lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin - 25 maj 2010 17:45

Jag har kommit fram till att jag har världens bästa idoler! Jag överlever inte utan dom. Dom gör livet värt att leva, dom kan sätta ord på mina känslor. Carola och Sarah Dawn Finer är helt jävla underbara!!


Dom två artisterna passar mig som fan. Sarah och jag är väldigt lika, hon har redan gått igenom det jag går igenom nu. När jag är ledsen och har lyssnat på henne så PANG! Byter jag till Carola och vipps så känner jag mig älskad och har ny energi att försöka på nytt!


JAG ÄLSKAR ER! <333


  


  



"Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord

Så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig"


"För att jag älskar dig, så som du är"


"Jag ger allt, jag ger aldrig nånsin upp"


"Nothing can go wrong when I´m standing strong"


Lyckopiller <3     



Av Elin - 25 maj 2010 14:36

 


Vad kul, TACK! Okej, det kanske inte är så intressant men here it comes:


Jag gick i Spånga gymnasium och grundskola mellan 2004-2007. 

Jag minns faktiskt inte min första dag men jag minns den veckan då jag fick kontakt med mina två kompisar (som jag fortfarande har kontakt med). Spånga brukar anordna varje år en "spångavecka" då man bara har kul och gör olika saker. Vi skulle simma en dag och det var första gången som jag pratade med mina nuvarande kompisar. Årskurs 7 gick otroligt fort, det var ett litet chillår kan man säga. Jag trivdes jättebra ändå från början, det var en härlig stämmning, lärarna var superbra! Speciellt min metor!! I slutet av 7:an så berättade min mentor att hon var gravid och skulle vara mammaledig hela årskurs 8. Jag blev ledsen för att det var hon jag litade på när jag ville prata men jag blev glad för hennes skull.


Min mentor jobbade dom första veckorna i 8:an sedan i september blev hon mamma och vi fick en ny mentor. Hon var oxå jättebra! Glad och sprallig. Det far första året med betyg och då blev skolan lite mer seriös. Det var långa skoldagar och mycket plugg. Ett exempel på varför jag trivdes så bra i spånga var att i mitten av 8:an så blev jag mordhotad på internet och det visade sig vara någon från skolan som låg bakom det. Jag och mina föräldrar hade samtal med min mentor och biträdande rektor. Under den tiden fick jag en bra kontakt med rektiorn, hon är en sån person som verkligen ställer upp. Hon lyssnade och tog det på allvar direkt! Jag och min förra mentor had oxå väldigt bra kontakt, vi båda mejlade och chattade under 8:an då hon var mammaledig. Min bildlärare var oxå en underbar person-vi hade bild sista lektionen på fredagar och det slutade alltid med att jag och mina två kompisar stannade kvar och jobbade och hade det jättetrevligt med våran lärare haha.


9:an gick väldigt fort då hade mina gamla mentor kommit tillbaka, tyvärr så hade jag inte henne i något ämne men hon vär där ändå. Jag har svårt i engelska och fick därför gå i en mindre grupp som låg på ungefär samma nivå som mig och det var en stor trygghet och jag fick ett starkt G i slutbetyg haha. I början av 9:an åkte vi på klassresa i Estland oxå, mer om den resan kan du läsa här. Sista terminen i 9:an missade jag lite för att min barndomskompis mamma gick bort, men jag fick stöd från alla i skolan.


I Maj så var det dags för våran bal. Jag hade en blå lång balklänning och lockat hår, det starkaste minnet ifrån balen var att jag dansade vals med min idrottslärare till titanic haha. Det var en lyckad bal det som var synd var att brandlarmet gick igång-men det löste sig.


Det bästa med Spånga gymnasium var gemenskapen och stämmningen. jag har aldrig varit så trygg i en skola som spånga! Jag saknar ALLT med den skolan, lektionerna, alla lärare ja allt! Så dom som funderar på att gå i spånga tveka inte! Spånga är en av sveriges bästa skolor och har stockholms bästa skolmat! 


   Klass 8D


   Klass 9D


Hoppas du är nöjd med svaret och fortsätt gärna att kommentera :D


Lyckopiller <3     

Av Elin - 24 maj 2010 22:54

Heeeej!!


Är allt bra med er? Med mig är det väl okej...jag lever och det är ju bra haha.


Hade engelskalektion på morgonen-gjorde inget speciellt förutom att ha betygsnack, jag kommer få G YEEEYY!! Snacka om att det var en bra start på dagen!!


Sen har jag bara chillat i skolan, lämnade in en uppgift till T, hade religionsprov-gick tyvärr åt pipsvängen så där blir det ig, men jag kollade med syon och hon sa att det inte gjorde något utan det var bara att köra på! haha.


Kom hem vid 15 och det var bara och äta sedan titta lite på TV och vidare till bussen. Var i stallet tills 1930, blev tvingad av Å att vara med på tävlingen den 12:te....kommer fan skämma ut mig för så väl känner jag mig själv att jag vet att jag kommer glömma bort programmet. Längtar inte!!


Har bestämt mig nu. Jag orkar inte jaga dig, du får jaga mig....det vi hade betydde allt för mig men nu känns det som bortblåst, trodde att våran vänskap skulle hålla längre men jag hade tyvärr fel. Jag älskar dig men orkar inte vänta på dig...hör av dig när du kan. <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 24 maj 2010 21:06

"Det kan jag säga till dig någon gång när det bara är vi två."

Sagt av mig till I


Dagens roliga händelse:

A: Dagens överraskning!

*öppnar en porrsida*

(Han gör det inte med flit)


Lyckopiller <3     

Av Elin - 23 maj 2010 23:32

 



Självklart kan jag det, tack för att du läser min blogg! Men först vill jag bara fråga dig en sak så det inte blir något missförstånd....jag har ju då gått i Spånga gymnasium och GRUNDSKOLA, alltså från 7an-9an det är bara det att jag aldrig orkar skriva hela skolans namn haha. Men vill du fortfarande att jag ska skriva? Kram!


Lyckopiller <3     

Av Elin - 23 maj 2010 23:24

Jaa, vad har hänt idag då?


Sov till typ 11 idag (lyckades undervika att vara bakis yeeey!) Sen har jag bara slappat hela dagen! Övertalade familjen att sätta på Carolas jubileumsshow haha pappa säger att jag kanske måste köpa en ny för min som jag har nu är så utnött :( mindra kul!

Gick en promenad till familjen A och lämnade tillbaka deras ficklampa sedan efter lite tjat så åkte vi hem mot spånga....äntligen!!


Var väl hemma vid 5,åt middag och har precis kollat klart på Wallander, börjar alltid gråta i slutet-typiskt mig haha.

imorgon ska jag upp jättetidigt och vara igång hela dagen så det är bäst jag går och lägger mig nu.


gonatt <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 23 maj 2010 18:12

Äntligen hemma!!


I Fredags kom vi väl ut till landet vid 17 efter lite shopping påvägen :). Fixade lite och vid typ 19 så kom F och Å ut för att fira mamma. Åt gott och drack gott sen framåt 20 så kom hela familjen A och vi hade det jättetrevligt med mycket prat haha. Vid kanske 24 gick alla och lade sig.


I går (lördag) så slappade P och jag hemma en stund, åt lunch och dödade getingar (P gjorde det, jag låste in mig inne så rädd som jag är hahahaha). Sen efter lunch så kom födelsedagsbarnet och O för att hämta oss haha. Vi gick hem till dom och hälsade på gästerna, satte sig i deras segelbåt och pratade i solen, shit vad varmt det var! Satt och drack lite cider och drinkar med dom andra vuxna och vid 18 följde jag med P och hämtade lite fler gäster....nu har jag tydligen ingen kille på 9 år längre utan en kille på 46+ hahahahaha. Vid ca 1830 kom mamma och pappa, vi åt middag och hade det supertrevligt!! Vid 23 så gick min familj hem men jag hade så kul så jag stannade kvar till 24 haha. Tiden går så fort tänk att den lilla skitungen är 10 år nu!? Helt sjukt!!


Bloggar om idag lite senare :).....juste! Har fått jobb under sommaren så nu är den räddad, kommer ha en sjukt härlig sommar och fan vad jag kommer att njuta!!!!!!


Ciao <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 21 maj 2010 13:26

Tjulu!!


Har pluggat under förmiddagen eftersom jag är ledig. Nu måste jag packa det sista sen åker vi ut till landet...


JUUUSTEE!! Mamma fyller ju år idag oxå!! Grattis till Henne!!! <3<3<3


Ha en bra helg!


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards