lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Elin - 22 oktober 2012 13:31


Har suttit och ändrat lite på headern för skoj skull, ser ni någon skillnad? Vilken tycker ni är finast den jag har nu eller den jag hade innan? :)


Den nuvarande:

 


Den förra:

 

Av Elin - 22 oktober 2012 12:18


 


Hallå mina kära vänner! Måndag idag, vilka är peppade för en ny vecka!? Inte jag, just nu önskar jag att allt bara ordnar sig som det ska och att jag får börja termin 3,stress x 100 är väl ungeför som jag känner just nu.


Meeen iallafall, började dagen med ett besök på OT-center för att fixa både arm och benprotes, kom lite för sent pgr av att SL inte kan klockan, ååh var så förbannad imorse så jag skulle kunnat strypa någon asså, att bussen är ca 10 minuter för TIDIG är minst lika dåligt som om det är 10 minuter för sen...Förstår inte vad probemet är att hålla tiden!


Det gick iallafall ganska fort på OT-center, en timme ungefär så var allt klart, missade dock bussen precis så det tog lite längre tid att komma hem än dit. Har precis ätit lunch och hade väl tänkt att öppna skolböckerna och läsa lite, bara det att så fort jag stänger ögonen lite grann så känns det som att jag kommer somna, det blev inte så mycket sömn inatt heller tyvärr.


Nä, plugga var det jag. Höres!

...

Av Elin - 22 oktober 2012 01:08


Upp tidigt imorgon, kan inte sova...

 

Av Elin - 21 oktober 2012 22:13


Hallå hallå alla vänner. Jag vet att klockan är mycket men har inte varit hemma idag så har inte haft tid riktigt att blogga. Vaknade imorse av att telefonen vibrerade, S hade slängt iväg ett mess om att det kanske inte skulle bli något jobb idag så jag somnade om nöjd och tänkte att jag fick sova ut och ta det lugnt under dagen, men så blev icke fallet. Ungefär vid 1015 fick jag ytterligare ett mess där det stod att G mådde bättre och att jag kunde komma ändå, efter lite stress så var jag på väg in till stan.


 


G och jag har haft mycket skoj för oss idag, spelade lite spel på våra telefoner, läste lite läxor (inte för att han tyckte att det var särskilt kul haha), blev donken till lunch och jag fick en bok hihi men skänker den till min praktikplats istället. När G och jag hade läst så gick vi ner till Gallerian en sväng för att köpa en leksak till honom, sjuukt dyrt det är med leksaker förresten! När vi kom hem så slappade vi resten av dagen, tittade på spiderman, lekte med transformers och busade.


 


Åt middag hos dom och sedan åkte jag hem, här hemma hade vi gäster på middag. Halva familjen N var på besök, dom gick väl vid 21 någonting kanske. Nu har vi precis tittat klart på Solsidan och Hellenius hörna, såg ni det? Älskade dagens avsnitt av Hellenius hörna med Loreen, såå sjuuukt roligt haha!!


Nu ska jag tittade vidare på Beck. Höres imorgon, puss!

...

Av Elin - 20 oktober 2012 21:45


 

Av Elin - 20 oktober 2012 21:04


Hej kära läsare! Hoppas ni har haft en bra lördag! Tycker inte ni oxå att dagen har gått grymt fort!? Inte bara denna dag utan alla dagar iof haha. Jag sov iallafall lite för länge idag oxå, sover så dåligt om nätterna så är fortfarande helt sjukt trött vid 11 när jag borde ha gått upp för länge sen...


Mamma och jag åkte ut på en liten shoppingtur efter lunch, först till sollentuna för att ajg ville in på lite affärer där, hittade lite smycekn från gina tricot annars så blev det inte så mycket mer haha. Vi åkte vidare till ikea sen fr att jag behövde en ny kudde och lite insperation till mitt ljusarangemang som jag ska ändra på till lite emr juligt. Åhh har gått runt med värsta julkänslan hela dagen idag, så himla mysigt! 


När vi hade handla lite mat så åkte vi hem och resten av kvällen har jag suttit framför TVn och tagit det lugnt, skönt! Imorgon blir det jobb typ hela dagen, mys! Nu ska jag titta vidare på körslaget, slänger upp en bild på dagens förrätt oxå. Puss.


 

Av Elin - 19 oktober 2012 23:36


Igårkväll så fick jag något sug att bjuda på räkcocktail när jag fyller år så vi håller på att prova olika varianter här hemma. Finns ju alla möjliga varianter och det känns som om man kan sitta hela livet och googla fram nya recept. Idag provade vi iallafall en väldigt enkel, somrig och god variant med räkor (såklart!), avocado, chili, mango och koriander i. Dock så var chilin sjukt stark så man passade på att rensa bihålorna medans men åt den haha, nä men skämt o sido så var den jättegod. En somrig förrätt som jag kan tänka mig att bjuda på på midsommar typ. Prova ni oxå vettja!


 

...

Av Elin - 19 oktober 2012 17:14


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards