciao <3
Grattis till oss :D:D


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards