lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 8 augusti 2010 22:35

Jag känner mig lite täppt i näsan och småfebrig men det kan vara för trötthet oxå.


Jag har tänkt på en sak....under fredagen när vi hade gäster så kramade jag om Å och hon sa att jag såg ut att må bra och ha haft en bra sommar, efter ett tag när hon hade kollat med mamma om det var okej att säga det så sa hon oxå att det såg ut som om jag hade gått upp i vikt. Det stämmer nog, men det beror ju på att jag äter mycket och inte rider.....fast jag tänkte på det när jag duschade idag. Jag ställde mig framför spegeln för att kolla om jag var tjock, eller asså kolla om jag hade gått upp i vikt och först så märkte jag ingenting men ju mer jag kollade så såg jag att jag hade gått upp i vikt....det var lite läskigt för jag är inte en sån person som brukar tänka och kolla efter sånt, men nu gjorde jag det och det var lite småläskigt....är så rädd att börja med samma saker igen som för ett år sedan, men jag vet inte. Det ÄR ju faktiskt bra att jag har gått upp i vikt!


Sen har jag tänkt på en annan sak. Att jag hatar att ljuga! Det är det västa jag vet....och ändå så gör jag det varje dag....varenda gång när någon frågar hur det är med mig så säger jag att det är bra, men det är ju inte sant jag ljuger så det bara stänker om det och jag hatar det. Men det är ju inte som om att man säger att livet är piss och spyr ut allt som är jobbigt mm för vem som helst, men jag får endå så grymt dåligt samvete för jag ljuger....fast ajg får väl se det positivt...att när någon frågar om det är bra och så ÄR det verkligen bra så är det en otrolig lättnad att tala sanning.


Nu ska jag sluta att underhålla er med mitt trams hehe. Ha en bra natt tillsammans <3


Lyckopiller <3     


Av Elin - 8 augusti 2010 15:31

Nu är jag hemma :). Blev inte så som jag hade tänkt....men mamma och jg kanske åker ut på tisdag eller torsdag....får se om jag åker till stallet under veckan har absolut ingen lust att komma tillbaka, men vi får se :).


Dagarna på landet har varit bra :), inte gjort så mycket faktiskt...Å och F kom ut i fredags så vi bjöd på middag så stannade dom kvar tills igår, det var kul. Familjen A åkte hem till stan igår så det har inte blivigt så mycket lek eller jobb....får se om dom ringer och vill ha hjälp snart ;).


Nu ska jag hitta på något annat......mamma vill att jag slka söka jobb, jag vill bara rymma ifrån detta ställe. Funtar starkt på att jobba som fan sedan flytta för jag vet inte hur länge jag pallar att bo kvar här.


Nä...hitta på något annat var det ja :P.


Puss


Lyckopiller <3     

Av Elin - 4 augusti 2010 14:30

"Jag kan inte äta bröd längre....men röbetor går bra!"

Sagt av Mormor haha


Lyckopiller <3      

Av Elin - 4 augusti 2010 10:52

Ska snart dra till landet och softa i ca 1,5 veckor, ska bli skönt att skita i stallet dom första dagarna, känns inte som om jag missar så mycket :P.


Bäst att klä på sig och packa lite ha det bra!


Puss


Lyckopiller <3     

Av Elin - 3 augusti 2010 23:23

Roliga citat från götet!


"Ålder spelar ingen roll om man inte är någon ost."

Ifrån en bok.


Jag har en vattenmelon i handen och håller den precis vid munnen eftersom jag ska äta upp den så hör jag helt plötsligt: Ät inte upp mig!!

Jag tittar chockat på melonen men inser sedan att det är I som läser högt från en bok (jag trodde det var vattenmelonen som pratade!).


Vi tjejer spelar alfapet och jag lägger ut ordet "kåt" ordet "peta" är redan utlagt på spelplanen och det är då ett mellanrum mellan kåt och peta. I vill ha mycket poäng och vill gärna lägga en bokstav mellan Kåt och peta, hon kommer på ordet kåtapeta. Vi skrattar fortfarande åt det hahaha.


"Jag tycker om dig ändå, ren som smutsig!"

Sagt av mig till I


Lyckopiller <3     




Av Elin - 3 augusti 2010 22:35

Tänkte skriva ett inlägg om vad som har hänt i gbg dom här 4 dagarna :).


Lördag 31 juli: Min namnsdag! Det var bara EN som grattade mig här på bloggen!? :O Tack söta V :* <3. Jag L och I möttes i spånga och åte vidare till centralen, väl vid tåget efter lite matshopping så var det bara att flumma och ta det lugnt i ca 5 timmar ner till götet. Var väl framme vid 14, fixade kortet till lokaltrfiken, var lite krångel med tillslut var vi påväg till frillan! När vi hade dumpat allt hemma så gick vi till affären och handlade mat. När vi hade ätit så spelade vi alfapet och flummade fram till typ 22 sedan gick vi en lång promenad på typ en timme eller mer och pratade om allt sedan när vi kom hem så bäddade vi sängarna och hade girltalk halva natten, sedan höll vi alla på att somna så vi gick och lade oss.


Söndag 1 augusti: Vi sov ut riktigt ordentligt.....till 1130 hehe. Käkade lite brunch och bestämde oss för att ha en riktig slappardag och ligga i pyamas hela dagen och snacka av oss ännu mera. Så sagt och gjort! Vi gjorde absolut ingenting, bara pratade och pratade Efter middagen så gick vi faktiskt på en promenad bara så lite duktiga var vi allt :P. Sedan kollade vi på The notebook när vi kom tillbaka, var hur bra som helst!!


Måndag 2 augusti: Jag hade bestämmt med C att vi skulle träffas idag och det gjorde vi. När I, L och jag hade kommit till stan så började vi kolla lite efter matstället men efter ett tag så var C och hennes syster framme i stan och äntligen fick jag krama om en av världens bästa människor! Vi asså C, jag och hennes syster satte oss på donken och snackade en stund medans L och I åt någon annanstans. När vi var klara där så började vi leta reda på I och L och när vi hade hittat varann så sa C och jag hej då. Det var nästan det jobbigaste jag har varit med om! Att en av sina bästa kompisar flyttar till ett annat land är konstigt, jobbigt och saknaden som jag har nu är helt outhärdig. Alla mina bästa kompisar flyttar, jag behöver dom som mest och jag vet inte vart jag ska ta vägen!! När vi kom hem och hade förberett lite snacks så tittade vi på An education...den var oxå jättebra!!


Tisdag 3 augusti: Efter en tuff natt (kunde inte sova för jag inte kunde sluta tänka på C och dom andra som är det bästa jag har) så gick vi upp vid 9 för att hinna gå runt lite på stan och städa stugan mm innan tåget skulle gå vid 3. I och jag hittade världens bästa CD affär med dvder, LPskivor och vanliga CDskivor! Jag hittade två LPskivor med Carola och dom gick på samanlagt 6 kr!! HELT sjukt billigt!! :D. Det var ett bra avslut på resan! När vi hade gått på tåget så var det bara 4 timmar att åka sedan var vi framme :P.

      

Lyckopiller <3     

Av Elin - 1 augusti 2010 17:03

Tja!


Sitter här i Ls säng och har girltalk har haft det nästan hela dagen, kul!!


Kom till gbg igår em och sedan åkte vi vidare till frillan, handlade lite mat sedan lagade vi tacos :P.

nu ska jag fortsätta vara social med tjejerna!


puss


Lyckopiller <3     


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards