lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2011

Av Elin - 13 mars 2011 21:02


Om man såg mig i förmiddags/morse så kunde man tro att jag var sjuk. Jag vaknade vid halv 5 på morgonen och gick och kissade + tog ett piller för halsbränna sen somnade jag om och sov, vaknade till några gånger vid 10 men somnade om lika fort. Helt plötsligt så väcker mamma mig och säger "Nu är klockan 12, du får inte sova längre". Jag var helt borta, visste knappt vart jag var, vad jag hette mm. Det hade visat sig att mamma oxå hade varit inne och försökt väcka mig vid 10 och 11 oxå och att jag hade sagt något sedan somnat om. Det har jag inge minne av, tror att jag pratade i sömnen. Riktigt skumt var det allafall. Problemet är att jag inte sover tillräckligt. Eller, jag sover i 10 timmar kanske men eftersom min kropp inte vågar slappna av tillräckligt så sover jag inte så djupt som jag skulle behöva och får då inte tillräckligt med sömn. Det är därför jag går runt och är trött hela tiden!


Men iallafall. Har inte gjort ett dugg idag. Suttit framför TV:N hela dagen och degat. Har varit så trött så jag har inte orkat göra något. Blir nog tidigt i säng idag skulle jag tro...skulle kunna gå och lägga mig nu känner jag haha.


Nä, måste gå på toa!


Höres


Lyckopiller <3 

Av Elin - 13 mars 2011 17:51



Lyckopiller <3

Av Elin - 12 mars 2011 23:54


Eric Saade till esc iår. Tror han kommer lyckas bra! Tyvärr så är han bättre än låten, manboy är grymt mycket bättre! Han skulle ha vunnit med den istället! Men jag känner mig lugn. Det blir inte så svårt att toppa förra årets resultat menar jag ;).


Kvällen hemma hos Johanna var jättetrevlig, åt gott, drack gott och hade kul! Dock så blev ajg så grymt trött så jag var tvungen att gå hem, så nu är jag hemma. Har borstat tänderna, bytt till pyjamas och är redo att gå och sova. Ska bara kolla lite bloggar först. Förresten så såg jag på fejjan att det tog 3 min innan Vällingby Ridsällskaps påsktävlingar var fulla, grymt kul ju! 


Nä, sova var det! Gonatt söta ni.


Lyckopiller <3

Av Elin - 12 mars 2011 17:06


Åååh vad skönt det var att sova ut idag! Sov till 11 typ och innan dess hade mamma försökt få upp mig utan resultat ;). 


Började städa mitt rum lite långsamt samtidigt som jag kollade på Carola i Dalhalla. Gic väldigt fort att städa rummet idag faktiskt, så passade på att slappa lite efteråt. Övertalade mamma att åka en snabbis till Vällingby och shoppa lite. Kom hem med två koftor från H&M och ett par vantar från Stadium :D.


Nu har mormor och morfar precis kommit, dom ska äta middag här ikväll, men jag lämnar dom med familjen så går jag till Johanna på 20-årmiddag! :D


Nä, nu ska jag vara lite social! :)


Höres!


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 mars 2011 22:18


Asså, jag förstår mig inte på mig själv! Varför den här hemska känslan alltid kommer tillbaka när jag har varit på Didaktus och hälsat på. En känsla som gör ont i själen, som alltid får mig att gråta. Varför blir jag aldrig mogen? Varför känner jag fortfarande så här varje gång jag har kramat om I, T eller Å? Det har snart gått ett år sedan studenten och jag har fortfarande inte lagt gymnasiet bakom mig! Varför???


Jag vill att någon ska förstå utan att jag behöver förklara, jag vill bara ha den där kramen från någon och som säger att allt kommer bli bra, jag finns här när du behöver mig. Eller en lång, stor ooch mysig kram sedan en blick som säger att den bryr sig om mig.


Jag måste växa upp! Jag måste inse att jag är tillräckligt vuxen för att ta hand om mig själv och inse att folk bryr sig om mig även om dom inte säger det till mig hela tiden!


Jag är värdefull <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 11 mars 2011 18:25


Halloj!


Klockan ringde 8 imorse och jag var så grymt trött! Ville bara stänga av och fortsätta sova. Gick iallafall upp och fixade mig mm sen vid 9 ca fick jag skjuts av mamma till Didaktus Jakobsberg. Det är ju tradition för mig och Erika att fira världens bästa rektor varje år, men eftersom Erika bor i Umeå och Å fyller år imorgon så åkte jag och firade henne idag istället ;). Hade köpt en blombukett och kom och överraskade henne. Hon blev jätteglad hihi! :D Som pricken över it så fyllde ju I år idag oxå, så då fick jag gratta henne på riktiga dagen! :D Var väl där i någon timme, pratade, skrattade i mängder....fattar inte att ajg har gått i denna galna skola haha! Konstigt att jag mådde så dåligt under gymnasietiden när man får värsta lyckoruset när man är kring all underbar personal :).


Åkte vidare till jobbet sen. Var en helt ok dag idag! kändes att det var fredag och att alla var trötta, blev lite jobbigare under eftermiddagen/kvällen men det kan ju inte vara perfekt jämt ;). 


Nu under kvällen så ska jag bara slappa hemma framför TV:n, får se hur tidig i säng jag blir är galet trött!


Nä, dags att göra annat. Höres.


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 mars 2011 20:17


Det värsta är över men det är ändå fruktansvärt jobbigt. Att se honom ha det så jobbigt som han har det gör så ont i mig. Att höra hur han suckar och helst inte vill prata om det när folk frågar hur det egentligen är och allt runt omkring är jobbigt att höra och se. Äveom om han mår dåligt och har all rätt till det, så sitter jag ändå och tycker synd om mig själv. Det är inte rätt! Men det tär på en mer än vad man tror, jag tänker inte på det varje dag, men innerst inne så tar det en enorm kraft så man har lust att bara lägga ner allt och inte göra någonting.

Men igår påväg hem så kom jag och tänka på en sak. Jag kan inte sluta leva mitt liv pgr av jobbiga saker händer runt omkring mig. Det tar på krafterna både fysiskt och psykiskt, men jag kan inte sluta leva för det! Jag måste fortsätta kämpa. Det är riktigt riktigt jobbigt och jag kan ju inte precis kräva att mina kompsiar ska stå vid min sida och stötta mig när jag inte ens har ork att berätta allt. Speciellt dom i stallet, det är en som vet (du vet vem du är L) och jag kan ju inte kräva att alla andra ska förstå varför jag gör som jag gör när dom inte vet allt. 

Jag är stark, jag ska minsann klara mig igenom det här oxå! Om det så är det sista jag gör! Nu förtiden uppskattar jag varje sekund med min familj som jag får <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 mars 2011 15:54


Tja tja!


Sitter här i soffan med filt, ett glas äppeljuice och vindruvor :P är helt slut idag, gäspar hela tiiden! Vaknade imorse och hade så galet ont i högerfoten! Tog mig iallafall till jobbet och jobbade hela dagen som jag skulle.


Är tvungen att avboka min ridlektion idag pgr av foten och sen har jag inte ork, är seriöst helt slut på torsdagar oavsett om jag har ridit dagen innan eller inte. Nu när jag väl har börjat rida igen på onsdagarna så blir det ännu jobbigare på torsdagar, så egentligen skulle jag behöva sluta på en gång på torsdagar för att orka med. Både psykiskt och fysiskt. Menmen finns inget att göra än att stå ut antar jag. Risken är att jag tröttnar helt på ridningen...


Ska bli skönt att stanna hemma iallafall! Gå och lägga sig i tid, slippa mera ont i kroppen, kolla på halv 8 hos mig. Aaa, skönt ska det bli!


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards