lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin - 28 maj 2010 15:46

Nu jävlar är det bestämt!! E och jag ska till skansen på nationaldagen, gissa varför!? Världens bästa Carola är där!!!!! YEEEEYY Detta gjorde min helg!!! Jag längtar redan!




  Lyckopiller <3     

Av Elin - 28 maj 2010 13:20

Jag tänker för mycket när jag är ledig.


Jag har kommit fram till att det kanske är dags att ge upp det jag älskar mest av allt. Jag har kämpat i 12 år men nu är det verkligen inge kul längre, jag försöker men det går inte, allt skiter sig och ingen förstår. Jag har inget val, jag måste stå ut i en termin till. Om jag har tur så vänds det till något positivt.


 


   Jag vill inte lämna er, men det kanske är dags nu...?


Lyckopiller <3     

Av Elin - 27 maj 2010 23:45

Jag har ont i hela kroppen. Varenda liten muskel värker när jag rör mig. Det värsta är att själen mår lika dåligt. Jag vill inte att det ska komma tillbaka igen, inte nu när jag behöver det som minst.


Det kanske är för att jag tycker att det är så grymt jobbigt att vara i stallet. Att jag går runt med ångest och en frustration som inte försvinner-hur mycket jag än försöker övertala mig själv att det blir bättre, men det funkar inte.


måste verkligen gå och ta en ipren nu för jag gråter nästan av smärta.


Lyckopiller <3     

Av Elin - 27 maj 2010 23:16

Ännu en ridlektion...på Halla!


Finns inte så mycket och säga om lektionen, red temporidning som jag har längtat så mycket efter!! haha.


Värmde upp hästarna lite i paddocken, övade mycket på skänkelvikningar och efter ett tag när jag hade trixat lite med min tygel så fick jag till ett par riktigt snygga flyttningar. 


Vi började med att trava ett varv två och två när A tog tid, sedan andra gången så skulle vi trava lite fortare för att slå det gamla resultatet. Halla är så säker att sitta på så jag bara sätt där och tempoväxlade lite i trav varven.


Sedan fattade vi galopp när alla hade travat och det gick bra, gick lite fort emellanåt och hon bröt av någon gång men efter ett tag så lyckades jag få henne i galopp igen.


Det var en rolig lektion-jag längtar till sommarn då jag är på pärlby för då ska det hårdtränas!!


Lyckopiller <3     

Av Elin - 27 maj 2010 21:49

Tja!!


Vaknade vid 10 och gick upp....var en aning sliten haha mådde illa och hade ont i huvudet, men efter lite frukost så blev det bättre :).^Åkte till skolan, kollade på film och målade det sista på lakanen som vi ska ha på flaket till studenten.


Fick reda på några av mina betyg och det blir 2 mvg-oh yeah! :D. Åkte hem vid 15 och slappade lite hemma-fick oxå reda på att jag inte har någon skola förens på onsdag....blandade känslor kan man säga :/.


Red idag.....berättar mer om den senare för nu ska jag kolla klart på esc Heja Anna!!!!!!!! <3<3<3


puss på er <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 27 maj 2010 02:04

Nu är jag hemma efter den sista studentskivan, S och C följde med som sällskap och det hände lite saker men fan vad kul det blev i slutet!!! När vi alla tyvärr skulle hem hahaha.


Vad har hänt idag då....jo.


Började dagen med ett tandläkarbesök, lagade en tand på en timme typ och sedan till skolan. Åkte därifrån vid halv 2 då jag inte pallade mer, sedan när jag hade slappat lite hemma så åkte jag till stallet :P


Nu måste jag verkligen sova!!


Gonatt


Lyckopiller <3     

Av Elin - 26 maj 2010 21:00

Dressyrpass på Halla idag och det gick skit! 


Började med lite skänkelvikningar och hon flyttade sig bra ibland, det som är så svårt är att hålla emot med innetygeln. Efter det så minskade vi volterna och det gick bra, lyckades att hålla kvar henne på den lilla volten och när vi skulle öka volten så gick det väl lite för fort emellanåt men det gick :P.


Fattade lite höger och vänster galopp och minskade och ökade galoppen lite, gick åt pipsvängen! Jag kan verkligen inte galoppera på denna häst! I höger så var det svårt att fatta, men när jag väl kunde få henne i galopp så gick det ok. I vänster så var det tvärtom, hon fattade okej, men jag kunde inte hålla henne i galopp. Så jag gav upp. 


Sen så galopperade vi på en båge och när vi var på den andra bågen så skulle vi trava och rida in på en volt. Jag lyckades fatta galopp rätt bra, lite springit emellan men när vi sen bytte båga så det blev förvänd galopp så kunde jag inte hålla henne i det. Efter ett tag så gav jag upp.


I slutet så sänkte hon sig ytterst lite och hon sprang mest på. Å sa att det såg bra ut och att när jag förklarade vad jag tyckte så sa hon att det istortsätt bara var att gilla läget, att jag inte kan bibehålla galoppen.


Är inte alls nöjd med lektionen men jag hoppas att det går bättre imorgon!


Lyckopiller <3       

Av Elin - 25 maj 2010 22:37

Idag har jag inte gjort mycket. Pluggat på förmiddagen så förhoppningsvis så har jag fått et VG i projekt! :D. Annars så har jag bara tittat på TV och slappat.


Sitter och väntar på att resultatet ska komma fram på esc för jag vill gå och lägga mig haha. Jag håller på island-dom är lugnt bäst i den här kvalomgången!!


NUUU börjar det!! :D.....snart haha.


See you ha en bra natt tillsammans!


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards