lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2011

Av Elin - 18 februari 2011 19:38


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.


Oj, vad svååårt! Hmmmm. På ett sett så skulle jag ju faktiskt vilja byta liv med några av mina idoler, men det är så tråkigt ändå för vem skulle inte vilja det lixom? Meeeen vad svårt! Kommer ni på någon? Inte jag iallafall. Svarar väl Carola, Sarah Dawn Finer eller Helen Sjöholm för att dom verkar ha ett roligt jobb och liv då ;).


 


 


  


Lyckopiller

Av Elin - 17 februari 2011 18:13


Dag 16 – Innehållet i min väska.


Haha. Vilken tråkig fråga :P. Det jag har i min väska är nycklar, almanacka, plånboken (som är så stor så den ser ut som en papperskorg för jag har så mycket skit i den haha), bok för det mesta oxå som jag kan läsa ifall mitt headset går sönder påvägen hem från jobbet ;), tändare,mascara....hmmm penna? Fast det kanske hör till almanackan hehe. Brukar även ha tandborste och tandkräm (minitub) ifall det blir någon spontansleepower för man inte orkar åka hem :P.


  



  

Mina två väskor som jsg tycker mest om. Vilken tycker ni är snyggast? Känner mig så taskig mot den pälsiga när jag bara använder den vita och tvärt om...haha xD.


Lyckopiller

Av Elin - 16 februari 2011 13:24


Det var ett bra tag sedan va? Tänkte faktiskt fatta mig väldigt kort med att säga att jag lever, få se hur länge till. Nej skoja, trodde faktisikt att jag skulle jobba idag men icke sa nicke! Blir inge jobb på hela veckan, så mycket kan jag ju berätta!


Pappa och jag ska åka ner till vårdcentralen vid halv 4, förhoppningsvis så kan dom hjälpa mig med allt! Hade bara trott att all besvär jag har haft med öronen hade försvunnit, men nej då! Nu är det tillbaka, efter magsjukan jag hade i helgen så fick jag ont i öronen, den vänstra trummhinnan sprack natten till igår och inatt så hände det något så nu hör jag inte ett skit!


Men, så ni vet att jag lever och jag lovar att jag återkommer såfort jag orkar och kan!


Puss och kram


Lyckopiller <3

Av Elin - 12 februari 2011 11:13


Dag 15 – Någonting jag ångrar.


Jag ångrar att jag började lita på I, att jag litade på henne så mycket att jag började vänja mig med att kunna gå till henne när jag mådde dåligt. Men jag tänkte aldrig tanken innan hur det skulle bli när jag tog studenten. Det var extremt jobbigt i början....är fortfarande väldigt jobbigt vissa dagar, tänker fortfarande mycket på henne. Men jag känner inte samma, vad ska man säga, smärta? Nu känner jag bara tacksamhet och saknad.


Ärligt talat så kommer jag inte på något mer nu. Det första jag tänkte på var I, man ångrar mycket men för tillfället så tog det stopp i hjärnan ;).


 

Sant!


Lyckopiller <3 

Av Elin - 11 februari 2011 22:17

Carola var ju med i Skavlan ikväll eftersom Robin Gibb var med. Dom jobbade ju ihop 86, i början av hennes karriär. Var väldigt kul att se Häggis i TV-rutan igen, det var ju ett tag sedan ;). Dom pratade mest om minnen och musik, suprise!


Dom sjöng även How deep is your love tillsammans, här kommer den:


För er som missade programmet så kan ni se hela här

Det var verkligen ett jättebra program (inte bara för att Carola var med, men det var roliga gäster) :P.


Sen sjöng hon "Suspicious minds" från hennes senaste singel som oxå kommer med på skivan i Mars.



Bjuder på en bild på Carola och Robin som jag snodde från hennes fb-sida :)

  

Längtar gaalet mycket till den 25 Mars-då är det Uppsalakonsert med Emelie som gäller! Taggar till redan nu! :D


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 februari 2011 19:03


nästa lön kanske ;)



  

Racesafe 2495 kr-Hööks

 

Mountain horse firenze high rider 1999 kr


  

Demin jodhpursridbyxa 699 kr-Hööks

Av Elin - 11 februari 2011 17:55


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


   <3

Det här är en bild på mig och Emma som är tagen för ca ett år sedan :).


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 februari 2011 22:44


Var totalt otaggad på att rida idag med tanske på hur pass dåligt och konstig Jissa kände sig igår. Hade bestämt redan innan att om hon var lika spänd idag så skulle jag hoppa av och gått in med hästen istället.


MEN! Jag fick inte ens Jissa! Utan Halla! Blev verkligen riktigt taggad på att rida då, hade ju saknat henne så enormt för några veckor sedan så jag ver riktigt förväntansfull att rida henne igen.


Dock så gick det ju inte så bra. Började med att skritta fram dom ett tag. Halla hade ju gått lektionen innan och hoppat så hon var väldigt vaken redan från början. Började att jogga igång dom på volter och fyrkantspår. Jag red på lite för långa tyglar så det glappade rätt så mycket och när jag försökte gå kontakt med hennes mun så drog hon bara upp huvudet eller sprang fortare. Det där med att rida på men inte fortare kan hon tydligen inte :P eller så kan inte jag det :P.


Lade in en skrittpaus efter ett tag och sedan travade vi lite över bommar. Försökte få ihop henne men det gick verkligen inte, hon bar sprang med huvudet uppåt, ibland så kände jag att hon var påväg att sänka sig men icke! Då drog hon upp huvudet ändå. 


Galopperade även lite över bommar, det gick helt ok. Hon var lite pigg ibland och låg bokstavligt talat i hörnen, men försökte sitta emot med sätet och det fungerade lite iaf. Hoppade även lite studs i slutet. Då gick det väääldigt fort, men det var lite svårt att hålla emot med tygeln samtidigt som jag skulle stå upp i sadeln. Menmen! Det gick som det gick ;) hon är verkligen skitsvår att rida och jag fattar inte hur jag lyckades förrut xD.


Jag tror att dom inte vågade sätta upp mig på Jissa idag för hon hade varit så knäpp under veckan. Eftersom det har hänt på flera gånger på torsdagslektionerna så vågar dom väl inte låta mig rida henne...vem vet, kanske är ajg som har startat igång allt...meeeen, hoppas att det är hästen det är fel på och inte mig. Isåfall hoppas jag att Å eller A säger till!


Nu har jag iallafall bestämt mig tror jag. Ska nog sluta rida på torsdagar och bara rida en gång i veckan för att känna hur det känns. Tycker ju bara att det är tråkigt att rida på torsdagar av olika anledningar.


  

Lyckopiller <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards