lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2011

Av Elin - 19 augusti 2011 20:47


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 19 augusti 2011 20:24


90% av tiden jag står i duschen så gråter jag. Resterande 10 % lyssnar jag på Carola och försöker komma tillbaka till verkligheten igen...


   JAG.ÄLSKAR.DIG <3



Lyckopiller <3

Av Elin - 19 augusti 2011 19:15


Har varit en rätt så hektiskt dag faktiskt. Sunna och jag gick upp vid 8 och båda var fortfarande hypertrötta (fick nog lite för lite sömn under natten).


Men iallafall, var på sjukhuset vid 11 för att göra datortomografiröntgen (långt ord). Efter lite strul så fick jag börja halsa i mig vatten, slutade med att jag spydde upp allt (ett sjukt jävla system är det när man ska göra en sån röntgen, hell no att lilla jag kan dricka upp allt som allt 1½ liter vatten på 1 ½ timme lixom) aja, när jag hade spytt ut allt som för övrigt var första gången ja spydde sen jag låg inlagd på sjukan så kändes det lite bättre. Fick komma in och fixa nål och röntgades i en halvtimme.


Efter det så gick jag till Kvinokliniken för att kolla upp mitt ärr eftersom jag har problem med det nu, såg inte så jättebra ut men vi får hålla tummarna för att allt är bra ändå.


Efter sjukan åkte mamma och jag till Brommablocks. Köpte 3 BHar och sen kunde jag faktiskt inte låta bli att köpa ett blingblingspö och ett par ridhandskar på xxl hehe :P


   

Lyckopiller <3

Av Elin - 19 augusti 2011 17:08


En liten hemlighet som egentligen inte är en hemlighet längre:


Jag skäms för min kompis som läser bögporr på mobilen...



Lyckopiller


Av Elin - 19 augusti 2011 15:34


Gårdagen blev en aaaning längre än vad Sunna och jag hade trott, därav ingen bloggning.


Åkte till stan igår vid halv 3, gick runt någon timme och sedan satte vi oss på Wayne´s och fikade tills halv 6 ungefär, mysfaktor på hööög nivå!!! Vid 7 så mötte vi Sunnas familj på en thairesturang vid medis, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men mysi var den iallafall! Dock lite får lång väntan på mat och bord, tror inte vi fick mat förs vid 9, men vi överlevde :P.


Vi kom oxå fram till att Stockholm är en vacker stad, men det turisterna fotar förstår vi oss inte på, men träd är ju kul...eller? 


Kom iallafall hem med ett par mjukisbyxor, en BH som jag ska lämna tillbaka och världens bästa present till Bella! :D


Hade en mysig dag med världens bästa <3


     

Lyckopiller <3

...

Av Elin - 18 augusti 2011 12:14


True words!


 

Lyckopiller <3

Av Elin - 17 augusti 2011 22:41


Första ridlektionen för terminen, fick sitta på käraste Brolle. Kändes mysigt och tryggt eftersom jag hade ont i ärret idag och att han alltid håller sig på mattan!


Finns faktiskt inte så mycket att säga, gick vanliga rundan hela lektionen. Sunna gick med och fotade, grymt kul! 


Gick iallafall riktigt bra att rida, Brolle lyssnade och gick fint hela vägen. Han var så fin med man och allt, han behövde verkligen ett litet sommarlov! Var riktigt mysigt med en barbackatur i skogen!


   

Lyckopiller <3

Av Elin - 17 augusti 2011 13:48


Asså, jag har ju vissa perioder då jag bara lyssnar på Carola eller Sarah Dawn Finer eller andra bra artister, men låtar som jag aldrig tröttnar på finns i denna spelningslista på spotify, lyssna och njut! :D


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards