lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2012

Av Elin - 18 januari 2012 00:06


Är jag 20 eller 2 år? Skrattade iallafall så jag nästan kissade på mig! Måste nog gå på toa typ N.U


 


Åh, glömde ju skriva att det kom från Katrin Zytomierskas blogg!

Av Elin - 17 januari 2012 21:27


Dagen började på bästa sätt, praktik och massor av lovord och kramar från personalen, såå kul att vara tillbaka!! Dock så blev lyckan avbruten av ett telefonsamtal från radiumhemmet, cellgifter är bestämt nu och massor av kontroller skulle bokas + att jag skulle börja behandingen om ca 2 veckor.


Fortsatte iallafall att jobba vidare och bra var väl det, glömde bort allt jobbigt efter ett tag när jag hade varit med barnen och busat, helt sjukt vad barn kan göra en glad! Slutade vid 3 och åkte raka vägen hem. Fick ytterligare ett telefonsamtal från radiumhemmet på vägen hem, med besked att jag har tid där på Torsdag kl 13 och så börjar behandlingen redan på MÅNDAG! Jag drabbas av panik, gråter på tåget och tankar och frågor snurrade runt.


Tog därför beslutet direkt att åka till stallet för att prata med lite folk där, men mest av allt för att få något annat att tänka på. Hjälpte väldigt bra måste jag säga, har inte lika mycket panik och är inte lika rädd längre. Snarare jääävligt peppad inför ridlektionen imorgon!!!!


Så morgondagen består av praktik på förskolan och sedan rida! Kommer bli en bra Onsdag! :D


Nu ska jag äta choklad och titta på TV.


Ciao!

Av Elin - 17 januari 2012 13:15


I slutet av November så skrev jag ett inlägg om stallet, om att jag ville uppskatta varje minut som jag var där, att jag ville längta till varje ridlektion och verkligen vara glad i stallet. För att citera det jag skrev "frågan är vart försvann jag i allt detta? Vart tog den Elin vägen som älskade hästar över allt annat på jorden? Som var i stallet 3 dagar i veckan, som var så glad och stolt över allt jag fick vara med om...Vart tog mitt riktiga jag vägen?" Läs hela texten här om ni är nyfikna. Jag trodde jag hade tappat mig själv och all motivation.


Men så är det inte. Den riktiga Elin sitter här just nu (eller egentligen igårkväll, tidsinställt lixom!) och skriver. Den Elin som älskar hästar över allt annat på jorden, hon som längtar till varje ridlektion, hon som bryter ihop bara av att tänka tanken på att hon kanske inte klarar av att rida så mycket under terminen, hon som bryter ihop när hon tänker på att hon måste prata med J om räkningen...Jag har hittat tillbaka! Jag har inte ridit på 2 veckor men det känns som 8 veckor, det har gått så långt att jag till och med drömmer om att jag sitter på hästryggen. Jag trodde att jag skulle klara av att äntligen få rida nu på Onsdag, men jag har så ont i magen och ryggen så jag tror inte att det är så smart. Fyfaan!


Fucking jävla cancer, elakartad tumör, förhöjda blodvärden eller vadfaan det nu heter och är som gör att jag ligger och tänker på att jag inte kan rida som jag vill!!! När jag väl hittat tillbaka till ridningen, när jag väl inser att jag saknar stallet, lektionerna och hästarna så måste jag förbereda mig på att jag kanske måste pausa i det jag behöver som mest!! Jag är så arg, så besviken, så otroligt ledsen....hur ska jag klara av detta om det slutar med att jag inte kan rida!? Ärligt talat så skrämmer den frågan mig...

 

Av Elin - 16 januari 2012 22:48


Kanske blir 2012 ridsportens år!? Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson, så värd det!

           

"Det skulle betyda mycket för mig, för ridsporten och för hoppsporten"

Av Elin - 16 januari 2012 22:31


Jag lovade ju faktiskt att bilder skulle komma upp idag, så here you go! Av någon konstig anledning så kunde jag inte ladda upp den ena bilden, men här kommer iallafall en bild på tröjan jag fick igår.


 

Horze 383 kr - det bästa är att det är 100% bomull! 

Av Elin - 16 januari 2012 12:30


För er som missade så var det del två av BAOs sommarturné igårkväll. Riktigt bra som vanligt! Jag förstår varför

Benny vill ha Tommy Körberg och Helen Sjöholm med i bandet, dom är helt otroliga tillsammans!


För er som känner att ni vill ta en titt på den ena eller andra akten eller se båda igen så klicka här.


 

Av Elin - 15 januari 2012 22:10


Är äckligt avundsjuk på denna människa som klarar av allt hon ger sig på!


    

Bilden snodde jag från hennes facebooksida :)

Av Elin - 15 januari 2012 18:50


Halloj, ledsen för dålig uppdatering denna helg oxå, ska verkligen försöka skärpa mig när jag faktiskt ser att statistiken ökar! Hoppas iallafall att ni fortsätter titta färbi här trots den dåliga uppdateringen ;).


Gårkvällen blev jättelyckad! Fillan kom vid 18 och så satte vi igång med maten, tacos hehe! Nä, men vi åt gott, drack gott och hade det jättetrevligt, var skönt att catcha up lite om allt som händer, förhoppningsvis så blir det fika någon dag framöver oxå :).


Sov rätt länge idag oxå, inte bra med tanke på att jag ska upp klockan 7 i 4 veckor nu när det är VFU, men det löser sig nog redan efter första dagen på dörskolan, kommer typ decka på soffan vid 18 varje kväll hehe. Iallafall, mamma, jag och lillebror åkte en snabbis till farfar för att säga hej och fika efter lunch, efter det så handlade vi lite presenter till pappa som fyller år imorgon och så avslutade vi med en tur förbi hööks och horze, mamma köpte en tröja åt mig som jag troligtvis kommer att bo i både hemma och i stallet häähää! bild på den komer senare läs imorgon. När vi kom hem så började jag fixa mina tavlor, tre av sex sitter uppe på väggarna nu, längtar tills det är helt klart hihi.


Resten av kvällen ska jag bara slappa. Äta godis och titta på TV hihi, tror det blir tidit sänggång idag, men vi får se.


Höres kanske senare då!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards