lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2010

Av Elin - 8 februari 2010 00:32

Av Elin - 7 februari 2010 23:25

Det var EN person som såg hur jag mådde idag, hon frågade hur det var. Hon kramade om mig när jag inte svarade.


Hon fick mig att skratta så jag grät, hon fick mig känna mig så lycklig.


TACK Rebecka <3


  


Av Elin - 7 februari 2010 22:05

Hej!


Mamma, jag och Pelle åkte till Outleten på förmiddagen och letade kläder till begravningen. Hittade två par jeans och förhoppningsvis så ska jag tillbaka dit igen och shoppa mer hehe.


Efter det så var det bara att åka mot stallet då jag, R och C skulle ha skötarkurs. Gick bra att ha kurs, var lite ofokuserad bara, menmen.


Kom hem vid 16, duschade och tog det lugnt. Här hemma har det inte hänt så mycket...lite småbittert. 


Håller på att planera morgondagen...men jag kommer ingen vart :( så det får bli som det blir.


Känner mig så grymt ensam för tillfället. Även om jag vet att jag kan prata med några av mina vänner så känns det så fel och jag vågar inte....det kommer inte hjälpa för jag vet att ingen förstår hur jag mår eller känner. Börjar tro på uttrycket "ensam är stark". Vad ska jag ha alla andra till lixom, det hjälper ändå inte.


goodbajs på er <3



Av Elin - 6 februari 2010 23:15

Har varit hos farfar hela dagen. Sorterat bort farmors kläder, tog med mig lite hem som jag kommer bo i om dagarna. Resten skickar vi till Haiti, dom behöver det mer än vi.

Vi passade även på att rensa kyl och frys så nu lär han klara sig själv ett par dagar.


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Tanken slog mig när vi höll på där i huset att det kanske är sista gången jag är på frejavägen. Huset ska säljas och bilen oxå. Inget kommer bli sig likt mer. Sommrarna och julen kommer vara värst.


Det kommer dröja många år innan det känns som om det är sommar på riktigt. Att åka till farmor och farfar och bada i poolen, äta vofflor och plocka alla frukter och bär på gården, det är sommar! Det kommer vi aldrig få göra mer.

Att på vinern åka till sandakärret, bygga snögubbar, kojor och grilla korv kommer vi aldrig göra mer, göra iskakor och åka kana på pooltaket kommer vi aldrig göra mer.



Alla julaftnar man har firat med dom. Aldrig mer. Aldrig mer höra hennes röst, aldrig mer få hennes stöttande kramar.
Det är bara minnen nu, alltihop. Jag förstår inte hur det kunde bli så här. Allt hände så fort, jag hänger inte med. Hon ÄR borta. Jag får för mig att telefonen ringer och att det är hon som ringer, jag får för mig att jag hör hennes röst. 
Men hon är hos Gud och är lycklig
Du finns i mitt hjärta för evigt.
JAG ÄLSKAR DIG FARMOR <3
  
Av Elin - 6 februari 2010 21:34

Jaha, så var schlagertåget igång i år igen, har inte varit så jätteinsatt i år eftersom det inte kommer varit några speciella med. Men jag måste ju ändå kolla och se om man hittar någon favorit.


1. Unstoppable-Ola Svensson

Jag tycker att alla dom här killarna från idol (Måns, Ola, Erik mfl) ser så fejkade ut, men nu ska vi inte dömma folk för deras utseende. Låten var....okej, den kommer säkert spelas sönder på radion och den är nog inte så dålig så jag kommer byta kanal när jag hör den....än. Många tjejer har säkert ringt och röstat och han är populär. Men tyvärr så tror jag nog inte att den kommer gå hem i europa.

2. A Place To Stay-Jenny Silver

Sämsta låten i hela delfinalen!! Den var tråkig, man fattade inte riktigt när refrängen kom ,kläderna var katastrofala och ja, jag slutade lyssna redan när hon sjungit den andra raden. Sorry Jenny, bättre lycka nästa gång!

3. You're Making Me Hot Hot Hot-Linda Pritchard

WOW! Redan när introt spelades så kände fick jag den riktiga schlagerfeelingen! Suverän låt! Lite blandning av olika genger i europa och den hade säkert gått långt! Linda var snygg som alltid och hennes röst är otroligt bra! Grymt bra jobbat med allt men tyvärr så höll inte svenska folket med mig.

4. Road Salt-Pain Of Salvation

En rockgrupp....trodde jag. Men jag tyckte att låten var bra, sångaren var duktig. Det som irriterade mig var att man såg gitarrister och en trummis men dom bara satt där och fick inte spela, så man trodde hela tiden att det skulle bli drag men det där draget och det rockiga feelingen kom aldrig. Kanske var det meningen att man skulle sitta där och vänta och vänta så man lyssnade igenom låten iallafall ;) vem vet. En bra låt var det iaf och den förtjänar verkligen en plats i andra chansen!

5. The Saviour-Anders Ekborg

Jag har sett fram emot att se honom i melodifestivalen i många år och äntligen så är han med! Hade så höga förväntningar på honom och låten men jag blev riktigt missnöjd om jag ska vara ärlig. Låten var inte bra, den var nästan en kopia av en chesslåt, liite för mycket musikal för att vara mf. Anders, håll dig till musikaler, där är du GRYM!

6. I Did It For Love-Jessica Andersson

Jessica, hon är en jätteduktig sångerska! MEN det kändes som om inte rösten höll riktigt för den här låten. Jag tyckte det var tråkigt med en ballad för tyvärr så tror jag inte att det håller i esc i år. Vi får se hur det går i andra chansen.

7. Singel-Frispråkarn

Jag tycker rapp är ganska bra. I mf kanskedet inte riktigt hör till, men om man nu ska ha ett bidrag med rapp så måste det väl för guds skull vara på engelska eller!? DET tycker jag. Rapp tycker jag är en musikstil där allt hänger på texten. Om vi säger att frispråkarn vinner så tycker jag inte att han ska rappa på svenska, då ska man ha en engelsk text som fler förstår.

8. Keep On Walking-Salem Al Fakir 

Jag har aldrig varit ett fan av Salem, men ikväll så blev jag lite imponerad faktiskt. Det var ett enkelt framträdande och en låt som är lätt att sjunga med till, man lär sig den lätt. Han var bra, men inte bäst. 


I stora drag så tyckte jag att den första deltävlingen var lite tråkig. Det var många låtar som man nästan tyckte att man hade hört förut för dom var så lika andra låtar. Årets programledare var väl okej. Jag hade rätt svårt för Dolph han kändes obekväm i rollen som programledare. Måns och Christine var däremot bättre, dom bjuder på sig själva och är lite mer naturliga.


Jag hoppas att nästa lördag blir bättre, för jag tyckte verkligen inte att det var det bästa startfältet någonsin som Henrik Johnsson tyckte (undra vilken värld han lever i!?)

Av Elin - 6 februari 2010 00:37

Jag är så feg! Kan man vara fegare än mig!?


Det ska väl inte vara så jävla svårt att ta det första klivet ut. Jag har trott att varje gång jag gör något som tror sg hjälpa så ska det bli lättare och att jag har tagit det första klivet. Men det verkar som om det där "riktiga" första klivet ut aldrig kommer att komma.


Jag får sitta kvar här och låta tankarna snurra och be till Gud.



Gud, du som hjälper mig i svåra tider,

du som älskar mig för den jag är,

du som ger mig styrka att försöka igen.

Hjälp mig, hjälp mitt att hitta och våga ta den rätta vägen.

Gud jag är så svag, hjälp mig att bli starkare,

jag vet inte hur länge jag orkar mer.

Hjälp mig att klara detta.

Amen


   




Av Elin - 5 februari 2010 22:50

Jag förstår nu när jag tänker efter hur stor Gud är. Tänk att han har lyckats skapat ett helt gäng med underbara personer. Tänk att JAG, en jubelidiot i vissa lägen har fått den chansen att träffa och lära känna dessa underbara varelser!


En sak kommer jag aldrig att förstå, varför valde vissa kompisar just MIG!? Jag är inte värd att ha så fina kompisar som er. All skit ni får från mig. Ni ska inte behöva stå ut med det, jag lovar jag ska vara tyst och lyssna på er för en gång skull!


M,C,R,H,L,M,H,K,S


Ni vet vilka ni är hoppas jag <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards