lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin - 16 maj 2010 23:13

Söndag idag, sista dagen ledighet och skola imorgon-jag lever för helgerna då man festar och sover hahaha.


Blev väckt astidigt av mamma idag och vid 0945 åkte vi till farfar, städade och gjorde ordning inför visningen som skulle var idag. Han fick en present av oss oxå och pappa, P och jag åkte ner till lägenheten och kollade-blev assugen på att skaffa en egen haha. 


När vi hade ätit lunch så åkte alla till kusin T och fikade och firade farfar. Var barnvakt som vanligt och T kom på världens bästa studentpresent-ska fan önska mig den! Jag älskar min kusin-han är bäst!! <3


Lämnade farfar när visningen var klar och då hände det lite saker...jag orkar verkligen inte med det här mera. Allt bara skiter sig-känner mig så liten på jorden.


När vi kommit hem åkte mamma och jag till vällingby för att leta studentskor, kom hem med en väska, ett par ascoola solbrillor som jag ska ha på skivan den 26e, en fleecetröja, hårfärg och ett par hårspännen tyvärr inga skor...tyvärr :(.


Ska vara i skolan och plugga imorgon-är egentligen ledig men jag och C ska råplugga så får vi se hur dagen slutar.


Nu ska jag nog släcka lampan.....


puss


Lyckopiller <3     

Av Elin - 15 maj 2010 22:08

Yees sommar var det idag!!


När C hade duschat och vi kollade klart på Beck så tog vi en promenad ner till spånga torg för att kolla in det nya cafeét men det var stängt så vi checkade in lite studentpresenter och satte oss på ett konditori och tog varsin kaffe och jucie i skuggan, var lite för varm att sitta i solen!


Efter det så satte vi oss och solade på bänken  vid svandammen, solen lös rakt på oss och det var asnajs!! Svalkade oss lite i dammen oxå haha var perfekt asså!! Tog en lite längre väg förbi röda kiosken och köpte glass sedan gick vi till lekparken och satte oss på gungorna litegrann och pratade. När det blev för varmt så gick vi hemåt igen.


När vi hade bytt om (igen haha) så satte vi oss i soffan och tittade på lejonkungen-världens bästa film!!!!! C gick väl vid 17 och då var det bara jag emd familjen kvar :(.


Det har redan bråkats här hemma och som vanligt så är allt mitt fel men jag orkar fan inte käfta emot längre, jag tar på mig allt så blir det bättre! Sover ensam inatt och jag hatar det! Känner kig FÖR ensam när jag inte har någon brevid mig eller nått :( har ju haft det dom senaste nätterna och helt plötsligt så är man själv igen :(.


Nu ska jag kolla på inför esc som gick i tisdags.


puss gonatt <3


   älsklings C <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 15 maj 2010 11:43

Sommarväder ute, en av världens bästa kompisar hemma hos mig och Michael Jackson på hög volym sometimes I love my life!!


Vi får se vad vi hittar på idag, mamma och pappa kommer hem efter lunch så vi har några timmar för oss själva fortfarande :).


Ha det jättebra idag i det fina sommarvädret och njut så mycket ni kan för det ska bli skitväder hela nästa vecka typ.


puss på rumpan


Lyckopiller <3     


Av Elin - 14 maj 2010 21:37

Tjaaaaaaa!! Nu är jag tillbaka, ska uppdatera er om vad som har hänt.


Igår på förmiddagen så mötte jag K och I på pendeln och vi var påväg till Ks land. S,C och V missade första tåget så vi andra åkte i förväg. Åkte buss en timme från KTH till Norrtälje, väl där så stannade vi och handlade inför kvällen och så mötte vi dom adnra tjejerna när dom kom med en buss senare. Tog den förta bussen ut till väddö som tog en timme och när vi kom fram så började vi göra oss hemmastada. 


När vi hade packat upp det vi skulle så satte vi oss utanför och chillade. Lyssnade på musik, pratade och hade det lite kul. Efter ett tag så gick vi ner till vattnet, blev jagade av ett gäng skitungar med vattenballonger men BFare som vi är så skällde vi lite på dom så vågade dom inte närma sig längre hahaha. Stannade där ett tag och sedan gick vi tillbaka. Satte igång grillen men det gick inte så bra, efter ett par telefonsamtal så gav vi upp och gick in och stekte det som behövdes stekas. Det blev sen middag, men gott var det!


Nu började festen haha vi lekte "jag har aldrig" och fick i oss en hel del på en kort tid haha sen drack vi på. Fyfaan vad kul vi hade (iallafall jag) det var heeeelt graaaazyy!! Det är omöjligt att ta upp allt som hände under kvällen men det märktes att det var ett gäng ungdomar där kan jag tänka mig hahahaha.


Det blev ändå rätt tidigt så vid kanske 1 så låg alla deckade och sov som stockar! Vaknade av illamående och sprang ut och spydde. Lyckat haha menmen hälften spydde och hälften dog kan man ju säga hahaha.


Idag så städade vi på förmiddagen och så kollade vi på film för att få tiden att gå. Vid 14 så åkte vi hemåt och med sen lunchpaus i norrtälje så kom vi väl hem vid halv 5....eller var det halv 6? Hade ingen koll på tiden hahaha.


C ska slagga hos mig inatt så jag har hållt på att bäddat och så och nu är vi båda jättesega, kanske tittar på någon film sen är är sängen som gäller!!


Bjuder på lite bilder från igårkväll


   


   



  

Lyckopiller <3     

Av Elin - 13 maj 2010 22:15

"Det snurrar som....FAN!"

Sagt av mig haha


Lyckopiller <3   

Av Elin - 13 maj 2010 09:35

Nu drar jag till Ks land och har kul så det blir inge mera bloggning för dagen, imorgon kommer jag hem och berättar allt(nästan allt). Ha det super så hörs vi. 


Lämna gärna en kommentar innsn ni stänger ner!


Puss <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 12 maj 2010 23:42

Ville inte alls rida idag, ville bara hem och sova. Men jag hoppade upp ändå fast såhär i efterhand så kanske jag inte borde ha hoppat upp för det gick så dåligt!


Vi började med lite tempoväxlingar i skritt och trav, hon kändes ganska bra där. Lyssnade direkt när jag nuddade med skänkeln och gjorde halt där jag ville.


Travade lite på volterna och det gick på tok för fort och jag orakde inte hålla emot och jobba med skänklarna så myket som man borde för att få Halla att lyssna så då sprang hon bara med huvudet uppe i lyften. Galoppen gick väl inte så bra heller. Vänster gick det att fatta iallalfall det är bara att försöka få henne att sänka sig även där. höger ger jag upp i, efter ett tag så ställer jag mig i mitten och kollar på för jag orkar inte kämpa med höger. Galopperade lite på fyrkantspåret och vände snätt igenom, det gick bra, gick lite för fort i hörnen men det kändes ändå ok.


I slutet så gick det väl sådär, hon sträckte på halsen mer och kom ner mer men det fick lite för fort för att varva ner dom.


Lyckopiller <3



Av Elin - 12 maj 2010 22:59

Vaknade hos S imorse, sov ju hos henne. När vi hade repeterat religionen och ätit frukost så sprang vi till tåget och hann med precis!! Kom till skolan och skrev provet...kändes sådär. Sedan gick vi vidare till Waynes och åt lite. 


Jag kom väl hem vid 1 och slappade resten av dagen till typ halv 3 då jag gick till bussen. Jobbade i stallet och red. Gick åt pipsvängen, vill inte vara i stallet längre pallar inte med allt!


Hände lite saker påvägen hem, så nu är jag ledsen och trött....ska snart gå och lägga mig.


Imorgon åker jag till Ks land för att ha pyamasparty...längtar som faaan kommer bli gaaaaalet kul!!


Ses senare ikväll då jag ska skriva lite om ridlektionen :).


puss


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards