lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2011

Av Elin - 17 mars 2011 15:15


Shulu!


När jag vaknade i morse så tänkte jag gud vad skönt med fredag...efter några minuter så kom jag på att det bara är torsdag, fail! Har gått otroligt bra och fort att jobba idag. Var ute med barnen själv för första gången (dock bara 6 st) gick jättebra! På uppevilan så gick det oxå bra, snällt och lugnt barn för en gång skull ;).


Mamma hämtade mig eftersom hon ändå åker förbi mig när hon skulle hem från jobbet, vi åkte och handlade lite och nu sitter jag här och tittar på top model...ska fortsätta med. Vi hörs när jag har kommit hem från ridlektionen!


Hej!


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 mars 2011 22:20


Hade tur att ryttaren som skulle rida Jissa istället för mig inte kom idag så fick min lilla plutt ändå!


I början så var allt katastrof! Eller, hon lyssnade bra i halt-skritt övergångar, då stannad ehon jättefint och klev på med bra tempo i skritten. Men sen i traven när vi skulle värma upp hästarna lite så gick verkligen ingenting! Hon sprang med huvudet i luften och det kändes som om hon var ganska spänd. När vissa hästar hade slutat busa och skutta omkring så fick jag Jissa att koncentrera sig på mig istället. Vi travade mycket på volterna vände genom volten i trav i början. Då kändes hon väldigt stel, inte alls så mjuk och "neråt" som hon brukar kännas. Hon gick emot lite och höll fortfarande på att kasta lite med huvudet. 


Efter ett tag så skulle vi vända genom volten men vid x så skulle vi skritta (ungefär så det blir första bågen i skritt) sedan mitt i volten (andra bågen) skulle vi fatta galopp och ut i det nya varvet, sedan fortsätta så hela tiden. Eftersom hästarna var pigga så blev det väldigt rörigt. Men ego som jag är så tänkte jag bara på mig själv och vad Jissa och jag gjorde så jag tyckte det gick rätt bra, hon gick emot skäkeln lite för mycket i skritten precis innan fattningen men jag tror att det har med att jag kanske klämmer för mycket med benen. Efter ett tag så kändes det jättebra verkligen! Hade kontroll, hon lyssnade på mig och fattade galopp när jag ville och formen kändes jättebra i galoppen! I Skritten så slängde hon fortfarande lite med huvudet, menmen.


Eftersom det blev lite rörigt så fattade vi galopp på volterna som vanligt i vänster varv. Det gick väl sådär. Har kommit på mig själv att jag nog kan sitta och klämma för mycket med vänsterbenet och det gör så att hon går emot sen inte bibehåller galoppen och formen. Försökte att inte klämma lika mycket i slutet och då gick det väl bättre med att hålla henne på volten och i galopp men jag hoppade 3 meter i sadeln. Hmm, får öva på det där!


I slutet när vi travade av dom så kände jag verkligen hur rumpan kom upp och hon började jobba med bakbenen! Det enda som fattades var ännu lite mera krut i stegen. Men jag är så himla nöjd med lektionen ändå. Med tanke på hur jävlig hon var i början och sen hur det slutade ;).


  

Lyckopiller <3

Av Elin - 16 mars 2011 17:54



Hallo!


Var på Danderyds imorse för att kolla min hals, gick bra och nu är det bara att vänta på operationstid! Mamma och jag åkte hem en snabbis sedan fick jag skjuts till jobbet.


Gick bra att jobba, kände dock att jag fick göra alla städjobb. Menmen, jag får pengar så ska vara glad för det :).


Blir stallet idag, ska snart bege mig dit. Får se hur de går att rida idag inte så jättepepp faktiskt.


Nä, nu måste jag springa ner och ta lappen som jag skrev ut till stallet ;).


Höres


Lyckopiller <3

Av Elin - 15 mars 2011 21:42


Sitter här framför TV:n och inser att tiden går för fort. Kommer plötsligt att tänka på att jag bara har anställning till i mitten av juni och jag måste göra något med mitt liv efter sommaren. Jag har redan bestämt mig för att plugga till förskollärare och jag blir mer och mer säker ju mer jag jobbar.


Holy shit tänker jag! Högskoleprovet! Skrivs den 2 April och anmälning senast i 15 Februari wtf!? Tycker det är totalt olågiskt att man måste anmäla sig 2 månader innan! Varför inte bara 1 månad innan!? Nu är det kört iallafall, bara att glömma och hoppas på att man kommer in ändå.


Går in på studera, loggar in och söker utbildning. Hittar rätt men den går inte att lägga till. WTF tänker jag igen, vad är problemet!? Det står att man ska kunna söka kurser från och med den 15 mars. Kollar på mobilen, jo det är den 15 mars idag. Frågar Pappa och han säger 15 mars, kollar på TV:n jo men det stämmer det är den 15 mars 2011. VISST ÄR DET DEN 15 MARS IDAAG!!?? Jag får seriöst psykbryt snart!! Har loggat in fler gånger men det fungerar inte! VARFÖR KAN JAG INTE LÄGGA TILL KURSER??


Lyckopiller <3

Av Elin - 15 mars 2011 20:08


Att jobba idag gick jättefort! Kan ju bero på att jag hade möte nästan direkt när jag kom, sen var jag ute med barnen och helt plötsligt var det lunch. Vilan var väl den son gick segast, bökigt barn=rörig vila. Slutade med uppevila iallafall, målade, ritade mm sedan var klockan 14 och jag slutade.


Åkte till Vällingby direkt efter, sov typ nästan hela bussresan till Spånga station sedan bytte jag buss där eftersom 518 bara körde förbi mig på Sveaborgsgatan fast han såg att jag ville på, bussjävel! Men iallafall, mötte Linnea där. Vi chillade i Vällingehus, pratade ut och efter ett tag så köpte jag en pizza som jag så snällt delade med mig av. Åkte väl hem vid 18.


Nu ikväll så ska jag väl bara slappa. Är riktigt trött trots att jag sov påväg till jobbet, päväg till vällingby och sedan påväg hem från vällingby, sjukt, I know!


Nu ska jag se om jag hittar något gott att äta.


Lyckopiller <3

Av Elin - 14 mars 2011 22:50


My god vad bra denna låt är! Can´t wait tills den börjar spelas på krogarna, kommer dansa järnet till denna grymma låt. Han skulle ha vunnit, men Eric är oxå bra!

Förresten, såg ni skylten där det stod "Vart är Carola?" Tack till den som gjorde denna fina skylt! Så grymt! :D <3



Lyckopiller <3

Av Elin - 14 mars 2011 22:02


Halloj!


Gick bra att  jobba idag, alltid lika kul att komma hem till familjen A. Dock så ångrade jag mig att jag bara hade skinnjacka, vantar, mössa och halsduk på mig. Trodde att det skulle räcka men det blåser fortfarande mycket så det var inte så varmt och vårit som jag trodde :(. Blir vinterjackan på imorgon istället!


Jag tror att jag har inflammation i mina hål i öronen....visst kan man få det bara sådär? Hade ett par örhängen i lördags och så har jag haft på dom dag som natt men nu ikväll tog jag av dom. Hade jätteont och sen är det typ rött och sårskorpor i hålen...kan det vara inflammation....någon som vet vad man ska göra åt det? Bara vila eller måste man tvätta rent och skit? 


Läste precis på fejjan att en tjej har blivigt sparkade i ansiktet av en häst och alla tänder har tydligen åkt med oxå! Får ont i hela ansiktet när jag läser detta, fy faan säger jag bara! Själv tycker man riktigt synd om sig själv om hästen har sparkat en på benet eller nått sånt. Ska nte klaga mer, jag har haft sån jäkla tur så jag har aldrig blivigt riktigt skadad. Men bara för att jag skriver det nu så kommer jag väl flyga av hästen på onsdag och bryta nacken eller nått.


Nu ska jag göra te, ciao!


Lyckopiller <3


Av Elin - 14 mars 2011 13:11


Hallojsan!


Gick upp vid 11 idag, sköönt! Under förmiddagen har jag inte gjort så mycket....eller har inte gjort någonting alls! Suttit framför datan och haft TV:n på i bakgrunden :P.


Vid kvart i 2 ska jag dra mig till bussen för att jobba under em och kvällen. Hoppas på att det går bra! Ska äta lite piller nu så jag orkar med och klarar av dagen. Vi hörs när jag kommer hem! 


Puss


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards