lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 20 augusti 2010 23:08

...tiden då man inte hade några problem

...Mina riktigt bra kompisar som jag kunde prata med och lita på

...skolan tro det eller ej, men det är väldigt tråkigt att inte göra något om dagarna

...tiden då man åkte till stallet för att bara vara och trivdes där


...att vara lycklig


Varje gång jag lyssnar på den här (ca 10 ggr om dagen typ) så gråter jag oavsett om den är på svenska eller på engelska.





Lyckopiller <3   



oj!

Av Elin - 20 augusti 2010 22:28

Förlåt för dålig uppdatering idag. På förmiddagen så slappade jag lite och sen städade jag mitt rum, så nu är det rent och fint :P. Vid 1245 åkte jag till S och var där ett par timmar-vi gjorde väl inget speciellt, hon var rvungen att packa och städa eftersom hon flyttar på måndag så jag var väl där bara för att hålla henne sällskap hehe, men det var kul att träffas. Det är skönt att inte göra någonting ibland :).


Kom väl hem vid 18, då åt vi middag och sen har jag bara slappat och kollat på tv :P. Nu ska jag se om jag kan göra något annat kul på bloggen ;).


See u


Lyckopiller <3     

Av Elin - 20 augusti 2010 19:42

Det går inget annat än att älska henne <33






  






Lyckopiller <3     

Av Elin - 20 augusti 2010 00:06

1. Vad står det i ditt första sms? tack

2. Vem ringde dig senast? C

3. Är den 8:e kontakten någon du har ett förflutet med? haha nää

4. Vem är kontakt nr 10? anneli

5. Vad står det på ditt 22:a sms? Ringer dig om e timme vi ska äta nu. Puss

6. Vad heter kontakt nr 4 på din mobil? Alitze

7. Älskar du konakt nr 20? hahaha nääääää
8. Är kontakt nr 30 fin? jaa :)

9. Har du kysst kontakt nr 33? Nää

10. Vad står det i ditt 19 sms? Redanbörjat :P <3

11.Har du träffat kontakt nr 14 idag? nä :(

12. Har du gillat kontakt 5 mer än en bara vän?
13. Vad står det i ditt 2 sms? ok :)

14. Vad tycker du om kontakt nr 16? obeskrivligt mycket....hon har räddat mitt liv

15. Vad står det i ditt 50 sms? japp


Lyckopiller <3     

Av Elin - 19 augusti 2010 23:16

Har ju glömt att berätta hur det gick att rida! :O.


A och jag chansade på att jag skulle rida på Musse (hon sa att han var snäll så :P). Vi skrittade bara barbacka hela lektionen, men det var kul faktiskt att få rida på en liten knäppis :). Det blev lite skutt åt sidan ibland men jag satt kvar och var nöjd ändå-på något konstigt sätt så tycker jag att det är lite kul att rida lite busiga hästar eller som blir rädd för ett löv eller nått det blir lite mera utmaning men framförallt mer spännande (speciellt när man rider barbacka och har en arm att hålla fast sig med haha). Dock så tog han ner huvudet ett antal gånger så mitt långfinger är halvt av känns det som....ont gör det iallafall :(.


längtar tills på onsdag för då är det ridning med den bästa gruppen där man trivs


Lyckopiller <3   

Av Elin - 19 augusti 2010 21:54

Det känns som om allting jag gör är fel, hemma i stallet, överallt. Imorgon åker C till Irland, på måndag åker S till örebro. Då är det (nästan) bara jag kvar. Oavsett hur många gånger jag nämner för mina kompisar att jag kommer sakna dom och att dom betyder så grymt mycket för mig kommer jag aldrig kunna förklara och få folk att förstå hur mycket jag älskar dom, vad dom har gjort för mig och hur lycklig lottad jag är som har dom.


Några har sagt i 2 års tid nu att jag borde gå och prata med någon. Men jag förstår inte varför? För att så länge man har en kompis, en lärare eller någon annan i sitt liv som man litar på och kan öppna sig för så borde man väl klara sig...eller? Jag har några kompisar som jag verkligen känner mig trygg med, som gör att jag vågar lita mer på mig själv, som får mig att skratta och glömma bort alla problem för ett tag. Nu är dom långt bort och jag kanse inte kommer få se dom förs i jul...eller till och med om ett år. 


Jag är seriöst orolig för hur hösten blir, kommer jag vara lycklig? Kommer jag orka kämpa och nå dom målen jag vill nå utan mina kompisar som stöttar mig?


Det är för mig en gåta....men jag försöker göra det som C säger....tänka positivt. Men det är så svårt, det är så grymt svårt så jag tror att jag håller på att bli galen.


Lyckopiller <3   



Av Elin - 19 augusti 2010 15:16

Japp, det är mitt motto idag :). Blev väckt av rektorn från trollbodaskolan imorse så ska på intervju på måndag-hoppas det går bra :).


Skulle egentligen till S idag men det blev så sent så vi hoppade det, åker dit imorgon istället och träffar bästaste S <3. C och jag pratade en timme-var så härligt att höra hennes röst och prata av sig lite med henne undrar hur jag ska klara mig utan S och C.....men tänk positivt som C sa ;).


Undertiden vi pratade så ringde en till som ville att jag skulle komma på intervju och det blir på tisdag oh yeah! Känner att jag kanske har ett jobb pågång :D.


Nu ska jag kolla på Magnus Uggla! :D <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 18 augusti 2010 23:08

Haha jag veeet, jag är sen men nu har jag spotify och ja, det är bra men inte helt ok :P.


Har slappat hela dagen idag, kollat på tv och sovit ikapp mig lite hehe. Vid 1815 gick jag till bussen för att möta upp S vid karlberg. efter ett tag så var hela gänget samlade typ 18 pers! Hehe kramkalas blev det! H och C hade avskedsmiddag eftersom dom åker till USA imorgonbitti-hoppas dom får det bäst! :D.


Nu sitter ajg här och lyssnar på massa sommarlåtar och försöker intala mig själv att det är sommar ett tag till hehe.


ha en underbar natt tillsammans


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards