lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2010

Av Elin - 6 november 2010 14:38


Detta fick jag av familjen , inget jättedyrt och speciellt eftersom vi åker till Florida i januari ;).


 


   


 


  


Resten kommer här som jag har fått av lite olika hehe


    

Den här dvdn fick jag i väntan på Celine Dions senaste dvd :)


  


Biljetter till Sarah Dawn Finers julkonsert + 500 kr :D fick det av farfar


    

  


strumpor och den andra femhundringen fick jag av gudfar med familj :D


  


       


Mormor och morfars present får jag imorgon då vi ska hem till dom och käka middag, mamma sa att jag kommer bli glad haha :P.


Bild på det får ni imorgon. Är jätteglad över allt jag fick! :D


Lyckopiller <3ANNONS
Av Elin - 6 november 2010 01:04


Nu är jag 19 år! :D Ett år äldre hahaha och nu längtar jag redan till nästa år då jag fyller 20 :P.


Dagen har varit jättebra! M kom hit vid halv 1 på dagen och vi typ pratade, chillade framför datan och tog det lungt....åt lunch sedan fick jag skjuts till stallet och M till Vällingby. Hade ponnylekis och det var riktigt kul idag faktiskt! Barnen var jätteglada och jag med haha. 


När jag hade duschat och tagit det lugnt så började jag öppna presenterna från familjen :) fick mycket fint :D bilder kommer imorgon för jag orkar inte ta kort på allt nu som ni kanske förstår ;).


Hade en jättetrevlig kväll med släkt och vänner, mycket prat och skratt :D. Nu ät det bara familjen A kvar.....undrar när dom tänkte åka hem hahaha. Meeen det är trevligt när dom är här. Dom kom först hit och åker sist :P. 


Nää nu ska ajg nog kolla runt lite på andra bloggar :).


Gonatt sötisar 


Lyckopiller <3

ANNONS
Av Elin - 5 november 2010 12:05


Idag fyller jag år! :D Jag tycker att alla som läser detta blogginlägg är skylldiga att säga grattis ;). Snart kommer M hit och vi ska ha det lite trevligt :P sedan åker jag till stallet och jobbar en stund.


Ikväll kommer det många gäster och firar mig så vi får se hur sent det bli :).


Nu måste jag kila!


Lyckopiller <3

Av Elin - 4 november 2010 23:38


Japp om 20 minuter är klockan 0000 och då är det min födelsedag :D


Typiskt, jag har fått hicka! :(


Lyckopiller <3

Av Elin - 4 november 2010 22:10


Var astaggad att rida idag! Eftersom det gick så bra igår emd gummisnodd så ville jag rida med den igen men jag blev övertalat att strunta i den haha.


Jag tänkte mycket framåt men inte snabbare idag och ställde mycket åt båda hållen. Hade även lite längre tyglar idag oxå eftersom A och jag pratade om det för några veckor sedan. Med tanke på att tyglarna glappade ganska mycket så gick det väldigt fort ibland men när jag väl koncentrerade mig på takten, rida framåt och sitta och hålla emot med sätet så gick det ganska bra. Hon var lixom påväg att sänka sig men jag lyckades inte hlet och hållet, men bara känslan av att hon var nära gör mig nöjd.


Vi hoppade lite högra skutt idag och det var grymt kul!! Började med att trava över lite bommar och då gick det väl lite för snabbt emellanåt men annars så gick det bra. 


Finns väl inte så himla mycket att säga om själva hoppningen när det blev lite högre, Jissa är en sån säker häst att hoppa på och galoppen kändes rund och kontrollerad. Dom första skutten var jag lite oförberedd på och hon hoppade lite tidigare än vad jag trodde så jag kom lite efter hahaha men sånt händer. Jag bangade när dom skulle hoppa en mur på 60 cm (den såg mycket högre ut! Faktiskt haha). När alla hade hoppat den några gånger så hoppade vi en liten bana och det gick klockrent! En jätteglad heest och en jätteglad Elin skuttade över 3 små hinder i världens fart (utan och ramla av) och i en ganska snabb men ändå kontrollerad galopp.


Det var gryyymt kul och jag blev övertalad att anmäla mig till hopptävlingen på söndag så det gjorde jag :P. Har pluggat lc nu undr kvällen oxå fast den tävlingen hoppar jag över för denna gång ;). Har ett grymt skavsår på knät av protesen och sen ska jag palla att rida privatlektion på tisdag så känner att jag kan behöva vila liite tills dess. Men är grymt tävlingssugen så nästa dressyrtävling ska jag nog vara med på ;). Eller vad tycker ni? ;D


Lyckopiller <3

Av Elin - 4 november 2010 16:23


Tja!


Har bara suttit och drogat Helen Sjöholm hela dagen idag och kollat på tv :P. 


Imorgon är det dagen med stort D! Min födelsedag! Yeey! :D Hoppas ajg får mycket fint :). Har redan fått en sak som jag typ skulle döda mamma för om jag inte fick haha.


Ikväll är det ridlektion på Jissa som gäller, är astaggad nu när jag tänkte börja med gummisnodd igen!! :D Det ska ju faktiskt vara roligt att rida.


Nu ska ajg kolla vidare på TV sedan äta middag :).


Hörs när jag kommer hem då jag tänkte skriva om ridlektionen :).


Lyckopiller  

Av Elin - 3 november 2010 23:41


Jag önskar att det var som förr. Jag har ingen större lust att kämpa längre, jag har lust att bara skita i allt. Idag när jag stod och gosade med Jissa så kände jag hur gråten närmade sig men jag höll tillbaka alla tårar. Jag tror inte att det är bra för mig i det här sammanhanget. Egentligen så borde jag gråta så mycket så det knappt finns tårar kvar, jag borde inte ljuga varje dag och säga att allt är bra, jag borde släppa ut alla känslor jag har och berätta vad som har hänt. Men jag orkar inte ta konsekvenserna, jag måste vara stark. Jag måste inse fakta. Jag borde reagare starkare.


Jag önskar att jag hade dom brevid mig nu, men det har jag inte, jag får klara detta själv. Utan vuxna, utan stöd. Själv, helt själv. Jag är faktiskt stor nu. Ensam är stark....men jag är rädd.


Lyckopiller <3Av Elin - 3 november 2010 21:15

Red fina Jissa såklart :). 


Tog emd mig gummisnodden in men hade den runt halsen i början av lektionen.


Började med lite halver vid varje bokastav och efter ett tag så tog hon skänklarna väldigt bra och stannade lika bra. Efter det så travade vi lite på volterna och ökade och minskade traven. Det gick väl ganska bra, Å tyckte inte att jag red framåt så mycket och det höll jag med om. Eftersom jag inte hade gummisnodd så drog hon sig ur väldigt mycket och det blir ju inte lika stadigt så jag koncentrerade mig lite för mycket på att hon skulle gå fint än att hon skulle gå framåt.


Efter en skrittpaus så hände det jag har gått och väntat på så länge nu....Å satte på gummisnodden. Jag har arit så rädd för att hon inte säger något om det för att hon inte vill sänka mig. Men jag har gått runt och varit frustrerad för att hon inte har sagt något haha. Jag vet, det är dumt men nu red jag resten av lektionen med gummisnodd och kommer fortsötta med att rida med den :).


När vi hade vilat lite och så så red vi på volterna och fattade galopp. Det blev helt annorlund med gummisnodd på. Så himla mycket lättare och jag vågade rida på mera! Det kändes som om jag satt på en annan häst :P. Det ända negativa med gummisnodd på Jissa är att jag får lite ont i axeln eftersom hon hänger lite mera med huvudet.  


I slutet så red vi på hörnlinjerna över tre bommar + skänkelvikningar bommarna gick det bra med, skänkelfikningarna gick det inte lika bra med. Hon tog nästan skänkeln för bra och bakdelen gick före framdelen. men ibland gick det bättre.


Vi travade lite till efter det och då gick det jättebra! Hon var grymt trött så direkt när jag slutade driva så stannade hon.


I det stora hela så är jag faktiskt jättenöjd med lektionen! Jag ska börja rida med gummisnodd igen så jag lär mig att våga rida mer. Är jättepeppad inför mina privatlektioner nästa vecka och veckan efter det! :D Hedan efter ska jag bara koncentrera mig på min ridning och inte jämföra mig med andra! :D.


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se