lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2010

Av Elin - 24 juli 2010 23:36

Tjaaaaa!! 


Nu blir det lite mera uppdateringar under veckan som kommer för nu är jag hemma i gamla spånga.


Ute på landet har det varit super (för det mesta iallafall. Har solat, badat, jobbat och haft äventyr med gäster. Jag insåg varje dag när jag jobbade hur mycket jag älskar att jobba! Jag har världens bästa jobb och jag hoppas det blir flera! :D.


Idag åkte vi hem alltså, kom hem vid 2 tiden och sedan åkte mamma jag och P till Vällingby och Barkarby för att handla, hittade massor men jag var duktig och inte köpte något eftersom jag måste spara till gbg och utgången den 28 :).


Jag har varit så sjuukt jävla festsugen bara ute på landet och jag hade ingen att åka till eller supa med, fan asså det sög xD. Men jag får festa gärnet under veckan istället :P.


Nu ska jag se om jag får till någon annan bloggheader :P.


Bye sov gott <3


 


Haha bjuder på denna bild :P


Lyckopiller <3     

Av Elin - 23 juli 2010 16:38

En vän till mig skrev för ett tåg sedan på facebook: Sometimes when I say ''I'm okey'' , I want someone to look in my eyes, hug me tight and say ''I know you're not''. Och det är så jävla sant! Tänk vad lätt det skulle vara om man slapp förklara för folk hur man mår att dom ser på en att man behöver en vän eller kram eller nått...tyvärr känns det som om det är försent nu av olika anledningar.


Lyckopiller <3   

Av Elin - 20 juli 2010 21:35

Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så ensam som nu...inte ens för 1 år sedan då alla ignorerade mig i skolan. Men jag tittar på bilden med henne och mig och tänker på alla fina ord hon har sagt och hennes sett att stötta mig. Men jag kommer sakna henne oändligt mycket! jag måste lära mig att mitt liv måste fortsätta utan henne vid min sida varje dag. Trots alla positiva tankar så känner jag mig så ensam...ingen att prata med vara mig själv med...jag fejkar till och med när jag är hemma.


Lyckopiller <3   

Av Elin - 19 juli 2010 10:44

Eller god förmiddag kanske :P. Sitter här hemma hos A och tittar på Våra bästa år. Väntar på att G ska vakna, sen får vi se hur länge jag jobbar beror på hans kära föräldrar :P.


Oj nu tog reklamen slut :)


Hörs


Lyckopiller <3  

Av Elin - 17 juli 2010 23:42

Tja! Tänkte skriva en liten snabb update om vad som har hänt under veckan :). Har slappat lite hemma, kollat på tv och skrivit lite eftersom jag har mått lite dåligt. I torsdags så åkte familjen A och min familj till Grinda och käkade middag i sommarvärmen mysigt var det! Mamma fick ett samtal från pappas och hennes gamla barndomskompis att dom var utanför oss så dom la till och väntade på att vi skulle komma tillbaka :p. När vi väl var hemma så hade vi det väldigt trevligt även när s och p kom lite senare :d. Ett härligt gäng med andra ord :p. Ikväll så käkade familjen A och min familj middag hos dom, blev lite knytis :) var asgott, i love bbq<3<3. Förra veckan tog jag mamma och pappa en båttur till sandhamn...haha överskattat ställe sen jag var där sist asså xD bara stureplan och pappa betalar folk ( fast jag måste ju erkänna att det är många snygga killar där hehe :p). Nä nu är det dags att sova lite tror jag ;).


 Gonatt


Lyckopiller <3  

Av Elin - 16 juli 2010 23:20

Hej :) jag vet, det var ett tag sedan ;). Jag måste fråga er en sak, ni som följer min blogg, går in lite då och då eller bara klickade sig in och läser just det här inlägget...alla ni som har tagit studenten...hur kände ni då efteråt? Fri? Glad? Ledsen? Berätta gärna...vill gärna veta :) om ni svarar så lovar jag att länkar eran blogg om ni har någon ;) snälla svara:d. Ha det underbart, puss <3


Lyckopiller <3  

Av Elin - 13 juli 2010 00:22

Shiet asså vad jobbigt det här är! Att lämna en hel drös av underbara människor som stöttar, älskar och vill mitt bästa bakom än är bland det svåraste och jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. Det är helt sjukt vad jag är ledsen (men så otroligt glad för deras skull att dom kommer göra något som är kul). Jag saknar redan dom som har åkt och jag fruktar för dom dagarna jag måste krama om och säga hej då till dom andra. Allt känns så jävla jobbigt! Det spelar ingen roll om andra säger att dom finns här för mig och är kvar, jag vet det men det är ändå så fruktansvärt att behöva lämna dom som har hjälpt mig att andas varje dag i stort sätt bakom mig. Dom gör ändå helt rätt att skaffa sig ett liv och nya kompisar! Det borde jag oxå göra! Fan Elin skaffa dig ett liv istället för att gråta och tycka synd om dig själv!

 

Lyckopiller <3  

Av Elin - 12 juli 2010 16:58

V och S har åkt....3 kvar att sakna så enormt! :'(


Vad har hänt dom senaste dagarna då? Har jobbat lite, solat och badat, legat i migrän i två dagar ungefär.


E har kirrat Carola biljetter till hennes julkonsert i december, något att se fram emot iallafall :D <3<3<3


Nu ska jag hämta vatten till en slö O och hoppas på att G och han kan hålla sams undertiden ;).


Ha det bra så ses vi snart igen. Vill ni något så mejla eller messa ;)


Puss


Lyckopiller <3  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards