lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Elin - 25 oktober 2012 12:04


 


Hej vänner! Har varit ute på äventyr under förmiddagen fast jag helst av allt föredrog att ligga kvar i min varma sköna säng. Vill inte att det ska bli vinter redan, speciellt eftersom vi inte har haft någon sommar...


Meen iallafall, skulle till röda korset idag (världens omväg måste man åka för att komma till Bergshamra, först till universitetet och sen samma buss som man åkte till su med ska man då ta fast åt andra hållet för att komma rätt, knäppt!) eftersom Ot-center som fixar mina proteser måste ha en ny remiss var femte år från en läkare att jag behöver proteser för att klara av vardagen och att ajg ska få dom gratis, känns ganska onödigt att komma dit och visa upp arm och ben, ganska självklart lixom. Menmen nu är sjukvården eller vad man nu ska kalla det här för som den är och jag behöver komma tillbaka var femte år eftersom dom inte kan skriva ut längre remiss än så. Ska även få tid hos en sjukgymnast så hoppas ajg att min axel blir bättre snart, läkaren trodde sa att ajg var övransträngd och svullen, men förhoppningsvis så är det ingen inflammation så sjukgymnast räcker. Passade oxå på att säga hej till en av kontaktpersonerna som jag känner sen lååååångt tillbaka, tror jag började träffa henne angående min armprotes redan 94 så vi känner varandra ganska väl, ååh fick en sån härlig gosig kram av henne och hon blev superglas att se mig. Saknar tiden när man var liten och hade bättre kontaktnät och härligare läkare. Allt är så jäka vuxet och allvarligt nu. Konstigt tycker jag, och tråkigt.


Ska äta något nu, titta på ett TVprogram jag har spelat in och sen ska ajg försöka sätta mig ner och plugga lite. Puss på er!

Av Elin - 24 oktober 2012 22:01


 


Håll i hatten nu allihopa, idag blev det inte Brolle jag fick sitta på utan Moulina av alla hästar! Har typ ingen koll alls på den hästen, mer än att hon typ kan bli sur på andra hästar så det var spännade att prova någon ny.


Tyvärr så var dt väl nigen häst för mig tror jag, vet inte riktigt om det är på grund av mig hur jag rider och så eller om det är på grund av henne men det gick väl inte så jättebra. Red inte så mycket heller för jag var grymt yr och när jag hade travat litegrann så kände ajg hur det blev värre och att jag nästan inte såg något.


Eftersom jag inte gjorde något speciellt så känns det som om jag inte behöver skriva så mycket om lektionen mer att jag tyckte att hon var svår. Det kändes som om hon gick emot skänkeln hela tiden och det var svårt att ställa henne. När jag sen red på långa tyglar men ändå med lite stöd så fick jag henne i en ganska bra och trevlig form men direkt när jag tog tygeln så tog hon upp huvudet, det sköna med henne var att när man fick henne att gå bra så blev hon inte så lång och tung. Men som sagt, hon är ingen häst för mig och jag längtar lite till nästa vecka då jag får sitta på Prinsen igen, saknar honom hur dåligt det än har gått dom senaste veckorna.

 

 

Av Elin - 24 oktober 2012 17:36


Hej på er!


Blir en kortis nu ser jag, klockan rusar iväg och jag måste snart åka till stallet. Har iallafall haft sista lektionen idag innan tentan nästa vecka. Blir mer och mer stressad och det känns som om jag har missat typ hälften, kommer inte bli godkänd oavsett ad folk säger!


För tillfället har ajg en rolig smskonversation med min handledare från förskolan, jag gissar på att vi är ungefär lika trötta eftersom vi blandar ihop dagar och datum haha. Om en vecka ska ajg tillbaka dig och ta igen dom fem dagar jag hade missat, ska bli jättekul!


Nä, nu måste jag klä på mig, klockan tickar! Usch vad stressad jag blir! Puss på er.

Av Elin - 23 oktober 2012 21:04


Hej hopp i galopp, fick för mig att svänga till det litegrann haha. Det känns som om det har varit en lång dag idag och jag skulle kunna gå och sova nu. Dagen började iallafall bra när jag fick ett mess från Melissa om att vi kunde ha sällis till BVU husen vid su, båada hade nämligen lektion samtidigt, kändes som vanligt igen när man fick träffa folk man kände igen, saknar det...


Meen allafall, lektionen gick faktiskt bra, har haft så dåliga lektioner i denna kurs och nu en vecka innan tentan så börjarlektionerna ta fart och man börjar göra något och förstå på lektionerna, som en av mina klasskamrater sa: "Vilken tur att vi inte har något liv" hahaha, dagens skratt!


Nu ikväll har jag varit i solna och haft DUSmöte, kul att vi äntligen börjar komma igång med aktiviteter och med bra framförhållning mm, våra hjärnor gick på helvarv från 18-20 sen var vi ganska sega så vi la av efter det. Ett bra möte iallafall och mycket blev gjort.


Nu måste jag gå och ta något att äta, är sjukt hungrig!

Av Elin - 23 oktober 2012 16:58


Har ju helt glömt bort att säga att biljetterna till årets Stockholm international horse show är bokade, hela Söndagen den 2 December befinner jag mig i globen och kikar på tjusiga hästar med Elin och hennes föräldrar, längtar så jag spricker!


 

Bild från förra året.

Av Elin - 23 oktober 2012 07:15


...jag var en morgonperson. Är så sjukt trött! Tänkom man kunde få vakna och känna att man kan gå upp utan att man ser ut som en zombie. Jag har ändå sovit sjukt länge inatt! Var så otroligt trött redan vid halv 8 men det kändes liiiite för tidigt att gå och sova haha så vid 2115 tror jag att ajg låg i sängen, sen somnade jag vid kanske 22. Har inte somnat så fort sen jag vet inte när, älskar känslan när man vaknar och tror att det är en kvart kvar tills klockan ringer och så ser man att klockan bara är typ 3,4. Underbar känsla haha.


Är iallafall uppe nu, men är sjukt trött trots mycket sömn. Ska till universitetet på lektion i några timmar, sedan blir det raka vägen hem och plugga lite till. Ikväll ska jag till solna för DUSmöte, inte speciellt taggade med tanke på att det kommer vara mörkt och kallt när jag ska hem, menmen that´s life.


Nu ska ajg gå och packa väskan, klö på mig det sista och borsta tänderna. Puss.

Av Elin - 22 oktober 2012 18:15


Några av bilderna jag tog :).


         

Av Elin - 22 oktober 2012 15:32


Jag har haft en liten photoshoot med mig själv ute i höstvädret, dock så verkar min kamerasladd ha fått fötter och är totalt spårlöst försvunnen så har inte haft möjlighet att ladda över dom till datorn än. Förhoppningsvis så dyker den upp snart. Under tiden jag väntar på att sladden ska dyka upp så kan jag ju bjuda på en gammal (läs väldigt gammal) bild på mig själv.


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards