lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2011

Av Elin - 25 mars 2011 14:23


Väskan är packad, kläderna ligger på sängen färdiga att ta på sig, skivan spelas om igen på spotify och brevet skrivs. Nu är det bara att vänta på att tiden ska gå lite fortare så vi kommer iväg!


Klockan 1715 går tåget till Uppsala, då ska Emelie och jag äta hamburgare, lyssna på Carola och tagga jääääärnet!!! Är så grymt taggad! Vill bara sitta på platserna och se Carola live! Kan knappt sitta still! Har väntat på denna konsert sen Januari!!!


Återkommer med uppdatering imorgon för jag kommer typ hem vid 2 inatt!


   19 december 2010 <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 24 mars 2011 21:00


Finns väl inte så mycket att säga om dagens lektion. Fick Eloge (!?) var en evighet sedan jag red honom, över ett år sen måste det vara!


Eloge hade gått lektionen innan så han var uppvärmd, dock så var han väldigt trög att stanna och ville gärna lunka på själv. Men jag gjorde mycket skritt-halt-skritt övningar och efter ett tag så började han lyssna liiite bättre. gick över till trav och gjorde trav-halt-trav övergångar bara för att få honom att vara lite vaken men inte för snabb. 


Red självständigt, vet inte riktigt vad jag ska säga. I vänster varv så kändes det lättare att få ner honom lite. Hade velat ha honom i en rundare form men jag kunde verkligen inte få ner honom tillräckligt. I höger varv så fungkade verkligen igenting! Han sprang på med huvudet rakt fram och jag klarade verkligen inte av att få honom att söka sig neråt. 


I galoppen så kändes det jättekonstigt, både i höger och vänster. Kan ha varit jag som inte kunde driva ordentligt så det blev "ryckigt" men när jag försökte tempoväxla i galoppen så kändes det ändå likadant. Vågade inte heller överdriva hjälperna för då kände jag hur jag kom åt hans framben. Orkade inte heller hålla emot så han ökade lite för mycket ibland och jag kunde knappt stanna. Han är så jäääävla stark så jag blir galen! Trots att jag vet att ajg ska ta och lätta. Menmen.


Galopperade inte så mycket, utan travade av honom lite och försökte få honom att lyssna på mig och trava i ett bra tempo sedan skrittade jag av för ajg helt enkelt inte orkade mera. Förstår inte hur jag klarade av att rida honom som jag gjorde förrut. Synd, för han är en riktigt fin häst! <3


Minnen är allt vi har kvar <3


Lyckopiller <3




Av Elin - 23 mars 2011 22:28


Som rubriken lyder, har ont i fötterna efter en lång dag och så är klockan mycket så borde stänga av mobilen och datan och gå och sova. Men måste bara skriva lite om dagen :).


Dagen började med att klockan ringde klockan 9, gjorde mig klar och åkte sedan mot vällingby för att hänga på låset till Å´hlens eftersom Carolas nya skiva släpptes idag. Kommer dit och inser att skivan inte finns! Frågar personalen och det visade sig att dom hade inte ens hunnit packa upp dom från kartongen hehe, var nog först i den butiken ;)!


Åkte vidare till jobbet. Var en konstig dag med barn som var jobbiga, personalen som var trötta och det kändes som om allt och alla var i vägen eller nått. När jag hade slutat så knaatade jag till Akalla och tog bussen till Danderyd för att möta Frida och gå på DUS årsmöte ute på djursholm. När vi hade gått 466 mil kändes det som så hittade vi till roslagsbanan (som för övrigt borde bojkottas! Tacka vet jag pendeltåg och tunnelbana!) fick gå 413 mil till ridskolan oxå för vi hade lite oflyt. Men fint folk kommer sent sägst det ju och vi var en kvart sena så inte emr eller mindre ;). Lyssnade på en liten föreläsning sedan dags för årsmötet, det gick snabbt och smärtfritt. Blev invald som ledamot, kul! Efter mötet var det äntligen middag! Då var Frida och jag en aaaaning hungriga-tur att det blev tacos! :D


Tog en evighet att ta sig hem oxå....dessa jävla bussar som aldrig går som man vill! Fick ta en tur från danderyd till kista, från kista till spånga st och sen tog jag bussen till min gata typ. Kom väl hem vid 22.


Börjar 9 imorgon....känns sådär. Har ont i fötterna och värre blir det imorgon när jag ska rida. Ja, nä annars var det väl inget mera intressant som ni behöver veta...får helt enkelt ta och lyssna på Häggis skiva imorgon då jag är hemma själv ett tag. Nu måste jag dricka något, äta något och sedan göra mig nattklar!


Gonatt!


Lyckopiller <3

Av Elin - 22 mars 2011 20:15


Det har varit en ganska konstig dag idag. Det har gått mycket upp och ner för det mesta. Det gick väldigt bra att jobba idag. Förrutom att jag kom några minuter försent för att mamma slöade. Kom hem och så var Anki här för att hämta upp kläder mm, alltid lika kul att träffa henne! :D det är en dålig dag för pappa idag, han är jättesur och bitter eftersom ingenting funkar och han blir less. Då blir vi andra frustrerande för att han är så sur. I övrigt så har det väl inte hänt så mycket. Jag har magknip som vanligt och allvarligt talat så ser det ut som om jag är gravid för min mage är så uppblåst, känner mig inte alls tjock, nejnej!


Måste nog gå och reda ut det här med magen...kanske hjälper att äta lite :).


Höres!


  sommar 09


Lyckopiller <3

Av Elin - 22 mars 2011 18:22


Imorgon smäller det! Skivutsläpp och jag tänkte hänga på låset till skivaffären så jag hinner köpa skivan innan jobbet, funderar på att gå och lägga mig tidigt idag så blir det onsdag fortare! :D


 

  Älskade Häggis <33


Lyckopiller <3

Av Elin - 22 mars 2011 17:20


 


  Concealer Cover girl från någon affär i USA


  Concealer Claudia från H&M (använder bara ibland för att jämna ut lite :P)


  Puder Maja från någon affär i USA


  2 mascaror

Vita: Cover girl exact eyelights från någon affär i USA

Beigea: Max factor masterpiece high definition mascara från Å´hlens  


Jag tycker det är grymt svårt att hitta en foundation som passar ens hy och jag har fortfarande inte hittat den "perfekta" än, ibland har jag även läppglans av olika slag ;) det var nog allt.


Lyckopiller <3


Av Elin - 21 mars 2011 21:35


Att dra upp rullgardinen och möta en stekande sol, att höra ljudet från vågorna, att gå upp tidigt en morgon när havet är helt spegelblankt och åka på båtutflykt där man aldrig har varit förr, stanna en stund och sola på några stora klippor, bada, åka lillbåten över för att köpa glass, lära G simma, att få åka till Dalarna på ridläger, utmana sig själv varje år, galoppera det fortaste man kan på sandvägen som är så lång så man aldrig tror att den kommer ta slut, få säga hej då ännu en gång till hästarna som man inte kommer få se på ett år igen, grillkvällar på rålis, gå på krogen utan att behöva hänga in massa kläder i garderoben för 20 spänn, springa runt barfota, se sommarfräch och brun ut, åka till götet, gå på konserter, hänga på grönan, känna att livet är så mycket lättare på sommaren.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Bilder från sommar 2010 <3


Lyckopiller <3


Av Elin - 21 mars 2011 13:28


Tittar på Carola-intervjun med Malou för tredje gången, den var så grymt bra och låtarna Häggis sjöng var ju magiska!


Ska iallafall dra mig mot jobbet snart. Ska klä på mig bättre kläder, dricka lite mjölk sen ska jag nog gå :P.


Vi hörs ikväll när jag kommer hem, ciao!


Lyckopiller 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards