lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2009

Av Elin - 10 oktober 2009 23:45

Tja!

Blir ett sent inlägg nu men jg har inte orkat och haft tid tidigare :P. I skolan hade vi badminton på idrotten kulit! sedan så hade vi ännu en lektion med Mats och efter lunch så åkte vi hem till Kajsa och drack te och kollade på gossip girl tihi :D.
Kom lite sent till projektlektionen men det gick bra ändå :P. Mamma hämtade mig i skolan, var hemma i ca en timme sedan åkte jag vidare till centralen där jag mötte Sara och Kajsa vi fick skjuts av Boje till fryshuset...det var väl ok att vara där på dansen men jag hade gärna gjort något annat, nästa gång om vi ska göra något liknande så ska jag fråga om jag kan få göra något annat!.
Kom hem vid 23 och åt lite sedan har jag kollat på TV, ätit godis och chips...messar med min ängel nu Mimmi älskling jag nämner dig i varje inlägg nu för tiden men det är du värd! Du kom när jag behövde dig som mest!!! <3333333
nu ska jag kolla klart på dobbido :P
ciao <33


Av Elin - 8 oktober 2009 22:15

Tja!

Allt bra med er? med mig är det toppen idag...eller så bra det bara kan bli! Har fortfarande ångest över att vara jag men vafaan kan man göra åt det, jag har folk omkring mig som jag vet älskar mig!
Skola en snabbis som vanligt....slutade tidigt så jag åkte till spånga gymnasium och hälsade på Mimmi-fan vad vi skrattade HAHA Mimmi är min ängel, hon är min ljuspunkt i livet hon är en av mina bästa kompisar och jag kommer alltid älska henne för en sån som Mimmi är svår att låta bli att älska, du betyder så obeskrivligt mycket älskling! <333
Iaf när vi hade flummat ett par timmar så åkte vi hem, jag tog det lugnt och sedan till stallet, blev lite konstigt med hästlistan så jag fick göra iordning Eloge i vild panik sedan sitta upp och börja rida direkt hehe. Hur gick det då? jora...gick ok, A och jag klurade på lite nya sätt att ställa och få honom gå på tygeln, det var svårt så man kan ju lixom inte begära att det ska gå bra första gången man provar något nytt så jag är nöjd :).
Nu ska jag kolla på nöjespokalen
bye <33


Av Elin - 7 oktober 2009 23:00

Av Elin - 7 oktober 2009 22:30

Nu ska ni få höra något som jag vill tala om.......

JO!! när ni får vänta lite ska skriva om dagen först ;P.
Kom till skolan vid 12, hade lektion med Randi sedan var det projekt....nu börjar jag verkligen komma igång :D.
Åktge hem och chillade ett tag sedan till stallet för att ha USEKmöte.....fast missade slutet eftersom jag skulle rida. Nu til nyheten, och håll i er nu!!!! (trumvirvel) jag är faktiskt vääldigt nöjd med dagens ridkektion!!!! Vilken nyhet va!!?? :O.
Red Halla, var inte alls peppad då alla hade fått byta hästar förutom jag så jag ville bara hem och gråta. Men när jag satt upp så bestämde jag mig att jag ska verkligen rida hela lektionen och dt gjorde jag! Började med lite halter och det gick super efter ett tag, sedan så red vi serpentiner restan av lektionen i trav,skritt och galopp och det gick jättebra verkligen! satt emot när hon var FÖR på, försökte fatta och hålla igång galoppen, det är rätt svårt för mig så det är det jag behöver träna på, övergångar mellan galopp och trav och tvärt om :). Så nöjd? ja fan!! :D.
Iaf nu ska jag äta glass hehe :D
sov gott <3


Av Elin - 6 oktober 2009 22:45

Jag vet! visst lät det positivt!? jag är faktiskt positiv nu....har haft en underbar kväll i stallet där man blev bjuden på tårta och mycket skratt tack Grapie,Pellen och Amanda <33.

Skolan idag var långtråkig....svenskan var iofs kul, nu är jag taggad inför talet :D men ingen lärare tycks bli nöjd med det jag gör längre :( pallar inte vara i skolan längre!
Pratade med Rebecka hela vägen hem sen, tack för att du alltid ställer upp!! <33
Nu ska jag nog äta något sedan gå och lägga mig är trööööött!! ;).
Pöss <3
bästaste <3333 hata mig för bilden men jag älskar er ändå :D <33


Av Elin - 5 oktober 2009 22:30

Jag måste och jag menar jag MÅSTE lära mig att tycka om mig själv....annars slutar det här illa!

Iaf. Dagen har varit piss men ändå ok, allt började med att jag försov mig....mamma fick skjutsa mig till skolan i vild panik, kom till skolan hade en ok dag måste försöka få tag på Ingrid imorgon....måste prata!!! :/
Åkte till överby och hjälpte till där, var riktigt kul idag....börjar lära barnen och hästarna mera nu :). Mamma hämtade mig efter en kvart i kö...jag kom på att jag hade glömt mina kläder i överby så tillbaka igen (obs tänk på att vi var tvugna att sitta i kö IGEN) så iaf åkt tillbaka hämtade sakerna och sedan i vild fart mot vrs, pratade och skrattade en hel del med Grape och och Hannah, ni får mig alltid att skratta, tack <333
Blev hämtad av mamma sen åkte vi och handlade och nu sitter jag här och vill bara stänga av hjärnan så man kan lägga alla drömmar och tankar åt sidan!
Näää nu ska jag nog ta och göra något annat ;)
bye <33


Av Elin - 4 oktober 2009 23:15

Det är det jag önskar att man kunde nu förtiden....hatar småtjafs, hatar att folk inte har tid när man vill dom något, hatar när man blir sur för ingenting, hatar att känna att man är värdelös hatar allt!! Vill inte mera jag vill verkligen få folk att förstå men jag vet inte hur!!!

Idag har jag bara suttit hemma och drogat Helen Sjöholm....hon får mig att tänka tillbaka på tiden då man sjöng i kör och hade konserter.....jag vill ha det så igen....nästan så jag skulle vilja satsa på sången.
Jaja nu ska jag kolla klart på skärdgårdsdoktorn-sånt gillar vi!! :D
gonatt <3
Vill tillbaka!!


Av Elin - 4 oktober 2009 12:00


Jag är så sjukt jävla shoppingsugen, men jag har absolut no money! :( Tyck synd om mig!! I´m Desperate!! (se det som en framgång, hatar att shoppa egentligen)


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards