lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 10 januari 2011 00:48

Tja tja!


Dagen började med att vi begav oss för att shoppa idag igen, åkte runt lite i typ Napels innestad där fanns det jätteflotta hus och båtar mm, såg väldigt lyxigt ut haha. Vi hamnade inne på någon galleria med massa klädaffärer så vi åt lunch där sedan gick vi runt lite. Efter någon timme så hade vi ledsnat så vi åkte och handlade lite mat sedan åkte vi hem.


När vi hade vilat lite hemma så tog vi bilen till stranden och gick en promenad. Pappa vände efter ett tag för att hämta bilen så fortsatte vi andra en bit till för att möta upp pappa. Var en jättemysig strandpromenad med solen som lös rakt på en och stora härliga vågor, tyvärr så var den lite för lång för mina fötter så fick väldigt ont efter ett tag, men det gick ändå :).


Vi kom väl hem vid typ 4 och då slappade vi bara hemma för alla var sega och trötta efter proenaden och all sol :P. Nu har vi precis ätit middag och ska snart börja med efterrätten, färska bär med glass, mums! :D.


Mår faktiskt mycket bättre idag, jag har inte så mycket energi så dricker mycket och äter lite men ofta så förhoppningsvis så är jag helt frisk på Tisdag. Hostan känns som om jag aldrig kommer bli av med och jag tror att det är den som gör att jag blir trött, men vi får helt enkelt be till Gud att det löser sig så blir det nog bra!


Imorgon är det flytt som gäller, vi ska få flytta in i det riktiga huset som vi hyrde från början som har pool och allt så det ska verkligen bli jätteskönt! Då kan man ligga och lata sig hela dagen i poolen eller på solstolen haha.


Nu finns det nog inte så mycket mer att säga. Jag återkommer imorgon med besked om hur dagen har varit :).


Puss


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 januari 2011 01:24


Hello folks!


Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag vaknade som tur var utan feber efter en låång natt sömn. Gick väl och lade mg vid 8 någonting sedan gick jag upp vid typ 9 så sov nog bort febern efter en ipren i kroppen :). Var iallafall lite seg och det snurrade i huvudet när jag väl gick upp, men efter en kopp te och chill så blev det bättre.


Idag hade vi planerat att åka och shoppa! Yey :D. Jag mådde lite halvdåligt efter ett tag så orkade inte springa runt i affärer hela tiden, men lite fick jag med mig hem. Typ som ett par unika converse skor, lite tröjor, en kofta. Sen var jag helt slut haha. Men än är jag inte klar med all shopping är ju bara på dag 3 här så :P. En kul sak var när pappa och jag skulle gå till bilen då en säljare sa till pappa att han tyckte att han hade mycket att bära på (typ 4 kassar i varje hand hade han och det var då allt som familjen hade köpt) haha han trodde säkert att jag hade tvingat med pappa att shoppa och sen fick han betala och bära :P.


Vi kom väl hem vid typ halv 6 och började direkt med maten. Taco blev det idag. Mums :). Nu är jag typ jättetrött....men ska försöka gå och lägga mig lite senare idag hade jag tänkt, får hoppas att jag mår helt ok imorgon. Nu känner jag att jag skriver bara för att skriva. Så byyyye!´Ska fösöka blogga imorgon oxå, men det blir ju typ snna här tider som jag bloggar nu med tanke på tidsskillnaden ;).


Puss


Lyckopiller <3

Av Elin - 7 januari 2011 23:31

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag går och vilar igen.


Resan hit var ett helvete rent ut sagt. Pappa drabbades av någon slags magsjuka så han mådde illa hela tiden och spydde stup i kvarten. Lättsmittad som jag är så började jag oxå spy. Så nu hadde vi alltså två magsjuka och två friska och vi skulle vara på resand fot i ett dygn typ. Inte kul! Som tur var så blev båda friska under eftermiddagen, var bara lite sega men det var ju inte så konstigt haha. Jag bad till Gud att det skulle gå bra att flyga (jag är grymt rädd i staren och landningen, sen att man är höjdrädd gör det ju inte bättre) och att både pappa och jag blev friska och jag leverju fortfarande så han lyssnade på mina böner :D. Efter ett jävla tag så kom vi äntligen till hotellet där vi skulle sova en natt inan vi åkte hit och jag hade världens jetlag så duschade och gick och lade mig direkt (då var klockan typ 2300 amrekansk tid).


Självklart så vaknade jag upp med feber så har typ sovit nästan hela dagen, det blev strul med vårat hus så nu sitter jag i ett mindre hus utan pool...suuger! Men vi sa få flytta in i det rätta huset på måndag, blev helt ok i slutandan ändå tycker jag :).


Nu ska jag vila lite så min feber försvinner!


Får se när jag skriver igen :)


Puss


Lyckopiller <3



Av Elin - 6 januari 2011 06:26


Ska klä på mig, äta något sen åker vi! Mot Florida! Can´t wait! :D


Ska försöka höra av mig lite då och då ;D.


Puss och kram skumbanan!


Lyckopiller <3

Av Elin - 5 januari 2011 23:22


Förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Har varit fullt upp hela dagen!


Mamma jag och Pellle åkte ner till banken för att sätta in våra pengar på kontot, sedan hämtade jag ut Carolabiljetterna för i Mars! LÄNGTAR!


Efter mycket om och men och plötslig stress så var ajg hemma, alla messade samtidigt + att jag försökte messa min "Chef" så jaa det blev lite stressigt och tålamodet var inte på topp haha. Åkte iallafall till Mimmi så jag var där vid 1, vi typ bara pratade och flummade. Är så glad att jag har henne, kändes skönt att få berätta vad som har hänt för någon iaf! <3333


Åkte väl därifrån vid typ 4, sedan var jag hemma en snabbis för att packa det sista och prata lite med pappa och sen åkte jag vidare till Linnea där jag äääntliigeeen fick träffa min underbara S!!! <3333


Hade en chill kcäll, med mycket prat, skratt, godis hehe. Vi tittade på film, sedan åkte jag hem :P. Var jättekul att träffa S igen har verkligen saknat henne enormt! <3333


Nu tänkte jag bara fixa musik på mobilen så jag har något att lyssna på under redan sedan ska jag nog sova, är jättetrött faktiskt! sen ska ajg typ upp klockan 6 oxå så :P.


Eftersom jag åker imorgon och biler borta tills i mitten/slutet av Januari så vet jag inte riktigt hur det bli med bloggandet...ska försöka slänga in ett inlägg ibland, men jag vågar inte lova något ;). Ha det jättebra så hörs vi iallafall när jag kommer hem! :D


Puss på er! 


Lyckopiller <3

Av Elin - 4 januari 2011 19:09


Idag så har Emelie och jag haft en Caroladag :).


Kom väl hem till henne vid typ 1300, vi kollade igenom skivorna jag hade med mig, pratade om Carola, sedan pratade vi lite om Hennes vårkonsert som går igång snart! Att vi vill gå...så nu är biljetterna bokade och ska hämtas imorgon! :D :D. Vi är såå gryyyymt taggade!! Det ska bli kul att åka till Uppsala, blir lite omväxling lixom ;).


När vi hade bokat biljetter så satte vi oss och kollade på Jubileumsshowen, den är alltid lika bra! Är riktigt irriterande när man ser två lediga platser på parkett bara! Där kunde vi ha suttit lixom! ;P.


Sedan satte vi på julkonsertdvdn, men jag var tvungen att åka hem, så såg aldrig klart den :(.


Nu väntar jag på att telefonen ska bli ledig så jag kan ringa banken så jag har pengar på kontot imorgon när jag ska hämta biljetterna. Sen är ju faktiskt Häggis på TV ikväll, för dom som inte visste ;). På ettan klockan 20:00, kolla du vettja! :D.


  

Lyckopiller <3

Av Elin - 3 januari 2011 23:22


Har varit en lång dag idag.


Det började med att mamma skjutsade mig till Didaktus vd 0930, ar där ett tag oc pratade och skrattade! Saknar verkligen skolan och alla härliga människor! <3.


Sedan åkte jag hem och bytte om lite snabbt för att sedan åka vidare till jobbet. Var ett trött barn jag fick ta hand om idag, skänt för det var jag oxå haha.


När jag kom hem vid 2100 så åkte mamma och jag och handlade en resväska på coop i Bromma hehe. Nu tittar jag på året med kungafamiljen.


Ja, jag orkar verkligen inte blogga nu....återkommer kanske senare. Men tänkte att ni bara skulle få veta vad jag har gjort under dagen :).


Nu ska jag kolla vidare på TV.


See u


Lyckopiller <3

Av Elin - 3 januari 2011 00:50


Vecka två är färdigplanerad och jag blir stressad så fort jag tänker på allt jag ska hinna med!


Måndag: Till Didaktus för att hälsa på Å, packa, jobba

Tisdag: Caroladag med Emelie

Onsdag: Packa, gå till banken, till Mimmi vid 14, sedan till Vällingby och träffa S vid 18-vara hemma hos Linnea hela kvällen!!!!!!

Torsdag: FLOOORIIIDAAA HERE I COME!!!! Ska vara på Arlanda vid typ 8-9 på morgonen.


Haha jaa det kanske inte ser så mycket ut, men detta räcker för att jag ska bli stressad ;P.


Förresten så har ni börjat bli riktigt dåliga på att kommentera ;).


Gonatt!


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards