lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2011

<3

Av Elin - 26 maj 2011 22:34



Lyckopiller <3

Av Elin - 26 maj 2011 21:34


Hallå hallå!


Dagen har varit soft men ändå inte. Sov grymt dåligt inatt, värre än alla andra nätter! slappade under förmiddagen, kollade på tv och så.


Vid 1 så åkte jag till spånga torg och gick förbi vc för att lämna provet, sedan åkte jag vidare till stan för att hämta G, var hos dom till halv 8 ungefär, orkade inte riktigt stanna längre för min mage kändes lite jobbig.


Att bro på mage, ska ju till järva imorgon på ultraljud så får vi se vad vi kan hitta. Är lite nervös faktiskt, tänk om det är något allvarligt fel lixom :(.


Aja, pallar inte skriva mera, händer typ nada i mitt liv för tillfället så....ciao!


Lyckopiller <3

Av Elin - 25 maj 2011 22:20


Red fina Brolle idag, var några veckor sedan faktiskt. Var inte så orolig över magen eftersom jag vet att han är så himla stadig så det skulle nog inte bli så jobbigt. Men där fick jag....


Vi började med att skritta runt padocken sedan in dit för att rida dressyr. Började med halter och han lyssnade riktigt bra efter ett tag, gick lite segt i skritten sen men när jag hade väckt honom lite så gick det bättre!


Travade på volterna, kändes jättebra faktiskt, bra flyt i traven och han kändes väldigt mjuk och sammarbetsvillig om man kan säga så :P. Fattade högergalopp på volterna men det gick helt åt skogen. Jag kan erkligen inte galoppera i höger på denna häst, jag har så himla svårt att hitta takten så det blir ojämnt och så. Tråkigt, men det är bara att öva. 


Red fritt sen, fattade lite vänstergalopp som gick så mycket lättare, han kändes fin och gick i en taktmässig och rund galopp så det var kul. 


MEN! Det blev allt för jobbigt att andas och det började göra lite ont i magen, så jag skrittade faktiskt efter det sen hoppade jag av. Kände att det var ingen idé att rida i fem minuter sedan vila och sedan rida fem minuter till för att vila fem minuter efter det så hoppade av istället, jättetråkigt verkligen men antar att ajg får stå ut med att inte rida på ett tag, hur fan det nu ska gå!?


Lyckopiller <3

Av Elin - 24 maj 2011 21:27


Var på Lennartsnäs för 3 och sista gången (eller man vet ju aldrig om man kommer dit igen :P). Men det var troligtvis sista gången som jag var där som medryttare på Mitzy. Tråkigt men that´s life.


Mamma och jag kom dit vid 6 ungefär, vi mockade i expressfart (eller kan det bero på att vi var två? ;)), fixade lite sedan vid 7 kom vi iväg. Eftersom det var så fint väder och jag inte riktigt orkade koncentrera mig så rid vi ut, eller mamma gick brevid. Gick den rätta rundan idag och tog skogsvägen, var supermysigt verkligen! Mitzy var verkligen jättesnäll och taggad hela tiden! Mamma passade på att ta lite kort när jag galopperade sista biten, tyvärr bara med min mobil så inte så jättebra bilder blev det men helt ok ändå ;).


Hoppade av vid hagarna och lät henne beta i 20 minuter sedan gick vi tillbaka och fixade det sista och åkte hem.


   

Lyckopiller <3

Av Elin - 24 maj 2011 16:15

NÄÄÄÄÄÄÄ JAG BARA SKOJA!!!! :P


Men allvarligt, min mage är så uppblåst så det ser ut som det! 

 

Lyckopiller <3

Av Elin - 24 maj 2011 10:02


 


Absolut kan jag skriva om det! Jag läser ganska mycket bloggar, mest kompisars. Här kommer några förslag på bra bloggar.


Katrin Zytomierska-Kan inte låta bli att följa hennes blogg, tycker hon verkar vara en skön människa och man kan inte låta bli att skratta när man läser alla upprörda kommentarer när hon skriver något provocerande.


Carolaboken-Två journalister som jobbar med en bok om Carola, som Carolafan så är den väldigt intressant att följa när dom väl uppdaterar ;).


Molly Sandén-Vet inte riktigt varför jag följer hennes blogg, tycker hon sjunger helt ok men that´s it, bara kul och läsa ibland :P.


Bingo Rimer-Följer bara hans blogg för att jag läser Katrins, är kul att läsa om vissa händelser ur bådas perspektiv.


Mamma till anorexia-Denna mamma skriver så otroligt fängslande och rent på något sett. Tyvärr så uppdaterar hon inte så mycket men när hon väl gör det så är det riktigt bra!


Karro-Min duktiga vän Karro Grape skriver om sitt hästliv så jag måste ju bara läsa den ;).


Linnea-Hehe Min kära vän Linnea bloggar lite då och då, det måste man ju läsa om :D.


Täbybrudarna-Täbys största blogg? Det kanske är påväg att bli ;D.


Vår häst Palette-Min fina vän Mimmi med familj köpte en ponny i Maj för 2 år sedan, hennes mamma bloggar om livet som hästägare :D.


Näää, nu får det räcka tror jag :P läser säkert 20 bloggar till men pallar inte skriva om alla ;).


Den andra frågan kanske jag ska svara på oxå :P. Jag antar att du menar ponnyn från Lennartnäs. Jag har blivigt erbjuden att eventuellt jobba på tisdags och torsdagskvällar (tyvärr bara dom dagarna jag kunde ta mig till Lännartnäs) så jag måste hålla dom dagarna lediga, tyvärr så måste jag då sluta som medryttare. Synd men ibland måste man prioritera :), ska dit ikväll iallafall för sista gången.


Lyckopiller <3










Av Elin - 23 maj 2011 17:32


Sorry för dålig uppdatering i helgen. Var ju på landet och slappade så då får ni helt enkelt klara er utan update ;). Firade mamma i lördags som fyllde 49, bjöd familjen A på fika, mysigt värre! Igår fyllde G 11 år så vi grattade honom lite, fikade, kollade på film sen skulle vi åka hem till stan.


Har varit mysigt på landet, jätteskönt väder och så...men jag har sovit så jävla dåligt! Min mage blir bara värre och värre, nu har jag ont oxå och den är fortfarande väldigt uppsvälld, detta sjukvårdssystem som vi har hjälper ju inte så mycket heller!!


Nä, återkommer när jag har något att skriva, har lite bloggtorka för tillfället.


Lyckopiller <3

Av Elin - 20 maj 2011 13:50


Grattis världens bästa CAROLA på namnsdagen! <3


 








 


     







 




 


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards