lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2011

Av Elin - 10 juli 2011 12:59


Hallå hallå!


hörni, visst är det lite kyrligt ute idag? Det tycker iallafall jag!


Var ju på 50-års fest igår hemma hos familjen N. Var supertrevligt men mycket prat, god mat, jämnställda tävlingar, tal om gamla minnen, överraskningar, ja allt som en 50 års fest ska innehålla helt enkelt! Åkte väl därifrån vid 1 halv två, fick skjuts av gulliga familjen H hem så jag gick väl i säng vid 2 :).


Idag så råkade jag sova till halv 12...ooops! Jag var heeelt död asså, vart tog dom där åren vägen när man kunde festa hela natten lång utan att märka det dagen efter? Jag drack typ ett halvt glas champange och ett halvt glas vitt vin, ine mera alkohol än det men ändå så känner jag mig verkligen bakis! Men mamma kom på den smarta idén att jag kanske drack för lite igår, asså inte alkohol då utan vatten ;), tror det stämmer faktiskt, drack ju bara dom där glasen med alkohol + ett glas med ciderkaraktär under hela kvällen (som varade från 1630-0130) såå, ja det är ju inte så konstigt att jag är yr, har ont i huvudet och jättetrött! 


Idag ska jag bara slappa hade jag tänkt. Pelle och jag ska strax sätta oss nere i källaren och kolla på Harry Potter, vi tänkte gå och kolla på den sista på torsdagkväll och för att komma in i filmen lätt så tänkte vi kolla på den första delen igen ;).


Nä, boka biljetter kanske ;).


 


Lyckopiller <3

Av Elin - 9 juli 2011 14:49


Fyfaaaaaaaan vad jag saknar hästarna! Snart bryter jag ihop totalt hlet ärligt! Fan att allt ska hända nu!! Hoppas på att dagarna går fort nu så jag snart får åka till Pärlby, klarar inte detta mer!


       

Lyckopiller <3

...

Av Elin - 8 juli 2011 17:36


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 7 juli 2011 18:47



Halloo!


Sorry för att jag inte bloggade igår men jag var lite busy om man säger så ;).


På förmiddagen var mamma och jag i stinsen och shoppade lite. Hittade ett par skor för 99 kr så dom fick följa med hem! Vid lunch så skjutsade mamma mig till Sara där jag spenderade kvällen och natten och halva dagen idag :P.


Vi gjorde väl inte så jättemycket, pratade ut, kollade på film, gick på en kvällspromenad till vattnet och fotade lite (mysfaktor på hög nivå!)


Idag slavade jag lite åt Sara, vi stekte pannkakor och se chillade vi bara på balkongen tills jag åkte hem vid 3 typ.


Nu ikväll ska jag hem till Linnea för lite spontan filmkväll. Så ni vet ifall jag inte bloggar mer idag.


Bjuder på några bilder från igår!


       Lyckopiller <3

Av Elin - 5 juli 2011 22:10


Har varit hemma hos familjen A typ hela dagen idag. G och jag gick på bio vid 1 och såg kung fu panda 2, först tyckte ajg att det var en riktigt skitfilm men efter ett tag så blev den bättre! Åt middag där och vid kvart i 7 åkte jag hem :).


Pallar ärligt talat inte skriva mer. Vill inget mer än att ligga på sängen och gråta för tillfället. Är rädd och ledsen. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Allt är bara skit nu, är ligt talat så är jag inte bara rädd utan livrädd!


Lyckopiller <3

:'(

Av Elin - 5 juli 2011 21:27


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 4 juli 2011 19:08


    

Lyckopiller <3

Av Elin - 4 juli 2011 15:46


Eller inte! Är så jäävla less på att åka till sjukhuset var och varannan dag, ta blodprov och bli stycken minst 3 ggr varje gång.


Var som sagt där på återbesök i morse, gick bra. Fick en så länge bara positiva besked, om två veckor ungefär så får jag bada! Sommaren är räddad :D. Proverna visade inget fel så allt såg normalt ut, nu är det bara det värsta svaret kvar, hoppas att det oxå är ett bra svar annars vet jag inte vad jag gör. Ärligt talat så är jag vettskrämd, men jag hoppas att det löser sig. Det positiva med det hela är att jag har världens bästa läkare! Hon är en ängel och jag är säker på att om det är det värsta händer så är jag i goda händer och att hon är mån om att jag ska må bra både psykiskt och fysiskt!


Efter läkarbesöket så åkte mamma och jag till Kista, tittade runt lite sedan åkte vi till ikea. Där visar det sig att min läkare har ringt och bett oss komma tillbaka för jag skulle ta blodprover som hon hade glömt. Det var bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka med andra ord. Tyvärr så gick det inte så fort som vi hade hoppats på, tog 1,5 timme att ta tre rör med blod!? Jag är så grymt svårstucken så dom stack mig 5 ggr och då gick det tillslut.


Nu hoppas jag på att slippa ta blodprov på lääääänge och slippa åka till sjukhuset för den delen oxå, men jag ska väl inte hoppas för mycket....


Lyckopiller <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards