lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2011

Av Elin - 11 juni 2011 22:44


Hallå hallå. Ledsen att jag inte bloggade igår, men hade varken tid eller lust.


Gjorde väl inte så mycket på dagen, mamma och jag åkte till stinsen vid halv ett men jag orkade inte riktigt gå runt så länge så vi kom väl hem vid halv 3 kanske.


Vid halv fem åkte familjen fill familjen N för att fira Jonas student, tänk vad åren går fort asså! Nästa år är det Pelles tur och då har vi alla 4 barn gått ut skolan, helt sjukt! Hade det jättetrevligt med mycket folk, gick väl hem vid halv 2 på natten kanske ;).


Idag så var jag i stallet för sista gången för denna termin. Kändes lite sorgligt, ångrade att jag inte pussade på Atte innan jag åkte dock eftersom han flyttar, men men :). Mamma hämtade mig vid 1 kanske och sedan slappade jag hemma ett tag.


Vid halv 4 åkte jag till Lisa som fyller 20 idag, var trädgårdsfest med hela tjocka släkten, eller aa :P. Var där i någon timme sedan åkte jag hem. Vi hyrde den senaste "Änglagårds" filmen ikväll, den var jättebra verkligen! :D.


Nä, nu MÅSTE jag gå och kissa, höres!


Lyckopiller <3


Av Elin - 9 juni 2011 22:15


Godkväll!


Vilken dag det har varit idag va? Kanonväder verkligen! I like :D.


Världens bästa Sara kom hem till mig vid 11, vi pratade, planerade och kollade på Celine Dion-dvdn. Supermysigt att träffa henne igen, var ett tag sedan! 

   Bjuder på en härlig bild från förra sommaren, haha tycker den ser så flummig och lycklig ut ;D.


När Sara hade gått vid halv 3 typ så slappade ajg lite framför TV:n men det slev alldeles för varm så bytte om och satte mig i solen ett tag. Har väl inte gjort så mycket mer, skulle på DUSmöte ikväll men jag orkade inte riktigt det.


Nä, nu har ajg inget mer nödvändigt att skriva!


Lyckopiller <3

Av Elin - 8 juni 2011 22:38


Har varit en helt okej dag måste ajg nog säga, har haft lite ont i kroppen men inte alls så mycket som innan.


Mötte Erika och Emma i jakan vid 10 imorse för att hälsa på älskade Didaktus. Pratade, fikade och hade det jättekul som vanligt! Fick den nya versionen av didaktuströjorna som för övrigt är hur fina som helst, kan man ha snällare lärare!? Eller haft kanske man ska säga. Kom på när vi var påväg till stationen igen att ajg nog har kommit över skolan nu, har alltid mått så dåligt och känt mig så ledsen varje gång jag hälsar på för det är då jag inser hur mycket ajg saknar alla lärare och känner tyngden på hjärtat varje gång jag är påväg hem, men idag så kändes det skönt på något sett. Inte samma jobbiga känsla lixom.


Väl hemma igen så slappade jag framför datan och TV:n. Vid halv 3 gick jag till bussen för att möta upp Cissi och Sofie i Vällingby för att sedan åka till stallet. Var där och hängde i ett antal timmar, var mysigt men jobbigt att vara där på samma gång. Det är så himla tråkigt att ajg inte får rida förs i augusti! 


Nä, TV:n kallar ;) höres!


Lyckopiller <3

Av Elin - 7 juni 2011 22:42


Jag ber så heeeeeemskt mycket om ursäkt för att ajg inte har bloggat på typ en evighet men jag har helt enkelt inte orkat och sen har ajg nite varit hemma.


i tar de från början, kristihim var det. Åkte ju till landet på torsdagen och var där tills i söndags, slappade i det fina vädret, läste, kollade på tv, fota...aa hade ingen ork att göra någonting eftersom jag inte kunde sova på nätterna pgr av magen och ryggen, den blev bara värre och värre. Men en middag hos familjen A orkade jag med något sånär bra i lördagskväll. Supermysigt var det, men som sagt trivdes bäst med att ligga i solen eller i soffan och läsa för ajg kunde inte göra så mycket. 


Nationaldagen igår firades hemma i Spånga, gjorde typ nada. Hade fortfarande ont i magen så klarade inte av så mycket, men slappade framför TV:n och datan, sedan kollade vi på nationaldagsfiradet på TV på kvällen. Förra årets firande var så mycket bättre! :D


Idag så har jag varit på sjukhuset hela dagen, pratade om operationen och sedan blev ajg tappad på all vätska, tog flera flera timmar men tillslut vid halv 9 fick jag åka hem! Har fortfarande lite ont i magen och ryggen men det är så himla skönt att all vätska är borta! Nu kan jag leva lite lättare iallafall :).


Nä, nu är ajg jättetrött så ska nog gå och sova. Höres imorgon hoppas ajg!


Lyckopiller <3


Av Elin - 3 juni 2011 13:00


Herregud vad tiden går fort! Låter alla bilder tala för sig själv.


               

Lyckopiller <3

Av Elin - 2 juni 2011 10:13


Åker till landet nu så det blir dåligt med bloggandet dom senaste dagarna! Kommer hem söndag eller måndag, höres då!


 


Lyckopiller <3

Av Elin - 1 juni 2011 21:21


Har varit på KS nästan hela dagen idag. Åkte dit imorse och satte mig på gyn-akuten, när jag väl fick träffa en gynekolog så började han med att säga att mitt graviditetstest var positivt! Jag blev helt jävla chockad, visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Tydligen så är det något med mina hormoner som gör att testerna blir positiva fast dom egentligen ska visa negativt...skumt.


Åkte hem efter det läkarbesöket i en timme ca sedan åkte mamma och jag tillbaka för att ajg skulle kontraströntgas, var skitläskigt när kontrastet kom in i blodet, men sen gick det bra :). Gick ner till gyn igen och pratade med läkaren där, efter ett tag fick jag ääääntligen åka hem! Då var klockan typ 3.


Mamma och jag åkte förbi solna centrum påvägen hem för att gå lite ärenden och sen för att ajg var hungrig. Nu ikväll har jag bara slappat, man blir så himla seg av att vara på sjukhus. 


Just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med min pizza. Är så hiiiimla hungrig!


Lyckopiller <3

Av Elin - 1 juni 2011 19:15


Linnea bad om en bild på nya frisyren. Jag är inte nöjd, blev för kort. Men det växer ut igen som tur var ;).


Here you go, döm själva!


 

Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards