lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2009

Av Elin - 7 november 2009 21:00

Japp, det var närmare bestämt 36 personer i mitt hus ikväll varav 32 var här för att fira mig. Jag hade det så sjukt jävla trevligt!! Blev barntant som vanligt som min kusin så fint kallar det haha men jävlar vad kul det var! :D. Fina presenter fick jag oxå :P.

Dom sista gick vid 12 så har hållt på att fixat och städat lite, så nu har jag kunna andas ut lite och är färdig för att släcka alldeles strax :P.
gonatt kära läsare xD <33


Av Elin - 7 november 2009 14:45


JAG HAR BESLUTSÅNGEST!! Vilken mobil ska jag jöpa tycker ni?????? Förvånad Skrattande
sony ericsson w595
ELLER
nokia 6600i slide


Av Elin - 7 november 2009 00:00

Tja!

Har eran fredagskväll varit bra? eller är den fortfarande bra kanske? :P Har precis gjort mig sovfärdig, och Draken och Lisa åkte hem för en stund sen.
Vi flummade lite sen tittade vi på film, sedan pratade vi en hel del, om skola, kompisar mm, väldigt trevligt ^^ Skönt att man har några speciella som man kan lita på och känner att man verkligen blir förstådd! betyder mycket.
En mening som jag kan dela med mig av är:
Det är skolan och personalens plikt att se till att man känner sig trygg, trivs i skolan och får hjälp när man behöver hjälp. Det är inte mamma och pappa, det är inte kompisarnas plikt utan PERSONALENS!
Hur ska det gå till på didaktus jakobsberg!? Jag vet dålig reklam men det är sant och jag vet fan inte hur man ska göra!
Nää imorgon är det kanske leta mobil och sedan fest på kvällen så
natti natti <3
Dom två filmerna vi tittade på, vilken tycker ni är bäst? Själv kan jag inte välja båda är bra :D
 


Av Elin - 6 november 2009 09:45

tja

allt bra med er? med mig vet jag inte riktigt, jag har lite ont i halsen men jag hoppas att det går över för jag vill inte bli sjuk nu! 

sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja, gissa vad jag gjorde idag då!? Det första jag gör i mitt 18åriga liv i skolan är att glömma idrottskläder,oopsii haha dåligt samvete? ja xD

nää nu ska jag ta det lite lugnt

ciao

Av Elin - 5 november 2009 22:15


Japp, nu är lilla jag inte så liten längre :D Nu är jag 18 år WIHOO xD.

Dagen började att klockan ringde halv 8, och precis då så blev jag smsbombad med gratulationer :P. åkte till skolan, hade möte sedan sjöng dom i klassen när jag kom till lektionen. Vi hade lektioner och sedan så fick jag vänta en stund så skulle Erika sätta ögonbindel på mig (jag får panik så jag vägrade, men jag blundade ändå ;D). När det känndes som om vi hade gått fram och tillbaka ett antal gånger så fick jag tillslut titta, och där stod Randi och Emma med ljus på bordet och en jättefin tårta som Erika hade bakat :D. Vad söta ni är! Tack tjejer <333. Vi försökte få tag i Tina som vi visste ville ha tårta men den knäppisen satt i arbetsrummet hela tiden och väntade på oss xD haha.
När mamma hade hämtat mig i skolan så åkte vi till IKEA en snabbis och sedan hem, där öppnade jag gudmors present och tog det lugnt lite, vid 16 så kom Fillan på ett expressbesök och lämnade present hihi.
Sedan middag och pratade med Vivi och sen direkt till stallet.
Fick rida Eloge :D. Det känns som om jag har tappat kunskapen för att rida honom, det går helt enkelt inte lika bra längre...kan bero på att jag har lite problem med mina tyglar, antingen är dom för korta eller så är dom för långa, men för Halla är dom perfekta...hmm...aja A skulle försöka hjälpa mig att hitta andra tyglar eller göra på något annat sätt.
I början så gick det rent ut h-vete, han liknade som en giraff i halsen och bara sprang på, skänkelvikningarna blev bara spring och jag kunde ine hålla emot riktigt. Men när vi hade galopperat ett par varv så blev det bättre, han blev lite lugnare, men jag hade velat sträcka fram armen ännu mer så han kunde få komma ner lite och sänka sig men då får jag så sjukt ont i axeln nu när jag hade korta tyglar så det fick bli som det blev. Eftr galoppen så sänkte han sig ändå väldigt mycket (så mycket som han kunde med mina korta tyglar) så jag är ändå rätt nöjd.
Jag har tänkt på en sak under dagen, när jag säger till vuxna att jag fyller 18 så är det så intressant att se hur alla reagerar och vad dom tänker på först. Dom vanligaste var nog att jag för ta körkort, rösta och gå ut på krogen :P haha men den jag skrattade mest åt var A " Då tycker jag att du ska bjuda på tårta oxå!" Haha snacka att gå mot strömmen och tänka på något heelt annat xD.
Nää nu ska jag nog försöka gå och lägga mig, måste upp tidigt imorgon, blää!!
Ja jag vet att det blev ett långt inlägg xD
Ciao <3


Av Elin - 4 november 2009 23:00

Kom precis ut från duschen efter ridningen.

Hur gick lektionen då? jo jag är faktiskt rätt nöjd! Red Halla och hon är svår, det har jag bankat in i min hjärna nu :D.
Vi har börjat göra så otroligt roliga saker nu så det inte är klokt! Idag red vi serpentiner med galopp och skritt på medellinjen, det var mycket svårare än jag hade trott och det tar rid att komma in i allt så i början så var det mycket trav istället för skritt och jag har ju lite problem med att fatta höger galopp så det tog oxå lite tid.
Men efter ett tag så lossnade det och både Halla och jag kämpade på, det vart fortfarande lite sena halter och igångsättningar men det blev skritt och jag hade kontroll så i det stora hela så är jag faktiskt väldigt nöjd.
Så jag hoppas att det går lika bra imorgon bara :D.
Ciao ska äta något och sen blir det sova :P.


Av Elin - 4 november 2009 16:30

Det var faktiskt en bra dag i skolan idag, vi fick en rolig uppgift av randi, jobbade lite på den sedan åkte jag och Cicci hem, håller på att laga mat nu för tillfället, är rätt hungrig, sen ska jag bege mig till stallet....usch det är redan mörkt ute :O det är så jävla kallt så jag typ döör kan vi inte bara skippa snön!! :D.

Av Elin - 4 november 2009 00:15

Jahapp, idag så har mamma och jag sprungit runt i affärer nästan hela dagen, sen när vi hade gjort det så fixade vi mina foton i spånga och mamma klippte gräset medans vi väntade på att dom skulle bli klara. Sedan åkte vi och hämtade dom och direkt till Ikea för att köpa ramar xD 

Så under kvällen så har jag fixat med ramarna typ.
Sen vid halv 10 så kollade mamma,pappa och jag på Wallander som vi hade hyrt :P.
nu ska jag nog släcka eller nått :p 
Puss <3
det här skulle upp + en sak till som jag glömde fota xD
Så här blev det (dålig bild I know xD)
och så här (den jag glömde fota innan xD)


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards