lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin - 20 maj 2010 23:00

Red Halla idag oxå. Trodde vi skulle rida ute i paddocken idag så var inte peppad alls! Men det visade sig att vi skulle hoppa!! :D Yeeeey!!!


Började med att skritta ett varv runt galoppbanan, sedan tog vi ett varv i trav oxå. Halla kändes lugn redan från början så jag ställde henne åt båda hållen för att göra henne lite mjukare bara.


Galopperade 2 varv oxå för att värma upp dom och det gick jättebra, visst blir alla lite pigga när man är ute men Halla är så säker i sig själv och jag är så trygg när jag sitter på henne så det går altid lugnt och fint med henne.


Hoppade dom 4 hindrerna på kortsidan och vände tillbaka och hoppade samma från andra hållet och första gången så var hon väl lite seg och visste inte riktigt vad som skulle hända. men andra gången så gick det lite bättre, jag hängde inte riktigt med men det löste sig. Sista gången gick det jättebra!! Vi verkligen flög över hindrerna kändes det som haha. Jag följde med bra med kroppen och handen och Halla hoppade jättefint men en lugn och runf galopp! Duktiga heest <33


Jag tror seriöst att jag ska sluta rida på torsdagar och börja i hoppgruppen men jag vill ändå rida för A och jag känner att jag behöver henne om jag ska börja tävla.....blir galen snart för att jag inte vet hur jag ska göra!!! :(


Vad tycker ni? Dressyr två gånger i veckan eller dressyr en gång och hoppning en gång i veckan? :D


Lyckopiller <3     

Av Elin - 20 maj 2010 22:52

Tjaa!!


Fick skjuts av mamma imorse till skolan. Hade projektredovisning först av alla och var skitnervös! Hade till och med drömt mardrömmar om redovisningen under natten eftersom jag satt uppe så länge med det haha. Men det slutade bra iallafall. T var så stolt över mig...sa hon, vet inte om jag ska tro på det men ett G måste jag få, annars blir jag ledsen och besviken!


E följde med till centrum för att handla present till mamma som fyller år imorgon sedan åkte vi åt varsit håll. Hon tycker jag ska prata med I, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga...det finns inte så mycket och säga. Men vi får se om det blir något samtal. Jag hoppas nog det men ändå inte....


Kom hem och pluggade ett tag. Nu har jag spec idrotten, ped led och religionen kvar bara!


Red ikväll....berättar om ridlektionen senare.


Saknar C och M så gaaalet mycket! <33


JUUUSTEEE!!! Vet ni vem som har namnsdag idag?? Jo Carola!! Grattis till henne!! Haha <33


Puss på er sötnosar <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 19 maj 2010 23:28

Hoppade på Halla idag. gick jättebra!


Vi började med ett skritt och ett travvarv på galoppbanan och det gick bra, hon kändes lugn. Sedan galopperade vi inne i paddocken lite i båda varven och det kändes hur bra som helst! Kanske för att vi var ute? Jag lyckades hålla igång galoppen i höger  och hon kändes jättefin! Vänster gick oxå bra, det brukar gå bättre i det varvet så.


Hoppad dom 4 terränghindrerna på kortsidan och vi började ganska lågt-Halla visste ju inte riktigt vad som skulle hända så hon var lite seg. Väl inne i paddocken igen så var det skritt som gällde men jag jobbade mycket med att hon skulle lyssna på mig, efter ett ta så gick hon riktigt fint.


Andra gången vi hoppade så hade Å höjt och det märktes. Halla hoppade nog finare men jag kände mig bara klumpig eftersom det är lite svårt med balansen i "landningen". Men den sista gången så gick det hur bra som helst!! Jag hängde med och Halla hoppade jättefint! Var och är supernöjd!!


Anmäla mig till nästa terrängritt kanske? :D


Lyckopiller <3     

Av Elin - 19 maj 2010 22:33

Tja tja!


Gick upp vid 0845 och väntade på att tjejerna skulle komma, vi pluggade och pratade hehe och vid 11 så lagade vi lunch, fick lite bråttom så vi gjorde oss klara sedan gick vi ner till spånga station där vi handlade lite och sedan hoppade på bussen mot brommaplan. Väl där så tog vi nästa buss ut till Kärsön där det var den årliga Didaktuskampen! Gjorde absolut ingenting men mot slutet så drog vi dragkamp alla 3or i Jakan om vem som ska få springa ut först på studenten-vi, en klass med typ 9 tjejer i som var där var nära på att ge upp eftersom vi är så klena. Men vi vann första....sedan den andra och den tredje och sista var avgörande...om vi vann den så vann vi allt. Gissa vad som hände?? 


VI VANN!!!!!!! WOOHOOO Snacka om ett historiskt ögonblick HAHA-BF3 är fan BÄST!!


Vi tjejer gick till stranden för att sola och ta det lugnt sedan efter någon timme gick vi till cafeét och chillade en stund där.


Var väl hemma vid 17, slängde i mig maten och fick skjuts till stallet.


Ridlektionen berättar jag mer om senare för nu måste jag öva på min redovisning igen!


Puss och kram och nyp på skjärten!


Lyckopiller <3     

Av Elin - 18 maj 2010 23:30



When you try your best but you don't succeed

When you get what you want but not what you need

When you feel so tired but you can't sleep

Stuck in reverse


And the tears come streaming down your face

When you lose something you can't replace

When you love someone but it goes to waste

Could it be worse?


Lights will guide you home

And ignite your bones

And I will try to fix you


And high up above or down below

When you're too in love to let it go

But if you never try you'll never know

Just what you're worth


Lights will guide you home

And ignite your bones

And I will try to fix you


Tears stream down your face

When you lose something you cannot replace

Tears stream down your face

And I


Tears stream down your face

I promise you I will learn from my mistakes

Tears stream down your face

And I


Lights will guide you home

And ignite your bones

And I will try to fix you


Lyckopiller <3     



Av Elin - 18 maj 2010 23:01

Tisdag idag. Gick upp vid 1030, kollade på TV och pluggade. började skoldagen med religionsprov och det gick åt helvete så nu är det säkert att jag får ett IG iaf. När jag hade failat klart med det så gick jag ner till datorerna och började med projektet, fick en hel del gjort när jag var själv haha. Efter en timme så kom resten av tjejerna och så pluggade vi på varsit håll med våra projekt. Tog 17tåget hem och satte mig direkt vid matbordet, var så grymt hungrig!!


Under kvällen har jag pluggat så nu har jag mejlat in rapporten nu är det bara at finslipa redovisningen kvar.


Längtar tills på tisdag nästa vecka-då är betygen satta och vi kan bara leva loppan i skolan asnajs!!!


Nu ska jag gå och kolla på navy cis.


Bye <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 17 maj 2010 23:58

Allt var så bra för ett tag sen, nu är allt i botten igen. Jag saknar alla härliga stunder vi har haft, jag saknar alla glada och härliga miner.


Men allt är som bortblåst nu, det blir bara värre och värre och jag gråter nästan hela tiden.


Dom som gör mig glad och gör så jag vågar tro på mig själv försvinner snart, jag försöker ta vara på dom 2 veckorna vi har kvar tillsammans, jag försöker intala mig själv att vi kommer att ses ändå, men det kommer inte vara på samma sätt. Jag vill ha dom vid min sida för alltid.


Jag förstår inte, hur ska jag få alla andra att förstå då?


Det bränner i halsen, jag försöker stoppa tårarna men det går inte. Jag bara väntar på att den dagen ska komma i skolan då jag släpper allt och åker hem...


When you feel so tired but you can't sleep <3


Lyckopiller <3     



Av Elin - 17 maj 2010 23:02

Dagarna går så fort och nu är det måndag igen....typ 3dje gången i rad som jag har hoppat stallet pgr av skolan, yey.


Var iaf ledig idag men kom till skolan vid 0930,  pluggade nästan hela dagen och åkte hem vid 15. Åt mat och chillade lite sedan vid 1830 träffade jag S i Vällingby-vi chillad ett tag, tog en fika och pratade. Kommer sakna henne så enormt när hon flyttar!


Kom väl hem vid 2130 och duschade, har pluggat religion hela kvällen och letat jobb. Hittade ett perfekt i kallhäll-hoppas hoppas hoppas!!


Nu ska jag kolla klart på TV, läsa igenom anteckningarna och sedan släcka lampan.


Ha en bra natt <3


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards