lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2012

...

Av Elin - 8 oktober 2012 22:41


 

Av Elin - 8 oktober 2012 20:48



För er som missade dagens program med världens bästa mormor, fatta coolt ju att hon är med! :D


Halv%20%C3%A5tta%20hos%20mig%20del%2029

Av Elin - 8 oktober 2012 19:08


Dagen har gått sjukt fort trots att jag inte har gjort någonting. Vaknade upp och mådde sjukt illa så jag skippade föreläsningen idag, kändes lite fel men orkade verkligen inte och tydligen så missade jag ingenting så då kändes det lite bättre haha. Imorgon ska ajg verkligen läsa igenom dom sidorna jag inte har läst än och ska göra lite uppgifter som jag verkligen måste göra, har varit allt för lat dom senaste dagarna.


Hämtade ut min väska idag som jag hade beställd från Zalando, egentligen behöver jag ingen ny men jag kunder verkligen inte motstå att klicka hem en hihi, älskar att man får hem sånna där stora skyddsplast som verkligen smäller när mn hopper på dom.


 


Ikväll blir det halv åtta hos mig då min mormor ska vara med, jag vet ju redan hur det har gått för hennemen såklart så ska jag titta ändå, spännade! :D


Nu ska jag njuta av min brieost, puss.

Av Elin - 7 oktober 2012 20:46


Hej vänner. Sov sjukt länge idag, till 1130 och ändå så var jag så himla trött när jag vaknade, konstigt. Hade planerat att städa mitt rum och plugga lite, men inget av det blev gjort idag, utan jag och mamma åkte iväg till Bromma blocks på eftermiddagen och shoppade lite, hittade inte riktigt det jag ville ha utan bara det jag behövde hehe.


Annars så har det inte hänt så mycket idag, har en förjävlig träningsvärk i axeln och nacken efter gårdagens ridning på Palette haha, men jag hoppas den hinner lätta innan Onsdag när det är ridning på Brolle annars får jag nog tänka igenom om jag ska rida eller inte.


Är sjukt trött redan så ska nog gå och sova snart tror jag. Imorgon blir det en hemmadag till, har hållt på att vela fram och tillbaka hela dagen om jag ska gå på föreläsningen imorgon eller inte men jag har världens mensvärk och känner att jag inte får ut något av föreläsningar, ska försöka förklara för er hur jag känner inför att ha börjat plugga igen någon dag.


Nu, hellenius hörna. Puss

Av Elin - 6 oktober 2012 19:03


Hallå vänner. Hade ju tänkt att inte göra någonting idag men det ändrades snabbt när Mimmi ringde och frågade om jag ville följa med och rida. Var ju meningen att vi skulle rida ut imorgon men det blevidag istället, mig gjorde det ingenting hihi.


Mimmi hämtade upp mig vid 1230 snäll som hon är så åkte vi till stallet, mockade, fixade foder mm sen tror jag vi kom upp i sadlarna strax innan tre någon gång, vihade tänkt att rida ut när det var ett sånt himla fint höstväder men när vi kom till ängen så var det massa med folk och dom höll på att flyga modellflygplan + att korna råmade så mycket och eftersom Mimmi inte riktigt känner hästen hon satt på så valde vi att knalla hemåt och rida lite på en annan äng. Var verkligen jättekul att sitta upp på Palette igen, red henne för typ 3,4 år sedan eller nått när Mimmi precis hade fått henne och hon var som en helt annan häst nu, vilket otroligt jobb hon och Mickan har lagt ner på denna häst! Underbart att få se och känna skillnaden, så himla fin var hon och jag är så otroligt glad över att Mimmi låter mig sitta upp på Palette eftersom jag vet att hon inte slänger upp vem som helst på henne, vilket är helt förståligt.


Bjuder på lite bilder från dagen:


           


Av Elin - 5 oktober 2012 23:29


Sorry för dåligt bloggande idag, har haft en hemmadag idag oxå med gossip girl på datorn, har bara ett avsnitt kvar från säsong 5, spännande. Snart börjar den 6te säsongen oxå, längtar!


Ikväll har jag och Lisa haft myskväll med vin, julmust, ost och annat gottis, mycket trevligt!


Nu ska jag gå och sussa, höres imorgon. Puss




Av Elin - 4 oktober 2012 20:31


Fick äntligen sova ut idag, så gick upp vid halv 10 då jag fortfqrqnde var trött men inte kunde somna om, jobbigt. Chillade lite i soffan tills jag åkte mot Universitetet, dock så var bussjäveln försenad så jag missade tåget och allt bara strulade så jag åkte hem igen då jag insåg att jag skulle komma allt för sent till seminariumet, tråkigt men ändå lite skönt att vila upp mig då jag har hostat sjukt mycket idag och under natten, beror nog på ridningen igår tror jag.


Eftr middagen så åkte mamma och jag till Bromma för att shoppa lite, passade på att åka förbi stallet och hämta upp lite saker + pratade lite med Carro sen åkte vi vidare till bromma. Jag skulle ha ett par skor och ett par regnbrallor, dock så hittade jag inget utav det utan en träningsbh och nagellack haha. Bättre lycka nästa gång helt enkelt. Har precis ätit lite kanelbullar, såklart och ska nog gå och sova snart, är jättetrött!


Träffae en kompis när mamma och jag var och handlade :D


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards