lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2011

Av Elin - 12 april 2011 19:43


Kommer ni ihåg att jag skrev att Carolas julkonserter var hotad med tanke på att hennes sista krogshowsföreställning (långt ord!) var den 19 november? Ca en månad efter brukar hon vara i stockholm och ha julkonsert och då brukar hon ha hunnit med att vara i norge, götet, malmö och lite så innan.


Förra veckan så såg jag att hon skulle vara med julturnén stjärnklart. En julturné som åker runt Sverige och har med sig olika artister. Förra året vet jag att Sarah Dawn Finer, Charlotte Perelli, Magnus Carlsson och några andra var med. I år är det Carola, Tommy Körberg, Shirley Clamp, Salem Al Fakir och några till. Jättekul tycker jag!


Visst, jag vill verkligen ha som här extra julkonserterna som bara Carola kan ge för då vet man att julen snart är kommen, jag vet att hon tänkte lämna jul i Betlehem konceptet men jag trodde då att hon menade så som det var förra året, för det var den bästa julkonserten jag har varit på, perfekt blanding med Betlehem, gospel, vanliga traditionella jullåtar mm. Men jag trodde aldrig att att hon skulle överge sina julkonserter helt. 


Den riktiga besvikelsen är att på stjärnklart-turnérn är det 18-årsgräns! Det är sant! Varför 18 och inte typ 16? Det som gör mig mest upprörd är att det är åldersgräns överhuvudtaget! Seriöst, dom bjuder med en hel drös av artister som är så otroligt populära i låga åldrar och så är det 18-årsgräns!? Jag blir inte upprörd över detta för att just Carola är med, jag kan ju ändå gå och kolla, men Emelie kan inte, jag får inte ha med mig min kompis på konsert för hon är inte 18 år än. Nu råkar det bara vara så att Carola är med iår och jag som fan blir då insatt i den här karusellen och får då reda på att det är åldersgräns. Jag är så gaaaaalet ARG på allt som har med stjärnklart att göra, jag fattar inte hur dom kan vara så jäkla dumma att sätta 18-årsgräns på en julkonsert där så många olika artister är med och har fans i alla åldrar. Jag skulle vilja ha en pratstund med personen som bestämde detta och så vill jag ha en rimlig förklaring varför det är åldersgräns på denna turné!


Jag är så grymt besviken på stjärnklartturnérn, och jag är så sjukt besviken att Carola inte har sina julkonserter iår. Jag har varit på hennes julkonserter flera år i rad och nu ska det helt plötsligt inte bli något. Börjar seriöst att gråta!


Lyckopiller <3

Av Elin - 12 april 2011 17:57


Var på sjukhuset imorse för att skriva in mig. Gik helt okej faktiskt, tog inte så lång tid som jag hade räknat med så det var ju bra! Mamma skjutsade mig till sissne, sedan tog jag tåget till akalla för att jobba. 


Gick ganska bra att jobba. Känner att det kommer fler och fler saker som irriterar mig och gör så jag blir så fruktansvärt arg, bara för att jag är vikarie så betyder det inte att ajg inte är utbildad. Tvärtom, jag har samma utbildning som hälften av personalen på min avdelning, jag vill göra ett lika bra jobb som dom, men det känns ändå på något sett som om jag inte för jobba och slita för pengarna jag får. Aja, ett jobb kan inte alltid vara perfekt.


Kom hem vid 1540 efter att ha irriterat mig på busschaffören som var döv och hade något fel som inte stannade när jag plingade och inte hörde när jag ropade, sen att ingen på bussen hjälpte mig att få honom att höra det var skandalt tycker jag! Menmen, tur att hållplatserna inte är så glesa iallafall.


 

Hade fått paket när jag kom hem oxå, skivorna och dagboken jag hade köpt på treadera låg på sängen :D, här får ni bilder på det:


    

Lyckopiller <3

Av Elin - 11 april 2011 21:54


 

"Du vet väl om att just du är värdefull. Har så mycket på insidan som jag önskar säga men det får komma ut i omgångar under det nya året. Tack för allt du gjort och är för mig det senaste året.. Jag ber att Guds starka hand ska vaka över just dig och leda dig rätt på livets väg. Ibland krokig, ibland tuff, men den som fyller hela ens inre med så mycket styrk och glädje att det bara bubblar över ... Där önskar jag alltid vara!! I vått och i torrt. I svaghet och i styrka. Önskar dig ett riktigt gott slut på året och som tar dig in i det nya med stort perspektiv och överlåtelse i ditt hjärta att göra det du vet bär frukt som består. 'Allt kommer bli bra Mamma, ett steg dag för dag och sen, ska vi ses igen när vi gläds i himlen. Tack för Allt detta året. Jag har skrivit ned tankar kring det jag gjort varje månad i året som gått och sträckt mig efter det som ligger framför. Tror på mer frukt och förverkligande av drömmar och visioner det år som kommer. Ett steg i taget i effektivt tempo... Hi hi. Stor varm
Kram till dig och lycka till med Dina drömmar och mål! Låt oss uppmuntra varann att bli det bästa vi kan bli - medan vi är här! 

Love C, Guds frid och glädje till dig."
Skulle behöva ett sådant brev igen för tillfället känner jag. När jag läste det här i julas så började jag gråta.
Tack C för allt du gör för mig! <3
Lyckopiller <3

Av Elin - 11 april 2011 19:24


Jag hoppas att ni har varit ute mycket idag! Det har varit 17 grader som högst tror jag och det har varit så himla skönt!! Barnen sprang ute med bara mysbyxor och tjocktröja, vissa åt mellis ute, ja det var allmänt mys att jobba idag! Var på en annan avdelning idag och när ajg kom tillbaka till min så insåg jag att ajg hade saknat mina barn! Trots alla jobbiga barn så är dom riktigt söta ändå.


Brukar ju inte vara hemma på måndagskvällar och jag har verkligen supertråkigt! Vet inte vad jag ska hitta på :(. Det är lixom för sent att åka och shoppa eller nått. Aja, kanske kommer på något så småningom.


Höres när jag har något vettigt att skriva om. 




Lyckopiller <3  

Av Elin - 11 april 2011 00:28


Nej! Nu måste jag samla kraft för att orka borsta tänderna, sedan är det sängen som gäller! Jobb står på schemat imorgon, från 1130-1630 är det.


 


Gonatt <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 10 april 2011 22:50


favoriten! :D


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 10 april 2011 17:08


Hade tråkigt, så passade på att gå runt på tomten och fota lite blommor, tyvärr så är det lite tidigt än så vi hade bara krokusar. Men hittade några blåsippor inne på bänken oxå ;).


 


   


 


 


Vad tycks? :)


Lyckopiller <3


Av Elin - 9 april 2011 22:09


 

Mums!


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards