lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2010

Av Elin - 19 oktober 2010 07:18

HAHA Jag har inte gått upp såhär tidigt sen i somras då jag skulle till Pärlby (då gick jag upp klockan 4 till och med tror jag!) och jag har glömt bort hur jobbigt det var! SHIT morognpigg in my ass! 


Meeeeen iallafall, the voice är på ;D jag är nyduschad och ska snart klä på mig det sista sen åker jag in till centralen (då alla ska till skolan) så jag antar att det kommer vara smockat på tåget :(.


Får se om jag bloggar något i gbg....gå in varje dag och kika vettja så ni inte missar något haha.


Nä, nu måste jag tyvärr gå. Ha en jättebra vecka-det ska jag ha!


Puss


Lyckopiller <3

Av Elin - 18 oktober 2010 22:44


Har ju jobbat ikväll :). Det gick jättebra som vanligt och längtar redan till nästa vecka :P.


Imorgon bär det av till gbg! ÄNTLIGEEN! Ska bo hos L i frillan och ha äkta girltalk, mycket te drickande, filmtajm och bara vara. Slippa alla krav och disskusioner :D. Väskan är packad och biljetten i handväskan, nu är det bara en god natts sömn som behövs och bli väckt av klockan 0630 då jag ska duscha och packa det sista innan jag åker in till centralen :).


Nu....titta klart på medium, sen borsta tändrna och sen sooova!


Men säger gonatt nu istället!


Lyckopiller <3

Av Elin - 18 oktober 2010 11:51


Springer runt i huset med partylistan på spotify på högsta volym samtidigt som jag försöker fundera ut vad man kan tänkas behöva med sig till gbg under veckan :P. Jag tror iallafall att jag har packat klart nu...är bara lite småsaker som fattas, men det tar jag imorgon innnan jag åker :).


Idag är det jobb som gäller, åker till Vällingby lite tidigare bara så jag hinner hämta ut horse show biljetterna, gå in på apoteket och kanske går jag in en snabbis på donken och köper med en hamburgare, vi får se :P.


Jag återkommer iallafall ikväll när jag är hemma :).


Puss och kram


Lyckopiller <3

Av Elin - 17 oktober 2010 23:53

All heder till denna mannen! My god!! Var där då detta är inspelat och det är magiskt att se honom live! <3





Lyckopiller <3

Av Elin - 17 oktober 2010 22:45


Jag och B hade ett litet samtal på Ks ballkong igår och där erkände hon att min blogg faktiskt har varit ganska bitter på senaste tiden. Nu när jag har mina tjejer i Sverige och vissa i närheten av mig så känns allt så mycket lättare. Jag har hittat två hästar att rida fint på och utvecklas på och förhoppningsvis så får ja göra det jag vill göra i mitt liv. Så nu har jag bestämt mig för att när det känns så mycket lättare att andas så ska min blogg bli lite mer positiv oxå! :D. Jag ska göra allt jag kan för att försöka se möjligheterna, öppna mig inför er om mitt handikapp (så ni kanske förstår lite mera hur jag tänker) och bara se allt positivt. 


Ni får räkna med några bakslag lite då och då för alla vet ju att man ibland behöver skriva av sig lite och så. Men som sagt, jag ska ge det en chans och se hur det går ;).


  


Lyckopiller <3

Av Elin - 17 oktober 2010 16:04


Heeeeeeeej! :D


Det var ett tag sen eller hur? ;). Var ju ute med tjejerna igår och hade det jätte trevligt! Blev mycket skratt och minnen :). Kom hem vid 4 på natten och gick och la mig direkt. Sov jätteoroligt då jag blev turstig vid 6 på morgonen men det snurrade i huvudet så mycket så jag orkade inte gå upp haha. Sov till typ 1130 och insåg ännu en gång att man kanske borde bli nykterist-haha ja, mådde inte så bra helt enkelt :P. 


Hjälpte mamma med att dammsuga och piska alla dynor i soffan sedan slappade jag lite framför datan och kollade på Saltkråkan :P. När jag hade ätit typ ett ägg så åkte mamma och jag till vällingby för att handla saker som pappa behöver till källaren och handsfree till mig. Jag kom hem med en tubhalsduk från gina (bild kommer längre ned) oxå hehe. Mamma har lovat att hon skulle köpa en till mig och att hon ska sticka en till Floridaresa oxå så den kostade gratis...för mig alltså hehehe. Sen så hittade jag en jättebra handsfree oxå så nu är gbgresan räddad haha, måste ju fan kunna lyssna på musik påvägen ner ju :D.


När vi hade handlat lite så åkte vi hem, jag fixade lite i köket och med alla mina rid/häst-saker eftersom mamma höll på att bli galen när allt låg utspritt i förrådet :).


Nu ska jag hitta på något annat ;), koka ett ägg kanske :P.


   Halsduken som jag fick av mamma-den kostade 150 kr och är supermysig! :D


Hörs senare 


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 oktober 2010 17:20


L ville att jag skulle lägga ut bidler på kläderna så varsegod haha ;D.


Dom nya vinterskorna 800 kr (mamma betalade hälften :P)

 


Skjorta för 100 kr

 


Tröja 150 kr

  


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 oktober 2010 15:18


Tja!


Kom precis hem från en shoppingtyr med mamma och C :D. Hittade lite kläder på HM och ett par vinterskor! 


Ikväll blir det utgång med tjejerna yeeeey har längtat så! Nu ska jag bädda min säng så jag bara kan lägga mig och sova när jag kommer hem inatt :).


Ses senare innan jag åker kanske ;).


Puss


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards