lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2012

Av Elin - 8 september 2012 12:08


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥

 

 

Av Elin - 7 september 2012 19:04


    


Även om det var hur tungt som helst att gå upp en halvtimme tidigare idag så kändes det lite lättare när man kom på att det faktiskt var fredag. Det var ruskigt kallt imorse men vi tog dom äldre barnen på en liten promenad till vitabergs parken och tittade på sniglar, katter och avslutade med lite frukt. Var riktigt mysigt och det är så himla kul att se hur mycket barnen pratar och kopplar samman olika saker med varandra. Vi hade även terminens första fredagssamling i gympasalen med nästan alla avdelningar. Var jättemysigt och alla barnen var så himla taggade haha. Dagen gick sen i ett, lunch, vila, mellis, lek, sen var helt plötsligt dagen slut haha.  


Kom hem vid fem typ och var så gaaalet trött. Gissar på att det blir sängen tidigt ikväll och så får ajg sova lääänge imorgon, jippie! Ska iallafall titta på Doobidoo och sen får vi se hur mycket av skavlan jag orkar se.


Puss ♥ 

Av Elin - 6 september 2012 20:08


En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker....japp, har typ 1000 olika barnlåtar i huvudet för tillfället och jag blir verkligen inte av med dom, lika bra att dom sitter kvar tills imorgon känns det som, men sen kan jag gärna ta lite ledigt under helgen haha. Jag vaknade vid kvart i sju imorse, en kvart innan klockan ringde. Gick upp och mådde verkligen piss. Ont i halsen, magen, huvudet och jag var yr och skakade jättemycket, var nästan redo att dra iväg ett mess till min handledare att jag var sjuk. Men mamma skjutsade mig till stationen och redan då mådde jag bättre med lite friskluft.


Dagen gick iallafall bra, kände väl inte att ajg tillförde något speciellt idag för ajg var allmänt seg hela dagen, men dagen slutade iallafall bättre då vi gick ner till gympasalen med dom äldre barnen och då blev man grymt pigg av deras härliga glädje. Imorgon är det fredag och sista dagen på första vecka, helt sjukt vad fort dagarna går!


När jag hade kommit hem och ätit middag så åkte mamma och jag en sväng till Vällingby, jag behövde lite värmeljus och byxor, kom dock hem med ljus och inga byxor. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, blir efterätt snart sedan ska jag nog gå och sussa börjar går från 0830-1600 imorgon.


Puss 

Av Elin - 5 september 2012 21:42


 


Blev dressyr i paddocken denna vecka med, jag tycker verkligen inte om att rida i paddocken men när vi kom in i ridhuset så förstod jag varför vi inte kunde rida där, var alldeles för hårt! Var galet trött innan lektionen och jag tänkte nästan ringa och säga att jag hade blivit akut magsjuk men jag tog mig i kragen och red ändå haha.


Jag är verkligen sämst att få Brollis alert i skritt, så fort jag skrittar så är det som om man bara lufsar runt. Därför var han lite tjafsig i början och jag blev lite för hårdhänt som jag tydligen har en viss förmåga att bli ibland har jag märkt varpå han bara drar upp huvudet och då blir allt pannkaka. Efter lite jobb på volterna i båda varven så kändes det iallafall bättre och han började bli lite rundare, dock så var ju inte skritten den bästa. 


I traven så kändes det lite segt i början, jag tror fortfarande att det bara sitter i mitt huvud att det är segt för ajg typ sitter och tänker på att inte krocka med alla andra och att inte rida där underlaget blir för djupt. När jag hade droppat det tänket och blev stadigare i skänklarna plus handen så gick det bättre, övade mycket på övergångar trav-skritt-trav och försökte få honom att behålla formen hela tiden, det tog ett bra tag innan övergångarna blev bra, han tog gärna upp huvudet när jag drev på för trav men mot slutet gick det bättre speciellt när jag verkligen började tänka i förväg på vart och hur jag skulle rida, då blev han så himla sammarbetsvillig och mjuk i sidorna, fick en jättefin trav och sänkte sig jättebra, fina fina ponny!

Av Elin - 5 september 2012 16:18


Var så jääävla trött imorse när klockan ringde, helt sjukt! Var en kort dag på praktiken idag, 9-14 är helt ok haha. Dagarna går så sjukt fort så det känns som att praktikperioden snart är över fast jag har varit där i bara två dagar. Det gick iallafall bra idag, höll på att lacka satan på vikarien bara för hon är så himla mesig. Jag känner mig som värsta bitchen mot barnen jämfört med henne haha.


Ikväll är det ridning som står på schemat. Återkommer om hur det gick när jag har duschat och landat lite senare ikväll. Nu måste jag laga mat.


Puss 

Av Elin - 4 september 2012 21:53


    


Hej vänner. Passar på att titta in en sista gång innan jag går och lägger mig, ser knappt vad jag skriver för jag är så trött men då vet jag att jag somnar fort iallafall utan att få någon slags panikattack som jag fick natten till idag.


Har arit en bra första dag på förskolan iallafall, grymt kul att vara tillbaka och i fyra veckor dessutom. Nu ska jag kolla på dom sista minuterna av kristallet sedan blir det sängen på stört. Klockan står på sju och jag slutar klockan 2, blir en kort dag imorgon och det är skönt faktiskt.


Gonatt och puss 

Av Elin - 4 september 2012 19:07


 

Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

 

Härom kvällen när jag satt framför facebook och kollade runt lite så fick jag syn på denna härliga butik från reklamsidorna. Kunde ine låta bli att kolla vad det var för något och jag satt säkert i två timmar och kollade egenom exakt allt som dom hade. Jag måste verkligen se till att åka dit någon gång och kolla, verkar vara en sån himla mysig butik och jag ville typ ha hälften av sakerna. Dock så är ju priserna lite höga, men kanske är det värt det? Jag rekomenderar verkligen att ni ska kika in deras hemsida, jag lovar att ni hittar något som ni vill ha. Om inte annat så kan man ju få drömma lite! 

Av Elin - 4 september 2012 13:01

Hej mina kära vänner!

Hade en helvetesnatt inatt så är grymt trött just nu. Är ju första dagen på praktiken idag, sitter på rast nu, det bli jag ju inte piggare av direkt haha.

Dagen en så länge har gått bra, tyckte det var lite segt den första timmen då jag bara kunde observera och kolla vilka barn som var nya och vilka jag har träffat förrut men nu känner jag att jag är back ob track ändå! Är så grymt kul att vara tillbaka, jag vill inte plugga jag vill jobba nu nu NU!

Nä, back to work!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards