lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2012

Av Elin - 12 juni 2012 21:56


Japp japp, har spenderat eftermiddagen och kvällen inne i la stada. Först så var jag på avslutningsfika på Gs skola där man blev bjuden på fika no kidding hehe! Fick titta på en kort film barnen hade gjort under läsåret och så blev det såklart mycket musik! Kändes mysigt att vara med på en liten avslutning (trots att han egentligen får sommarlov imorgon då det är skolavslutning...) Efter det så åkte vi iallafall hem till G, jag stannade på middag tacos kan man ju inte tacka nej till hallåååå! Jag fick prova att spela sån där x-box som liknar wii, var skitkul heehee! Undrar när man ska bli vuxen på riktigt :P. Tror jag kom därifrån vid 2015, dock så missade jag den rätta tuben och pendeln så var tvungen att vänta i 20 min, menmen music i öronen u know! ;)


Kom hem för en halvtimme sen och då hade halva familjen gott och lagt sig och den tredje var påväg så ja, här sitter jag själv resten av kvällen ;D. Imorgon står ridning på schemat på kvällen under dagen så har jag ingen aning om vad jag hittar på....det visar sig!


Hatar bänkarna på östermalmstorgs tubenstation, dom är så låga så det känns som om man sitter på marken :O  

Av Elin - 12 juni 2012 12:42


Gårdagen gick verkligen i ett hela dagen! Som tur var så fick jag iallafall sova ut på morgonen så jag inte var allt för trött. Vid 13 så började jag göra ordning mig inför Spånga gymnasiums utspring, mötta Amanda och Johanna strax innan för att fixa det sista sedan var det äntligen dags för 3orna att springa ut! Var galet kul, gick sjukt fort! :O och galet varmt! Mimmi var så himla fin, såå kul att få vara med! Efter det så åkte jag hem i några timmar för att sedan komma till Mimmis mottagning hemma hos henne. Åt gott, drack gott och var hur trevligt som helst! Vid 22 åkte Amanda och jag på äventyr till Kalhäll för att hämta ut två biljetter till slutskivan sedan mötte vi resten på tåget in mot la stada. Blev väl inte en sån jättelång krogrunda för mig och Amanda, jag har fan blivigt för gammal för sånt där, var slut i huvudet redan efter en kvart typ hahaha. Amanda och jag gick vid typ 1 tror jag, sen satte vi oss vid vattnet ett tag och pratade för att sedan ta oss hem. Tog dessvärre ett tag pgr av att bussjäveln var trasig som jag åkte med men kom väl hem strax innan 3  iallafall då jag deckade direkt i sängen!


 


 


Idag är jag faktiskt inte bakis utan mer trött, om en timme ska jag åka in till stan på avslutningsfika i Gs skola, ska bli spännande! Får se när ajg kommer hem idag, nu måste ag hitta något att äta!


Puss

Av Elin - 11 juni 2012 15:30



Av Elin - 11 juni 2012 11:36


Känner mig inte alls sugen på att gå på utspring idag i detta stockholmväder, usch stackars dagens studenter!

Bättre blir det inte när jag vaknar upp och känner mig lite småsjuk och har ont i fötterna. Sen kan jag verkligen inte sluta tänka på sjukhuset, om dom ringer idag så har dom förstört alla mina planer under juni, jag har bett till Gud varje kväll och jag hoppas verkligen att dom inte ringer och säger att jag måste opereras inom dom närmaste veckorna, hoppas, hoppas, hoppas!!!!!!


 




Av Elin - 10 juni 2012 20:38


 

Av Elin - 10 juni 2012 12:32


Har haft fullt upp denna helg. I Fredags så tog lillebror studenten, helt sjukt vad fort tiden har gått! Blev en jättelyckad dag med mycket sol och party, blev himla sugen på att ta studenten igen asså, fick lite nostalgi ;).


 


Igår så vilade jag upp mig på förmiddagen och lite in på eftermiddagen, kom väl inte i säng förs 1 i fredags och trots att Pelle kom hem mitt i natten så kändes det som om jag hade varit ute längre, fy vad trött jag var igår haha! Runt middagstid så fick jag skjuts av mamma till Lisa där jag firade henne med hennes släkt. Lite senare under kvällen så drog jag, Lisa, Mev och Robban in till stan fär lite eget firande av Lisa. Vi hamnade på Söder efter ett tag och hängde på Malmen i någon timme då dom andra drog vidare och jag åkte hem. var otroligt skönt att komma hem vid 0015 typ!



Nu ska jag fixa ordning mig och sen drar jag till Bromma blocks för att möta upp Amanda och Johanna så ska vi köpa studentpresenter till imorgon, då är det party igen! :D


See ya, puss!

Av Elin - 6 juni 2012 21:16


Nationaldagen har spenderats i stallet då vi har haft en väldigt lyckad familjdag. Det bjöds på på allt mellan fiskdam till ponnyridning, vädret var perfekt och det var full rulle hela dagen, riktigt kul att det blev så lyckat! Tror jag kom därifrån vid halv 4 då mamma kunde hämta mig. Resten av dagen spenderades hemma, fick riktigt ont i högerfoten när jag hade duschat så har väl inte kunnat göra så pass mycket annars hade jag ju inte bangat för ett glas rosé på någon uteservering med några härliga vänner kan jag säga!


Morgondagen går åt att fixa inför lillebrors student och hälsa på mormor och morfar eftersom mormor fyller år. Nu har jag grymt ont i magen så ska se till att göra något det!


Bjuder på en bild från familjedagen på våra duktiga ponnytjejer!


 

Av Elin - 5 juni 2012 16:49


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards