lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2011

Av Elin - 19 maj 2011 23:13




Har ni provat den nya marabou chokladen? Var bara tvungen att prova! Gud så god den var, fast man kan nog inte smälla i sig hela på en gång för då blir det för sliskigt, men om man gillar banan och choklad ihop så är den verkligen perfekt! Prova den vettja :D.



Mums!


Lyckopiller <3

Av Elin - 19 maj 2011 21:59

Tack älskade du för allt du gör! <3

 





Lyckopiller <3


...

Av Elin - 19 maj 2011 17:02




Lyckopiller <3

Av Elin - 18 maj 2011 22:30


Hallå hallå!


Börjar bli riktigt dålig på att blogga nu känner jag. 


Under förmiddagen så slappade mest, mådde så jävla dåligt så ville helst dö för stunden. Men efter ett tag så blev det bättre och jag orkade åka till stallet.


Jag får ju inte rida denna vecka pgr av min fuckade fot som aldrig vill bli bra, men jag stannade kvar och kollade när dom red i min grupp iallafall, såklart så hade dom temporidning när jag inte var med :( menmen det kommer fler gånger.


Nä, har precis ätit lita mackor men är fortfarande hungrig så ska nog gå och fixa en till. Höres imorgon :).


Lyckopiller <3

Av Elin - 17 maj 2011 22:36


Så satt man här igen.


Att jobba gick bra, synd att det var så dåligt väder bara. Under förmiddagen och lite på eftermiddagen så satt jag mest framför datan och svarade på mejl, skickade mejl ja det kändes som om man inte hann stänga ned hotmailen förs man var tvungen att öppna den igen haha. Sen när jag kom hem ikväll så hade jag lika många olästa mejl igen, suck!


Jag gjorde misstaget att nämna för G att min mage var så uppblåst så det såg ut som om jag skulle ha barn. Han kläcker ur sig svaret högt och tydligt "ja, det ser faktiskt ut som om du ska bli mamma, du kan vara min mamma". Njae, jag är nog liiite för ung för att kunna vara mamma åt en 11 åring ;). Men det första var ju sant, min mage är så fruktansvärt uppsvälld. Jag har INGA jeans som jag kan ha, helt sjukt! Till och med mamma tycker att ajg ser gravid ut, tack mami ;).


En annan sak. Jag kommer på mig själv med att sitta och små le här i soffan, jag har blivigt som beroende av "Pirate of caribbean" har sett den typ 3 ggr den här veckan och jag skrattar och njuter varje gång! Det måste vara en av dom bästa filmerna som har gjorts! Jag bara ÄLSKAR Jack Sparrow, eller kanske man ska säga Johnny Depp ;). Han är så klockren!


Nä, nu ska jag titta vidare på TV.


Lyckopiller <3


Av Elin - 17 maj 2011 12:52

En av dom bästa svenska låtarna som finns! <3


 

Vill ha tillbaka min röst nu nu NU! Är less på att inte låta normal!


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 maj 2011 19:57



Blev en väldigt konstig dag idag, mycket ändrade planer.


Ringde vårdcentralen i förmiddags och fick tid klockan 14, hela besöket slutade med att jag inte får rida denna vecka och ska knapra ipren, kommer fan ruttna ihjäl om jag inte åker till stallet så kommer minsann åka dit ändå för att pussa på hestarna lite.


Skulle ju på DUS-möte ikväll, men eftersom vi bara skulle vara 3 styckna så blrv det inställt. Kom då på att jag hade USEK-möte samma tid i stallet så åkte dit och var där, kändes bra att vara tillbaka på möterna igen har ju lixom missat ett antal nu.


imorgon är det jobb som gäller på eftermiddagen och kvällen. Kommer kännas konstigt att nte åka till akalla nå mer.


N ska jag titta på djursjukhuset :D.


Lyckopiller <3

...

Av Elin - 16 maj 2011 15:59


 

Tiden då inga problem fanns, då allt var bra. 


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards