lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2010

Av Elin - 14 december 2010 22:48



Lyckopiller <3

Av Elin - 14 december 2010 13:44


Tjoflöjt!


Under morgonen/förmiddagen så var jag på OT-center för att prova armarna och badbenet. Ridarmen + badbenet blev klart så det fick jag ta hem, vill ni ha bild på hur dom ser ut? Vardagsarmen skulle fixas lite till, hoppas bara den blir klar innan jag åker till Florida! När jag skulle gå så stoppade vi ner armen och benet i en påse sedan gick jag. Haha det måste ha sett rätt kul ut när jag gick omkring med en påse armar och ben, ibland har jag bara lust att hälla på röd färg på dom och skrika att det ligger en arm och ett ben på perongen, bara för att se hur folk reagerar xD men så taskig ska jag inte vara ;).


Nu hade jag tänkt laga lite lunch till mig men det slutade med att jag har en sockerkaka i ugnen att hålla koll på :P. Bra lunch-kaksmet! Min nya diet hehehe.


Lyckopiller <3

Av Elin - 13 december 2010 21:47


Det var underbart i kista galleria hela kvällen :D. Mamma och jag pratade in oss med konferenciern så det slutade med att man kände sig som ett galet SDF-fan haha menmen jag är ett stolt fan så då kan jag gott låta lite mer och visa hur mycket jag älskar SDF :P.


Efter lite prat och vi i publiken fick öva på att jubla så kom äntligen Sarah! Jag satt såklart på första raden och skrek och fota...men mest av allt så njöt jag! Det var bara en vecka sedan jag såg henne live men det var så härligt att se henne och få krama om och prata lite med henne igen! (Gud det låter som om vi är bästa polare haha...så är inte fallet, tyvärr!) Hon sjöng 3 låtar från skivan, den första låten var "Have Yourself A Merry Little Christmas" den andra låten var (en av mina favoriter) "Maybe This Christmas" och den sista blev "Auld Lang Syne" (fast utan Eric Bibb den här gången).


Efter det så var det dags för singering, stod typ 3dje först så slapp vänta så länge, skönt! Mamma följde med upp på scenen för att ta kort på Sarah och mig, pratade lite och sedan gick vi.


Det blev en lyckad kväll i Kista och nu dröjer det jättelänge tills jag får se Sarah igen live :(. Vet inte när det blir nästa gång faktiskt :(.


Här är några bilder jag tog

 


 


 


 


  

Lyckopiller <3

SDF

Av Elin - 13 december 2010 15:26


Heej!


Har jag sagt vad jag ska göra ikväll? Tror inte det va ;). Om ett tag så ska jag ta bussen till Kista för att möta upp mami sedan ska vi småhandla lite och klockan 1800 kommer Sarah Dawn Finer och sjunger lite + signerar sin skiva!! :D Hoppas bara att min kamera vill sammarbeta och att man få ta en bil på oss två tillsammans :D. 


Den är kommer ifrån Mars när hon hade haft sin soloturné....vill gärna ha en snyggare bild på mig haha :P.


  

Lyckopiller <3

Av Elin - 12 december 2010 22:01


Tjatja!


Det blir ett kort inlägg idag eftersom det inte har hänt så mycket. Följde med mamma till ikea under förmiddagen men efter ett tag så började jag må lite dåligt och efter en lång stund (tycker jag) så kom vi äntligen hem och jag fick vila. 


Eftersom jag inte har mått så bra idag så tog jag det lugnt hemma resten av dagen. Haha Å vill att jag ska komma och kolla på Didaktus Jakobsbergs luciatåg imorgon....vi får se om jag kommer, vill hemskt gärna men känns så konstigt att komma dit igen eftersom jag precis var där och hälsade på...sen vet jag ju inte om jag mår sämre eller bättre heller...men vi får se :).


Känner att jag inte riktigt har någon blogglust.....händer ju inte så mycket i mitt liv just nu....men vill ni veta något eller om jag skaskriva om något speciellt så säg bara till :P.


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 december 2010 21:25


Gick upp vid 10 tiden då jag var tvungen att ta ut kakan ur ugnen som jag skulle ta med till stallet. Efter lunch och vila ett tag (haha det märktes att jag inte hade druckit alkohol på ett tag för jag mådde inte särskilt bra när jag vaknade hehe) så skjutsade pappa mig till stallet.


Det var en lång dag i stallet och jag vet inte riktigt vart jag sk börja. Det var dags för årets julshow och som vanligt så stressar usek runt och försöker få koll på läget haha men eftersom vi är bäst så lyckas vi alltid få till det! Tack vare alla söta barn i stallet som är delaktiga! :D. Mamma och pelle kom och hämtade mig vid 1830, vi hyrde flm påvägen hem sedan åt vi middag hemma :).


Nu efter middagen så satte jag mig ner i soffan och det slutade med såklart att jag höll på att somna haha. Men har man varit uppe i varv hela dagen och inte suttit så mycket så är det väl inte så konstigt antar jag :).


Nu ska jag göra annat :P.


see u 


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 december 2010 23:31


Dagen har spenderats hemma, städade rummet och så. Sedan vid typ 15 åte jag till stsllet, jobbade där till 5 och direkt hem för att duscha sedan iväg till Mia för tjejmiddag med tjejerna! <3


Hade en jättetrevlig kväll med mycket skratt, minnen och gott sällskap! Behövde verkligen det här känner jag! Hoppas det kommer flera sånna här kvällar! Vi alla åkte hem/till krogen vid typ 22 så det blev int en sån lång kväll men shit the same ;). Älskar verkligen mina tjejer och jag blir så glad av dom <3!


Här kommer en liten flum/onykter bild på allihopa som var med. Allihopa förutom Cicci, undrar när hon kommer till Stockholm ;).


   tack för att ni finns! <3

Av Elin - 9 december 2010 20:49


Red min fina bruna björn idag som vanligt! Hon ser seriöst ut som en björn för hon är så långhårig, inte så konstigt att hon svettas som en liten gris varje gång haha.


Vet inte riktigt vad jag ska säga om lektionen idag. I början så kändes hon jättebra, hon var framåt och skänkelvikningarna i vänster gick jättebra! I höger däremot var det inte alls lika lätt, vet inte riktigt om det är jag som inte känner när jag ligger rätt med skänkeln eller om jag inte försöker tillräckligt. Efter ett tag så gick det mer bakåt än framåt av någon konstig anledning i vänster varv, helt plötsligt så började hon backa varpå jag länger tyglarna och rider med långa tyglar samtidigt som jag driver på men vad gör hon? Backar ännu fortare. Haha varför gå framåt när man kan gå bakåt eller? ;) När jag hade förstört för alla i gruppen och skapat kaos så började hon lyssna på mig igen.


Traven kändes ganska bra faktiskt, i vänster var hon fortfarande väldigt stretig men jag var mer på med skänklarna då och tämpoväxlade och red även lite skänkelvikningar för att få henne att vara uppmärksam och lyssna på mig. Skänkelvikningarna åt vänster gick faktiskt jättebra, bra takt och flyt. Höger var däremot svårare men det är väl bara att träna antar jag.


Efter det så samlades vi på volterna och fattade galopp. Höger var lite ojämn tycker jag och jag orkade inte heller hela vägen...tror att det var för jag lyfte upp högerbenet (den med protesen) lite för mycket och då blev det jobbigt att hålla upp den efter ett tag så var tvungen att vila lite ibland. I vänstergaloppen så gick det bättre, en jämn och fin galopp och det kändes lätt. Jag hade velat att hon sänkte sig lite till men men that´s life. Ibland går det ibland inte...


Lyckopiller <3



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards