lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2012

Av Elin - 16 augusti 2012 22:09


Tjollahopp!


Har ju opererats idag, det gick bra. Orkar väl inte skriva så jättemycket men är iallafall hemma nu på permission och ska komma tillbaka och prata med kirurgen imorgonbitti. Nu ska jag sova. Puss!

Av Elin - 15 augusti 2012 22:52


 

Bild från avslutningen på ängen 2012.

 


Första ridlektionen för HT-12, var totalt opepp när jag och Rebecka var på väg till stallet, men det ändrade sig väldigt fort när jag träffade gruppen igen. 


Som alltid så är det barbackaridning nu dom första gångerna för att få igång hästarna efter sommarbetet och som vanligt så satt jag på en av dom finaste i hela stallet, Brollis. I början så flamsade jag mest runt lite och bara hade kul, det var ju trots allt första gången för terminen. 


Lite senare så försökte jag bara ställa honom lite grann åt båda hållen och i början så var det som om han inte riktigt förstod vad jag ville och jag började nästan fundera på om han hade haft sommarlov lite för länge haha. Varje gång jag försökte ställa honom så tog han bara upp huvudet och gick helknas, så jag väntade tills vi kom till ängen för att få lite draghjälp av gräset och då gixk det mycket bättre. Insåg att jag faktiskt inte satt på en fjording som jag gjorde sist jag red och jag behövde inte vara så hård i handen och då gick det såklart mycket bättre, kände igen den gamla Brolle då. 


När jag hade fått honom att görstå vad jag ville så gjorde ajg bara lite skänkelvikningar åt båda hållen som gick bra, ibland blev det lite missförstånd då han nästan frös fast i marken och inte riktigt visste vad han skulle göra, men där har jag bara mig själv att skylla på. Eftersom det ändå var första gången efter sommaren så krävde jag inte så mycket av honom. Det räckte med lite ställning och skänkelvikningar, i slutet så behövde jag bara ta tag lite i tygeln så förstod han vad jag ville. Fina fina Brollisen! Nu måste jag vänta i två veckor på att få sitta upp igen...

Av Elin - 15 augusti 2012 20:30


Den officiella videon för Sarahs nya singel "Nu vet du hur det känns"


Av Elin - 15 augusti 2012 17:34


Har precis kommit hem från la stada och är totalt slut! Ingen aning om varför. G och jag tittade på madagaskar 3, riktigt bra! Så himla skönt att vara hemma iallafall, ska vila fötterna och huvudet i en timme typ för sedan måste jag iväg till stallet och rida. Har ingen som helst lust att rida, konstigt det där. Har längtat ungefär hela sommaren men nu när dagen väl är inne så har jag ingen lust. Sitter just nu och lyssnar på Sarah Dawn Finers nya låt om och om igen och deppar lite grann. Nä, ska kolla runt lite till sen måste jag packa ihop allt jag ska ha med mig och sist äta något. 


Höres senare ikväll!

Av Elin - 14 augusti 2012 23:29


 


Hej vänner, blir en sen och kort uppdatering idag. Har tillbringat dagen på skansen med fina vänner och haft det mysigt. Sista allsången för i år, lite sorgligt faktiskt....sommaren har gått alldeles för fort! Sarah Dawn Finer var iallafall helt outstanding, denna underbara människa asså, I love! 


Nu ska jag bara smälla i mig lite att äta, sedan ska jag faktiskt gå och sova. Bjuder på bildbomb imorgon om jag hinner, annars dyker det nog upp i hhelgen beroende på hur jag mår efter operationen på Torsdag. Klockan står på 9 imorgon då jag ska iväg till jobbet, blir biomys!


Godnatt alla fina.

Av Elin - 13 augusti 2012 22:03


 


Har spenderat dagen hemma idag, sov till 11 ungefär sen kände jag att det var dags att gå upp. Natten har ändå varit ok, har inte haft allt för ont och har kunnat sova mer än vad jag trodde. 


Eftersom jag inte hade tid och ork att berätta för er vad som hände igår så kan jag berätta lite kort att jag var på sjukhuset från 14-23. Har en venport strax under nyckelbenet som jag har fått cellgiftsbehandlingen genom och den började bli infekterad natten till igår och krypa ur skinnet om man säger så, mamma och jag beslutade att åka in till akuten för att kolla upp det och där fick jag stanna i några timmar för att sedan få en säng och åka direkt in på operation. Kom hem strax efter midnatt så jag åt bara en macka sedan gick jag och sov, utmattad som jag var.


Eftersom jag har haft lite ont idag och gärna ville ta det lugnt efter den lilla operationen igår så kom Johanna över till mig med lite gott att mumsa på så satte vi oss ute på altanen och pratade, väldigt mysigt. Vi får se när vi ses igen, hoppas det är snart.


Under kvällen har jag bara tagit det lugnt här hemma framför TVn, imorgon är det dags för Skansen hela dagen för att se älskade Sarah Dawn Finer. Hoppas på en kanondag, trots lite ont i kroppen.

Av Elin - 13 augusti 2012 20:33


                       

Av Elin - 13 augusti 2012 18:34


 

Lyssna på Sarah Dawn Finers nya singel "Nu vet du hur det känns" som släpptes idag, underbart att höra henne sjunga på svenska!

   



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards