lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 27 september 2011 22:51


Hahaha, skrattar bara jag tänker på det!!!


Dagens skratt går klockrent till Sofies trasiga ridbyxor, eftersom det är hål i ena fickan så hamnade nycklarna på ett något lite för intimt ställe, och när hon kläcker ur sig att hon trodde att hon hade kissat på sig så skrattade jag så jag grät! xD


   Sötunge <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 27 september 2011 21:49


Heeeeeej!


Förmiddagen har spenderats på SU, har haft muntlig examination. Gick helt ok, var kul och intressant! Har fått mitt första godkänt på universitetet nu, woho! Nu är det bara det skriftliga betyget kvar, lite smått oroad men det löser sig alltid! :)


Kvällen har spenderats i stallet, har haft det jättekul som alltid på Tisdagar....trivs nästan bättre där då än i min riktiga grupp på onsdagar :P. Kom väl hem vid 2115, är en aning seg nu känner jag. Ska fixa lite med bilder, slappa framför TV:n och sen gå och sova tror jag.


Höres!


   Död heest? Neeeee trött heest! :D


Lyckopiller <3

Av Elin - 27 september 2011 13:06


Asså det finns så troligt mycket bilder på Carola så det går ju inte att välja. Men jag måste nog säga att den här bilden betyder något alldeles extra!


 

Har den som bakgrundsbild på mobilen och jag blir alltid lika glad när jag ser denna bild, jag kan sitta och titta på mobilen när jag har tråkigt och tänka på den kvällen. Jag kanske är lite beroende av den bilden ändå ;).


Lyckopiller <3

Av Elin - 26 september 2011 18:27


Erkänn att det är en grymt snygg stil!




New england säger jag bara <3


Lyckopiller <3 

Av Elin - 26 september 2011 16:37


Jaa, varför? Jag började lyssna på Carola 2003 om jag minns rätt och jag minns inte vad det var som ficm mig att just hålla mig till henne, men självklart så här några år efter så är det ju rösten och personligheten som jag fortfarande älskar, såklart! För mig finns det inte på kartan att jag helt plötsligt skulle sluta gilla henne, jag minns inte vad jag lyssnade på innan jag fastnade för Carola faktiskt...för mig har Carola allt, hon har en röst som slår dom flesta av dom kvinnliga sångerskor i Sverige och hon vågar stå för den hon är, hur mycet skit hon är får.


Dom senaste åren så har det känts som om jag ´själv vill ta all skit hon får, låt bara henne vara ifred och hoppa på mig istället. En sån stark och ärlig person som Carola får man leta efter och ingen ska behöva stå ut med den skiten som hon får stå ut med! Ni får kansta så mycket skit på mig om vad ni tycker om Carola, jag är ändå så otroligt stolt över att vara ett troget Carola-fan och jag kommer aldrig sluta lyssna på henne!


Så, jaa varför blev jag ett Carola-fan...? Förmodligen på grund av hennes röst och personlighet! :D


<3


Lyckopiller <3 

Av Elin - 26 september 2011 12:53


Okej, dags att uppdatera er om den hektiska helgen, eller den har inte varit så jättehektisk men jag har inte hunnit göra annat än plugga nästan.


I lördags så pluggade jag på förmiddagen och lite på eftermiddagen, vid halv 3 så var jag i stallet för att hjälpa till på familjedagen, den var bättre än den vi hade innan sommaren men ändå inte helt ok tycker jag!


      


Efter stallet så åkte jag hem och åt middag, pluggade lite sedan åkte jag till Bålsta för att fira bästa Vånkan eftersom hon fyllde 20! Hade en jätterolig kväll med mycket knasigheter! 


   



Igår pluggade jag hela dagen typ om man bortser från några timmars paus då Pelle och jag åkte till mormor och morfar för att äta middag, myys! När vi kom hem vid sisådär 8 så stängde jag in mig i mitt rum för att skriva klart uppgiften.


Nu på förmiddagen så har jag varit på KS, förhoppningsvis så ska rösten bli bra snart, det såg bättre ut denna gång och jag ska få expresstid hos en talpedagog så det är på g nu iallafall! Påvägen hem så körde vi förbi su för att jag skulle lämna in examinationen oxå.


Nä, måste nog börja städa mitt rum nu, höres senare!


Ciao


Lyckopiller <3

Av Elin - 25 september 2011 22:56


...Imorgon!


Är så himla ledsen för att jag inte har bloggat mer än om Carola i helgen, men har verkligen inte haft tid att slänga in flera inlägg om dagen mer än om Häggis (dom var lixom lättast att skriva om och tog minst tid). Men jag skriver om helgen imorgon, då ska jag försöka komma ikapp här igen! Ska till KS på morgonen, suprise!? ;) men annars så är jag hemma hela dagen så vi hörs imorgon, är alldeles för sent för att skriva om allt nu.


Men jag måste ju säga att ni har varit grymt duktiga på att titta in här under helgen trots den sämsta uppdateringen!


Puss på er!


    Bild från i fredags.


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards