lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 11 augusti 2010 23:30

Hur kommer det sig att man vet att man behöver prata av sig men när man väl får chansen så berättar man inte det som tynger en mest?


Jag menar, idag hade jag 4 ypperligga chanser att berätta för folk hur jag mår, tänker och känner men lik förbannat så sitter jag här och känner mig så full på känslor och tankar som inte kommer ur mig. Dom 4 personerna som jag kunde ha öppnat mig för hade kunnat hjälpa mig att komma på rätt väg igen förhoppningsvis men jag sumpade chansen och bangade i sista sekunden. Varför är man så feg? eller kallas det kanske efterklok?


Lyckopiller <3     

Av Elin - 11 augusti 2010 22:54

Japp så har det varit idag....typ.


Började dagen med uskmöte i stallet....gick bra, sedan gixk jag till vällingby för att träffa L, trevligt trevligt :D. Sen så mötte jag R vid rondellen så gick vi till stallet tillsammans. Var terminens första ridlektion för mig och vem red jag? Jo Brolle. Det gick jättebra, vi skrittade bara men i slutet så kom jag på att jag kunde rida med två händer! Det var en aha upplevelse för mig haha. Var skitkul och hästen gick nästan i form hela tiden :D. Handikappstävlingar släng er i väggen jag kan rida med två händer xD. Ni som kanske undrar hur jag rider får fråga först för jag orkar inte förklara här i onödan om ingen undrar :P.


Kom väl hem vid 21 då r och jag hade sanckat en hel del :).


Nu ska jag dricka te, imorgon är det arbetsintervju som gäller för mig, wish me luck :D.


puss


Lyckopiller <3     

Av Elin - 11 augusti 2010 00:15

"Oj, oj, oj, vad ska mamma säga???"

Sagt av R när hon berättade om en pappa som blir lite nervös när han tar hand om sina barn hahaha


Lyckopiller <3     


Av Elin - 10 augusti 2010 22:50

Jag undrar hur september kommer bli...


Gråter lite till denna låt <3



Lyckopiller <3     

Av Elin - 10 augusti 2010 21:59

Tycker att det har börjat bli lite tråkigt att blogga när ingen läser :( eller ni kanske läser men struntar i att kommentera...? ;)


Lyckopiller <3      

Av Elin - 10 augusti 2010 19:07

Asså, jag blir galeen!!


Jag känner att tiden bara springer iväg och snart tar höstterminen slut. Jag måste fatta ett viktigt beslut tills dess och jag blir galen för jag har ingen aning om vad jag vill.


Jag har bestämt mig för att sluta rida en dag i veckan iallafall efter jul...kommer kännas tomt men jag har inte råd och känner inte riktigt att jag vill fortsätta. Frågan är vilken dag jag ska sluta rida på för hur jag än vänder och vrider på det så kommer jag förlora något...eller någon.


fan,det kanske är lika bra att sluta helt så blir allt mycket lättare....men det kan jag inte heller, för någonting i mig säger att det inte är rätt eller okej att göra så.


  

Lyckopiller <3     





Av Elin - 10 augusti 2010 00:06

Jag tror att jag har kommit fram till ett svar efter denna kväll. Jag är för snäll, jag är så mån om att alla i min närhet ska må bra och vara lyckliga så jag glömmer bort mig själv för ett tag. Är jag verkligen så lycklig som jag visar? Är jag så självsäker och positiv som jag utstrålar?


Tveksamt! Jag är otroligt rädd för att säga nej, och när jag väl tar modet till mig att säga nej så blir folk sura....jag antar att man får möta sånt under hela livet men nu när man är äldre så börjar man inse hur mycket man egentligen inte klarar av...men ändå så gör jag samma sak igen, tar på mig för mycket.


Jag har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet och när jag väl får chansen att prata av mig så gör jag inte det....är det för att jag inte vet vart jag ska börja? För att jag tänker att mina problem är inte stora nog? Det kallas att nedvärdera sig själv har jag hört. Jag trodde att jag var påväg att lära mig att jag är värdefull men varför börjar jag tveka igen för?


Känner mig en aning ensam, har ingen att prata av mig med, har ingen att krama om när jag som mest behöver det och jag har ingen som tror på mig. Jag undrar hur denna termin slutar...


Lyckopiller <3     

Av Elin - 9 augusti 2010 20:26

C vad du skrämde mig! Har aldrig varit så orolig för dig som idag, du vet att jag älskar dig, du är en av mina bästa kompisar och det finns inget som kan ändra på det <333 


Vad har hänt idag då? Inte så mycket, mamma och jag åkte och shoppade lite-hittade en klänning på HM och köpte en plånbok :).


Väl hemma så tog jag en dusch sedan har ajg inte gjort så mycket....F kom förbi en snabbis när hon var ute med Cassie, trevligt värre!


Nu ska jag se om jag hittar något att dricka. 


ses senare

pöss


Lyckopiller <3     

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards