lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2010

Av Elin - 27 juli 2010 23:57

Nu är det snart sängdags för oss, ska bara ligga framför datan en stund först :P.


Kom till S vid 3, vi fixade bilder och så sedan var det middag, efter middagen sjöng vi singstar tills bådas röster var slut typ, då gick vi ut och hoppade studsmatta och tog massa bilder hehehe jag lyckades stuka foten rejält när jag skulle hoppa ner från den (jag var faktiskt helt nykter V ;D <3).


Imorgon är det krogen som gäller yeeeeey :D.


Nu ska jag se vad jag kan hitta för något roligt att göra på fb :P.


puss


Lyckopiller <3  

Av Elin - 27 juli 2010 13:46

Ska snrat bege mig hem till S, vi ska ha det jättemysigt och så ska jag slagga hos henne sedan går vi ut på the bridge imorgonkväll dör vi ska dricka oss aspackade hehe sedan ska jag slagga hos henne igen natten till torsdag alltså :P får se om jag bloggar något under dagarna men om inte så vet ni varför :P.


Ha det asnajs nu 

puss <3


  


Lyckopiller <3   

Av Elin - 27 juli 2010 11:02

Didaktus Jakobsberg <3

Jag trodde aldrig att jag skulle sitta här idag och skriva det här men nu kommer det.


För ett år sedan så var jag nära på att hoppa av gymnasiet, jag hatade Didaktus! Det fanns ingen trygghet, ingen som lyssnade när jag som mest behövde hjälp och stöd och jag sjukanmälde mig för att slippa gå till skolan. Jag var så less på att vara i skolan i några timmar och sedan åka hem eller att man var ledig flera dagar under veckan, ordning och reda gymnasiet stämde inte alls tyckte jag.


I början av vårterminen i 3an när min och en till klass var på praktik så sa jag till några få lärare att det var första gången på 3 år som jag kände mig trygg i skolan. Dom frågade då inte varför det var så och det kändes som om man inte ville göra skolan bättre. Men nu är det inte så längre det är inte förs nu när det är försent som jag inser hur mycket jag älskar Didaktus Jakobsberg, visst har alla skolor sina fel och brister och man ledsnar vissa dagar. Nu när jag ser tillbaka så var det bara mitt fel att jag kände mig så otrygg och mådde psykiskt dålig under den största delen av gymnasietiden. Jag gick runt som i en bubbla och var bara negativ, jag såg bara problemen och inte möjligheterna.


Det är nu jag inser vilken bra skola jag gick i, vilka underbara lärare jag hade och vilken underbar klass jag hade. Alla härliga citat, småtjafs som alltid löste sig, tiden man tillbringade i personalrummen och hos rektorn (det lät inte bra, jag vet haha), förgiftade lakritsklubbor, pulkalektioner, expressen, tältningen, utgång, didaktuskamper, alla roliga lektioner med vår älskade mentor (som fick stå ut med mycket flams och trams från oss, stackaren!). Vilka underbara minnen vi har tillsammans, eller jag har det i alla fall och det är inte förs nu som jag inser hur mycket jag älskade det och kommer sakna det. Allt kommer jag sakna, det är som Å säger på hemsidan: ”Hos oss på Didaktus Jakobsberg är det nämligen nästintill en hemtrevlig känsla som råder, för våra besökare brukar spontat säga att det är en speciell känsla som infinner sig när man kliver innanför skolans dörrar och det är nog för att vi inte är större än att alla känner alla, elever umgås oavsett program eller årskurs och det finns en nära relation mellan elever och personal.” Läs hela texten här. Jag är nog beredd att hålla med om det. Eftersom det är en liten skola så är bara det en stor trygghet för alla känner alla, man är som en stor familj och stöttar varann i vått och torrt. Utan Didaktus personal så hade jag inte tagit studenten, kanske inte ens varit här…några kommer jag minnas mer än andra men Didaktus Jakobsbergs personal har något som inte går att sätta fingret på riktigt. Det är bara glädje som utstrålar när man kommer in i personalrummet, dom har någon slags hat-kärleks relation som är helt underbar och man blir glad så fort man ser dom!


Jag känner mig väldigt tom sedan jag tog studenten (som typ alla gör xD) jag har ingen skola att gå till om dagarna, aldrig mer lektioner med T eller sitta inne hos Å. det är sjukt! Didaktus har varit mitt liv typ i 3 år och nu är det slut. Jag kommer sakna allt (nästan).

3 år går fort gott folk, ta vara på dom åren och njut så mycket ni kan medans ni har chansen”


Nu har dom även byggt om och det är fräsch och fint till hösten, jag hoppas det blir många nya elever och att vi fortsätter göra reklam för Jakans bästa gymnasium! Mer om Didaktus Jakobsberg finns här: http://www.didaktus.se/Skolor/Jakobsberg.aspx


Lyckopiller <3   

Av Elin - 26 juli 2010 23:45

Det har hänt absolut NADA idag....har bara suttit och tittat på TV och framför datan, roligare liv får man ju leta efter!


Imorgon ska jag till S och sova slagga hos henne förhoppningsvis så vågar jag berätta allt för henne. Vi får se.


Nu ska jag gå och borsta tänderna sedan lägga mig i sängen och titta på TV samtidigt som jag är inne på datan hehe.


   Solnedgång från taket på midsommarafton :)


see u later


Lyckopiller <3   

Av Elin - 25 juli 2010 23:53

Ja, då var man hemma då ;). Hade det astrevligt på rålis med härligt sällskap-dock kändes det tomt när två av tjejerna fattades :(. Hände inte så jättemycket, mer än att augusti blir en riktig festmånad, love it!!


Nu ska jag se om jag kan trixa lite med Es blogg sedan läsa lite andra bloggar :P.


Puss


Lyckopiller <3   


Av Elin - 25 juli 2010 18:57

Slänger in ett inlägg nu, ska till rålis snart. Tjejerna övertalade mig hahaha. Ska fixa det sista sedan ska jag gå mot bussen. Ha en bra kväll-det kommer jag ha!


Puss


Lyckopiller <3   

Av Elin - 25 juli 2010 16:12

Tja!


Som ni ser så är designen lite ändrad. Vad tycks? :).


Vid 1030 åkte hela familjen till farfars lägehet och hjälpte till lite med olika saker. P och jag gick till centrum där vi helt plötsligt träffade familjen H, börjar gilla dom mer och mer...det kanske är jag som växer upp hehe. Det var lite jobbigt att vara i lägenheten, det är inte förs nu jag verkligen fattar att allt är borta, allt vi har kvar är bara minnen. Det kändes så konstigt att inte svänga höger i rondellen och åka till frejavägen, att vi inte har fått bada i poolen någonting, att vi inte har fått plocka hallon och krusbär. Det är verkligen borta! Det är minnen och det ÄR verkligen allt vi har kvar, det känns fel helt enkelt. Men man brukar ju säga att det första året är värst. Jag saknar dig farmor <3


Väl klara hos farfar så åkte vi till Barkarby och åt på pizza hut, asdåligt ställe fattar inte varför vi envisas med att äta just där men nu lärde vi oss det hoppas jag hehe. P, jag och pappa åkte hem medans mamma fortsatte handla lite. Väl hemma så kommer vi på att ingen av oss har nyckel....hmmm vad gör man då? Mamma hade sagt att nyckeln fanns under bakdörren, vi går runt och letar men ingen nyckel....vart kan den då vara? Vi har bara en bakdörr. AHA mamma menade BILbakdörren, haha smart! Jaja, vi fick leka lite gömma nyckeln iallafall ;),


Egentligen så ska jag till Rålis och träffa några av tjejerna men det är kallt och jag känner att jag är lite halvkrasslig och jag vill inte bli sjuk på lördag då jag åker till götet!


Får se vad vi hittar på här hemma ikväll ;). Känner mig otroligt glad och positiv idag! Kanske beror det på att jag är hemma i spånga och det känns som om alla kompisar är mycket närmre mig så jag slipper känna mig så grymt ensam. 


Nu ska lyssna vidare på Sarah Dawn Finer <3


 



Lyckopiller <3   


Av Elin - 25 juli 2010 01:36

Jag vet, bloggen är lite tråkig, men jag håller på för fullt med att göra headers så ni får stå ut med lite väntan :) Om ni vill så ge gärna förslag på hur den kan se ut ;D.


puss och gonatt


Lyckopiller <3   

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards