lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2010

:D

Av Elin - 12 oktober 2010 12:31


Tjoflöjt!


Har anmält mig till två kurser nu :D hoppas jag kommer in på dom bara :P. Har oxå fixat lite i mitt rum och bytt ut lite Carola afficher men är inte riktigt klar än.....gör klart den när jag kommer hem ikväll eller imorgon....vi får se :).


om en vecka exakt så sitter jag på tåget påväg ner till älskade gbg för att träffa L....kanske träffar C där oxå, man vet aldrig xD. Längtar så jag håller på att spricka! :D:D.


nu.....ska jag kolla på top model :P.


Hörs ikväll.


Lyckopiller <3

Av Elin - 12 oktober 2010 00:21


Jag är inget Lars Winnerbäck fan men my god vad han är duktig på att skriva texter!! Jag typ dör när jag hör dom här låtarna! (a).






Lyckopiller <3

Av Elin - 11 oktober 2010 22:23


Kom hem för ett tag sedan....hade det såklart jättetrevligt hos fam A, kom överrens om att jag ska hämta G imorgon oxå :D åååååh vad kul det ska bli hihihi. Innan dess så ska jag fixa mitt rum med Carolabilder och så....får se hur det blir, spännande spännande ;). Ska hämta ut Globen horse show biljetterna oxå så det är gjort :D.


Nu ska jag.....göra något annat :P.


Bye


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 oktober 2010 12:55

Tja tja!


Har precis ätit lunch...mår illa nu :(. Fick hem alla Carolabilder som jag hade köpt och nu skulle man kunna tapetsera mitt rum med Carola haha. Det är jobb idag som gäller :)....snart. Ska gå typ 20 över, är färdigsminkad och nästan färdigpåklädd haha.


Nu ska jag titta klart på top model och klä på mig resten sen får vi se hur mycket tid jag har kvar ;).


Vi höres ikväll när jag kommer hem.


Vad tycks om den nya designen då förresten?


Puss


Lyckopiller <3


Av Elin - 10 oktober 2010 22:05


Är så grymt förvirrad känner jag.


Jag jobbar 2 dagar i veckan och allt som allt så är det ca 8 timmar på två dagar...i lön får jag mellan 2-3 tusen och jag klarar mig, jag är nöjd. Jag vet att jag vill plugga småkurser och i vad, men det finns inte. Jag funderar på att börja plugga till förskollärare efter sommaren men om jag ska gå efter magkänslan så är det nog inte det jag vill. Jag har en dröm och det är att få vara med och påverka handikappsridningen...skit samma om jag kommer få jobba på ett kontor eller nått men bara jag kan få påverka den, fast jag har ingen aning om hur och var. Har ingen aning om hur jag ska ta första steget som gör att jag kommer lite närmre min dröm.

Det andra som jag vill göra är att jobb med barn i behov av särskilt stöd, jobba med barn i låg och mellanstadiet som har autism eller liknande...men känner fortfarande inte att jag har tillräckligt med erfarenhet av det och jag vet inte hur jag ska göra för att få ännu mera. Det hjälper lixom inte att vara avlösare ca en gång i veckan för G och jag känner varandra så pass bra.


Fast.....det är nog ändå hästarna jag brinner mest för (at påverka handikappsridningen alltså). Jag vill vara en förebild, jag vill visa får andra handikappade att det går att ta sig framåt, jag vill att man satsar mer på ridning för funktionshindrade. Det är några saker som jag vill ändra och jag som handikappad ryttare känner mig lite utanför...det är nog min största dröm trots allt. Men jag vet inte hur jag ska börja och mamma och pappa tycker inte att jag tjänar tillräckligt, dom verkar inte förstå utan dom blir bara sura för att jag inte gör något vettigt med mitt liv.


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 oktober 2010 17:19


Gör det ni kan göra för att stödja bröstcancerfonden! Alla kan vi göra något och jag gör såhär: Tryck och sprid vidare! :) 


  


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 oktober 2010 11:46

Hur var det igår då? Jo det var jättekul faktiskt.....efter ett tag iaf, kände mig lite utanför eller....ja något i den stilen i början men efter ett tag så blev det roligare. Så härligt att träffa V det var typ 3 månader sedan vi sågs!


Mamma kom och hämtade mig ivd 12 och när jag kom hem så åt jag lite pannkakor-var skithungrig haha sedan gick jag och lade mig...vaknade vid halv 12 hehe :P är fortfarande grymt trött, längtar tills ikväll när jag får sova haha. Får se vad jag hittar på idag, någon som vill träffas? Call me, finns på mobilen hela dagen! :D


Pussar


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 oktober 2010 18:09

Haha jepp, nu är V hemma äntligen!! :D Men hon svarar inte på mess :(.


Ikväll blir det fest hos K och M-ska bli kul att träffa alla igen :D eller dom flesta iaf :).


Har inte gjort så mycket idag, latat mig framför TV:n. Kom precis hem från Bromma där jag hittade en tröja på xxl och mamma och jag kom överens om att ringa typ mountain horse på måndag och kolla om det går att specialbeställa en ridstövel till mig :P.


Nu ska jag hitta på något annat ;).


Hörs imorgon om jag inte återkommer ikväll.


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards