lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2010

Av Elin - 24 december 2010 22:45

Julafton 2010 är alldeles strax slut. 


Eftermiddagen och kvällen hos mormor och morfar var trevlig, vi åt gott, drack gott och det var en väldigt avslappnad stämning för en gång skull...kanske för att det är jul ;). Fick lite allt möjligt både onödiga saker och användbara saker...mest flytta hemifrån saker....ett tecken på att släkten vill att man flyttar hemifrån eller? haha.


Vi åkte väl hem vid 19 och kom hem vid 20. Hade spelat in Sarah Dawn Finers julkonsert så vi öppnade julklapparna från varann och pappas jobb, fick mest pengar till florida så nu ska det shoppas när vi kommer dit! :D. Bilder på alla julklappar kommer imorgon tror jag...om jag orkar haha.


När vi hade ätit lite och varvat ner igen så fick jag ääntligen kolla på Sarah Dawn Finer och jag kan ju säga att det var såå mycket bättre live! Dom hade klippt bort massor så det blev lite tråkigt att sitta och titta på på TV faktiskt. Menmen, jag var ju där och fick uppleva allt så det gjorde inget :).


Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig...eller sätta på en dvd :).


Hoppas alla har haft en bra dag. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och sedan på söndag så ska vi fira lite med farfar då han kommer på lunch :).


Gonatt


Lyckopiller <3

Av Elin - 24 december 2010 12:35


Dagen är kommen, den dagen som alla småbarn väntar på (kanske alla andra oxå :P).


Min julafton kommer inte bli så jättespeciell, mer annorlunda. Om ca en timme åker vi till Vaxholm till mormor och morfar för att fira med dom, titta på Kalle Anka, äta gott öppna lite julklappar sedan vill jag hem så vi är hemma vid 20:00. Då är Sarah Dawn Finers julkonsert på TV. Eftersom mamma och jag satt i publiken så känns det självklart att vi måste kolla ;D.


Efter det så har vi en liten minijulafton med bara familjen och ger varandra julklappar. Inget märkvärdigt eftersom vi åker sen i januari så vi sparar på pengarna och köper till varann där istället :).


Tänkte avsluta det här inlägget med ett youtubeklipp som jag brukar lägga ut på julafton. Det här är jul på riktigt, lyssna och njut!



God jul nu alla söta bloggläsare! <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 23 december 2010 23:37


Då har alla åkt hem för iår. I min familj har vi som tradition varje år att den 23dje så bjuder vi hem nära och kära för att prova julskinkan och dricka glögg. jättemysigt att det kom så många iår tycker jag! Några saknade jag, men dom kanske kommer nästa år :P.


Pelle håller på att tjata om att om 20 minuter får man öppna julklapparna...fattar inte varför han är så exalterad...jag lixom längtar inte ens tills imorgon...det ska bli jättemysigt med julmat och så men jag är inte så exalterad...tecken på mognad? Eller kanske att jag bara är tråkig :P.


Nu blev jag sugen på julskinga :D.


God jul alla gulliga läsare.


Lyckopiller <3

Av Elin - 23 december 2010 14:31



Dom här låtarna drogar jag för tillfället!


Carola-An amarican trilogy


Carola-Jag vill ge dig en blomma som en gåva


Carola-Pride (in the name of love)


Carola-Watch closely now


Några av dom bästa! <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 23 december 2010 01:06


Jag har en sån konstig känsla i kroppen. Jag kan inte svara på om jag är glad eller ledsen. Jag är nog båda.....kan man vara ledsen samtidigt som man är glad?


Vet inte riktigt hur jag ska förklara...för ett tag sedan så hade jag värsta bästa förklaringen så ni skulle förstå men nått kom emellan så glömde bort hur jag skulle uttrycka mig. 


På något konstigt sätt så hugger det till i hjärtat varje gång jag ser bilderna på Carola och mig, av glädje såklart. Jag kom på mig själv idag att nästan börja gråta när vi red till Carola, jag gråter när jag kollar på jubileumsdvdn, jag gråter när jag tänker på att jag verkligen har fått träffat henne. Jag kan fortfarande inte förstå att allt är sant. Jag vet inte hur jag ska förklara men jag tror att jag gråter för att detta hände mig när jag som mest behövde det....utan att någon visste, att på samma dag veta att mitt liv kommer bli annorlunda och förändras och i den stunden känna att allt är meningslöst, att jag ger upp och att sen några timmar senare få veta att man kommer få en av sina största drömmar uppfyllda. Den känslan är obeskrivlig. Det kanske är därför det betyder så otroligt mycket för mig, att få höra Carola säga det hon sa även om hon inte fick veta allt och det kanske är därför jag gråter när jag tänker på det. Jag vet inte. Det var det här jag menade med att jag fick ett svar från Gud. Eftersom ingen visste varken Å, Carola eller någon vad som hade hänt så visste Gud, han fanns där för mig när jag som mest behövde honom och gjorde så jag fick mera att kämpa för.


Jag vet inte om jag har lyckats få er att förstå vad jag menar. Om jag någonsin kommer få någon att förstå.


En obeskrivlig känsla är det helt enkelt.


Lyckopiller <3

Av Elin - 22 december 2010 22:01


Årets sista ridlektion var det idag och såklart så mådde jag uruselt både psykiskt och fysiskt. Jag red så gott jag orkade och kunde men det gick inte så jättebra ändå tyvärr.


När Å hade fixat med julmusik (som för övrigt var Carola :D:D:D <3<3<3<3) så satte vi igång med att rida lite självständigt. Jissa kändes rätt så vaken i början, alert på skänkeln och tempoväxlingarna. 


I traven så tog det lite tid att få igång henne, då jag tyckte att det räckte med fart så ville Å ha mera och jag red inte fullt ut så höll tillbaka lite. Efter ett tag så vaknade hon Jissa lite mera, hon kändes ganska mjuk och lättställd oxå så det var bara att tänka på att tempoväxla och hålla henne uppmärksam.


När vi hade ridit en stund så lade vi in en liten skrittpaus sedan igång i gen med galopp. I Vänstern så kändes hon väldigt stretig och ouppmärksam, men efter några fattningar så blev det lite bättre. I högern så kändes fattningarna jättebra, det tog lite tid att få henne att sänka sig så det skulle bli en rundare och finare galopp, men när jag hade tempoväxlat ett tag så började det både se och kännas bättre.


Efter det så red vi lite kadrilj (stavning?). Jag red först och eftersom vi hade liiite för hög musik så hörde jag inte vad Å sa hela tiden så ibland red jag lite fel och Jissa var väldigt konstig idag då hon höll på att larva sig med att gå bakåt, sparka bakut och hoppa och skutta...vet inte riktigt vad som var fel...känns på något sätt som om det är jag som gör något tokigt och hon försöker säga ifrån, men jag vet inte...har ju hört att hon kan få lite ryck ibland.


I slutet så travade vi av dom lite och när jag hade lyckats lugna ner henne och fått henne att jobba på med bra bjudning och okej form så slutade jag. Dels för att jag inte orkade och dels för att hon var lite tjurig och när det väl kändes ok så är det lika bra att sluta.


Nu är det bara att tagga till nyårscupen....behöver nog lite hjälp med det, är inte alls taggad :(.


Lyckopiller <3


Av Elin - 21 december 2010 23:02


Jag trodde att det skulle kännas lättare när jag hade pratat med dig, du var den första som fick veta allt och jag trodde du skulle stötta mig och säga att allt blir bra och att du finns här för mig. Det är väl det kompisar är till för? Det är nu jag verkligen behöver dom där kramarna och lugnande orden som bara kompisar kan ge. Men nu vet jag inte riktigt, det känns jobbigare nu....vet inte vem jag ska lita på och få prata av mig med nu....men jag älskar dig <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 21 december 2010 19:38

Dagen började med att kollade lite på TV sedan satte jag igång med att fixa lite Carolasaker....det slutade med att jag hade kanske inte allt, men mycket av sakerna i vardagsrummet helt utspritt på golvet. Det började med att jag bara fick för mig att jag hade tappat bort eller förlagt julkonsertbiljetten från förra året någonstans för den fanns inte i mina pärmar som jag hade alla andra i så tog fram min stora låda under sängen där jag har allt som inte får plats på väggen (tidningsutklipp, afficher, häften mm). Så började ränsa ut den och det var verkligen jättekul att gå igenom allt som jag har sparat genom åren. Massa tidningar som jag själv har gjort om Carola och gjort om låttexter mm hahaha minnen! <3 Meen biljetten som jag letade efter var inte där så jag vet inte vad jag gjort av den...skumt :(! När jag började fixa med pärmar och allt så satte ajg på Dalhalla-dvdn i bakgrunden, har inte tittat så himla mycket på den faktiskt så tänkte att jag ville se den igen :P. När den var slut så fortsatte jag med julkonsert-dvdn, men jag har lite svårt att titta på den. Jag vet inte men jag har fått för mig att hon sjunger playback under den konserten för det ser verkligen så ut och det låter exakt som på skivan och vad jag kan komma på så är inte skivan inspelad från konserten...men jag inbillar mig nog bara för det känns inte som Carola om hon sjunger playback genom en hel konsert.


Efter middagen så stängde jag in mig på mitt rum och städa lite där, då satte jag på jubileums-dvdn och den spelas fortfarande! Jag undrar hur många gånger ajg har sett denna dvd nu hahaha. Nu har hon precis sjungit klart gospeldelen och det fick mig att tänka på i söndags, vilket drag det var och vilken röst hon hade då! Sjukt! Sen måste jag ju även säga att jag är helt galen i hennes "så länge jag lever" version som hon sjunger på den här dvdn, jag spelar den alltid på hösta volym och typ 5 ggr efter varann för den är så underbar! Tröttnar aldrig på den låten!! Synd att den inte finns uppe på youtube :(.


Nää nu känner ajg att min koncentration är på annat håll en att blogga :P. Tänkte faktiskt göra en liten paus och kolla på ung och bortskämd finalen vid 20:00.


Återkommer senare eller imorgon.


   Såhär såg det ut på golvet idag :P


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards