lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2009

Av Elin - 12 november 2009 08:15


Jag drömde en dröm inatt, som jag hoppas inte händer på riktigt.
ska gå om tio minuter. Hoppas att något händer där borta.
kram <3


Av Elin - 12 november 2009 00:30

Jag känner mig så förvirrad, trött och allmänt orklös. Det känns som om jag kämpar och kämpar för att ta mig upp ur all kaos och skit men ju mer jag kämpar ju mer motstånd får jag.

Jag vill öppna mig, men det går inte, jag orkar inte jag undrar vart personen finns, som kan hjälpa mig att hitta rätt väg igen, som kan hjälpa mig att riva ner alla murar och bara vara. Som man kan prata med allt om, som man kan lita på, som har tid! Jag orkar inte möta alla problem, jag orkar inte ljuga för alla som frågar hur det är, jag vill att någon ska se, se mig prata med mig, förstå och stötta. Annars går inte det här! Förlåt för ett onödigt inlägg. Gonatt <3

Av Elin - 11 november 2009 23:15

Hej!

Nu har jag kommit hem efter ridningen och duschat, ätit och tagit det lite lugnt så nu-bloggdags :P.
Ridningen idag då? Gick det bra?
Jag kan väl sammanfatta med att säga att det gick inte uruselt men det gick inte heller så superbra. Började nästan direkt med att aktivera henne med skänkeln och efter ett par varv så tog hon den riktigt bra måste jag säga. red lite öppna som också gick ok, jag har ju som sagt lite svårt att hålla emot men det gick bättre än vad jag trodde, jag kanske var lite mera aktiv med skänkeln istället :P. Red lite skänkelvikningar också, och höger är ju svårare att komma åt med men efter ett tag så gick det bättre, hon flyttade sig lite iaf och vänster så gick det jättebra faktiskt kändes super!
galopperade på volterna, jag måste verkligen öva på att sjunka ner lite mera i sadeln och driva med skänkeln i högergaloppen för som det är nu så blir det så himla okontrollerat. I vänster så går det bättre men jag tycker att det är så svårt att få ner henne lite och jag vet inte om det är mig det är fel på eller om det är Halla ( ja asså att hon har svårt för det :P). Det är lite svårt att få henne att söka sig neråt också, men där har jag lärt mig att hon har svårt för det att det kan ta lång tid att få ner henne så vem vet, det kanske är jag som har dåligt tålamod och irkar inte jobba henne hela vägen :P. Men som sagt, det är vissa delar jag behöver öva på och allt ska ju inte sitta perfekt direkt så det är väl bara att fortsätta kämpa antar jag.
Nu är det sova som gäller och hoppas på att det går bra imorgon då jag vet att det blir lite bommar och då vet man aldrig hur det går när man ska sitta på Eloge xD.
gonatt <3


Av Elin - 11 november 2009 17:30

Idag släpptes Carolas nya julskiva, så nu ska jag lyssna på julmusik ända fram till jul :D.

skolan en snabbis idag sedan åkte jag och Cicci hem :P vi hade en trevlig pratstund tack för att du finns gumman <3333


Har fixat useks blogg under eftermiddagen, det blev väl ok men inte helt nöjd , hoppas att dom andra blev nöjda iaf :P.


Ska snart åka till stallet på stallvärdsmöte sen rida :D.

nää bye <33

Av Elin - 11 november 2009 01:15

Jag springer fast jag inte har någon ork kvar, jag flyr från problemen, jag flyr från mig själv. Vart är den vuxna? Jag kämpar mot strömmen och hoppas att den vuxna räddar mig. Men det går inte, jag måste klara detta själv, men jag kan inte jag behöver stödet! Gonatt <3

Av Elin - 11 november 2009 00:15


jag mår illa, vill inte äta, orkar inte äta
vill sova....sova så jag slipper allt och kan lägga all frustration, panik och ångest bakom mig.




gonatt <3


Av Elin - 10 november 2009 23:00

men då kommer jag få paniik! Jag har faktiskt inte varit borta någonting den här terminen, vilket jag tycker är skitbra med tanke på omständigheterna!! Men snart pallar jag inte mera.

Jag har skrivit på skapande verksamhet uppgiften idag så den är nästan klar....eller nja :P. Annars så har jag bara suttit och deppat under kvällen.
Bye nu ska jag gå och göra annat <3


Av Elin - 10 november 2009 15:30


VÄLJ INTE DENNA SKOLA OM DU SKA GÅ BARN OCH FRITID!!!
Jag är så sjukt jävla less på att komma till skolan, vara där i en timme och sen åka hem! Jag får inget gjort och tappar orken!
Kom hem precis, ska plugga lite idag och bara ta det lugnt för jag känner att jag inte orkar med att göra så jättemycket.
nu ska jag kolla klart på ghost whisperer :D.
bye <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards