lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2012

Av Elin - 17 november 2012 19:44


Hej alla fina som tappert tittar in här fortfarande. Har varit väldigt inaktiv här idag måste jag ju faktiskt erkänna. Sov alldeles för länge idag, sen blev det ju inte bättre när min kära mor höll på att städa hela huset, vågade inte riktigt gå upp då så jag blev liggandes i sängen til ett. Ångest. Men ändå rätt skönt.


Blev pannkakor till lunch när mamma hade röjt runt i huset färdigt, sen var det bara att stänga in sig i rummet och börja plugga. Har planerat att jag ska plugga omexaminationen på helgerna och sen kursen jag håller på med på vardagarna så jag känner mig ändå ganska peppad inför skolan igen. Tråkigt bara att en jätteintressant kurs ska förstöras med en jobbig examination.


 


Mamma och jag åkte iväg en sväng till Vällingy på eftermiddagen, kände att ajg behövde en liten paus så följde med + att ajg hade spanat in en tröja på HM som jag ville köpa, dock så var mamma så himla klantig så hon klippte sönder mitt bankkort så har lixom inget att betala med längre eftersom jag inte har några kontanter, känner mig helt handikappad och pank! Men mamma har precis beställt ett nytt så hoppas jag får det nästa vecka!


Nu sitter ajg i soffan och dricker ett jättegott rödvin heter Donna maria för er som blev nyfikna och tittar på Gäster med gester, såå bra asså! Imorgon blir det mer plugg så vi får se hur det blir med uppdateringen...nä, åter till TVn, puss!

Av Elin - 16 november 2012 23:23


Hej vänner! Har nte tittat in så mycket här idag. Satt och panikpluggade på en uppgift hela eftermiddagen men jag hann iallafall lämna in den och jag hoppas att den är ok. Lärde mig väldigt mycket iallafall så jag känner mig rätt så lugn inför tentan på Måndag.


Nu ikväll har jag varit iväg på 18årsfest inne i stan med familjen, det var ett riktigt äventyr att åka kommunalt med mina föräldrar haha, eftersom jag var den ända som hittade och jag hatar rusningstrafik så pinnade ajg på i min egen lilla takt, sen vänder jag mig om vid östermalmstorg och så har resten av familjen försvunnit. Vi hittade iallafall varandra fort och fortsatte vår lilla resa hehe.


Var inte alls taggad innan vi åkte men nu när jag är hemma så tycker jag ändå att det blev väldigt trevligt. Trevliga människor och farligt god mat, åt tills jag mådde illa haha får nog plugga på löpbandet imorgon så mycket som jag åt haha. Det blev iallafall en rätt tidig kväll för mig idag, måste ju vara pigg under helgen så jag orkar plugga.


Nu är jag fan hungrig igen så måste nog gå och kika i kylen och se vad ajg hittar, hatar att gå och lägga mig hungrig! Puss och godnatt!


 

Av Elin - 16 november 2012 13:16


       


Åååh, bokat och klart. visserligen för några timmar sedan men ändå. Den 15 April 2013 befinner jag mig med mamma inne på Cirkus på 6 parkettraden för att se Sarah Dawn Finer. Åh vad jag längtar! Mindre en ett halvår kvar haha, woho! Ska bli sjukt kul att se henne live igen, sist var ju i sommras när hon var med i Allsång på skansen så det börjar verkligen bli dags igen. Det är kul att det är på Cirkus oxå, hennes förra konserter har ju varit på Chinateatern och där är det ju lite mindre. Jag älskar Cirkus faktiskt, det är inte globenstort men ändå relativt stort men det är fortfarande tillräckligt för att det ska kännas mer personligt och mysig. Helt lagom alltså, jag är ju svennebanan så lagom är bra ;).


Nu ska jag sluta svammla och försöka ta tillvara på denna energi och lyckorus och få lite plugg gjort tänkte jag. Höres!

Av Elin - 15 november 2012 22:44


Ååh, det finns så mycket jag vill göra i mitt liv, som jag verkligen brinner för. Ibland kan jag till och med bli lite stressad för jag tror att jag inte kommer hinna med allt. Jag vet, knäppt. Idag när jag pratade med en av mina klasskompisar så planerade vi typ upp hur jag skulle jobba sen, hur många procent på det ena jobbet och hur mycket på det andra haha. Är så SJUKT taggad att få göra det här, börjar nästan gråta för jag längtar så! INGEN och INGET ska få stå ivägen för mina drömmar, jag har fått kämpat och kämpar mig fortfarande igenom vissa saker. Både skola och stall, men jag har aldrig givit upp och det ska jag aldrig göra för jag VET att jag är ämnad för det här! Jag är inte Elin om jag inte får ha barnen och hästarna vid min sida! Så  in your face ni som tror att jag inte kommer fixa det här för det kommer jag, watch me!


 

Av Elin - 15 november 2012 20:10


Men heeej alla fina varelser där ute. Jag har inte glömt bort er, jag lovar. Har bara haft fullt upp idag så har inte hunnit slänga in några inlägg under dagen. Men bättre sent än aldrig brukar man ju säga ;). Har väl inte varit en sån superdag idag, hade gärna hoppat över den om man säger så. Mamma och pappa kom ju hem inatt, lillebror var iväg redan vid 3 mitt i natten och hämtade upp dom på arlanda. Självklart så vaknade jag när han smällde igen dörren och självklart så vaknade jag av när hela familjen klampade in två timmar senare, så tyvärr så har jag inte fått så jättemycket sömn inatt.


Var iallafall inne på SU idag, hade sista lektionen innan hemtentan på måndag. Bra att jag var där, men inte en sån jättegivande lektion tyvärr. Bättre blev det ju inte när jag fick en hemuppgift eftersom jag har missat två tidigare lektioner. Kunde jag inte fått den när jag mejlade henne första gången förra veckan? Blir så jäkla förbannad, varför ska dom alltid krångla till det för mig? Det räcker med att ajg har två omtentor att göra. Har nog aldrig varit så nära på att hoppa av som idag, är så sjukt stressad. Om jag ska behöva kämpa och kriga för min sak under dom här tre åren jag har kvar som jag har gjort under den här terminen så kommer ajg vara utbränd redan innan jag börjar jobba.


 

Fin väg på väg till BVU-institutionen...


Jaja, när jag hade kommit hem och ätit middag med familjen så åkte mamma, jag och lillebror till Vällingby en snabbis. Jag tröstshoppade lite, med tanke på den jobbiga dagen. Blev lite för mycket pengar spenderat men en del saker behövde jag faktiskt! Hittade en jättefin T-shirt, men jag hade redan shoppat för 400 kr så kände inte för att betala 200 kr för en T-shirt, men visst var den fin?


 


Imorgon är jag iallafall ledig, ska gå upp lite tidigare imorgon tänkte jag och verkligen sätta igång med plugget så hoppas jag att jag få lite gjort. Nu ska ajg gå och ta ett glas juice och umgås med mamma och pappa. Kram på er <3

Av Elin - 14 november 2012 22:28


Hej alla fina! Just nu så skriver jag från mobilen för vårat internet vill inte fungera, så jag ber om ursäkt i förväg om det blir mycket felstavningar och hoppas att ni har överseende med det.

Kvällen ridlektion då? Det gick faktiskt bra idag. Var ändå ganska positiv till lektionen och då brukar det ju gå bättre ;).

Vi tränade mycket skolor idag, öppna och slutna. Var ett himla bra tag sedan vi gjorde det så jag var lite ringtostig kände jag haha. Tror jag red Jissa eller Eloge sist jag red det.en iallafall, tyckte det kändes väldigt bra med öppna. Det gick bättre i högervarvet när jag har lillfingret att hålla emot mer i, i vänster så glappade lätt yttertygel än och med en hand så är det svårt att hålla emot. I slutet så fick jag iallafall till några jättebra. Gjorde även öppna i trav och såklart så är det svårare men så länge jag hade tryck i traven så kändes det bra där oxå. Slutna är ju klurigare så där gick det väl inte lika bra, tycker att det blir vingligt lätt. Åsa kortade mina tyglar lite mellan öppna och slutna och trots att slutna är svårare så gick det ändå bra, i slutet så var det som om jag hittade knapparna igen och det bara flöt på.

Hade bitit ihop lite för axeln i slutet så jag hoppade över galoppen och skrittade innanför istället, efter det så travade vi lite och då kändes han jättefin, stadig, framåt och sökte sig neråt.

Det var jättekul att rida idag verkligen! Tror faktiskt att jag behövde höra allt som Åsa sa till mig förra veckan för att jag skulle komma ner på jorden igen och inte bara tycka synd om mig själv. Jag var så fruktansvärt förbannad och besviken på henne förra veckan och mu är det som bortblåst, är otroligt tacksam över att jag får rida för just henne!

Nu ska jag titta på TV och njuta av livet. Hörs imorgon!

Av Elin - 14 november 2012 15:45


Herre vad fort veckorna går asså, jag tyckte ändå att veckorna gick väldigt fort när jag bodde på sjukhuset eller fick behandlingar förra terminen, men det gär nästan fortare nu. Blir lite stressad faktiskt, jag måste nog försöka tagga ner...någon som har tips på hur?


Gårdagen blev iallafall inte riktigt som jag hade tänkt. Vaknade upp med jätteont i halsen och senare under dagen så kom huvudvärken. Så jag stannade hemma från föreläsningen och pluggade istället inför lektionen imorgon. Känns viktigare att gå på dom än på föreläsningarna.


Idag har det varit en hemmadag för både lillebror och mig. Sista dagen innan mamma och pappa kommer hem, ska bli både skönt men inte skönt att dom kommer hem haha. Det jobbigaste är nog att jag känner att huset måste vara skinande ren, ALL tvätt tvättad och ha kylskåpet full med mat när dom kommer hem, annars så tycker mamma att vi har varit lata...men jag får hoppas att det inte blir så.


Ikväll är det ridning, känns som om jag inte borde vara där med tanke på vad som hände förra veckan. Men jag får försöka bita ihop och ta till pokerfacet helt enkelt.


Nu ska ajg titta klart på Grey´s anatomy sedan ska jag nog börja förbereda middagen. Puss på er.

Av Elin - 14 november 2012 12:47


Jag hatar dig. Jag hatar dig din vidriga jävel. Jag hatar att du bara klampade in och tog för dig av mitt liv. Att du gjorde allt så försenat. Att jag var tvungen att trycka på pausknappen i mitt eget liv, att jag inte längre kunde påverka vad som skulle hända. Jag hatar att du gav mig så mycket sorg, rädsla, oro och ilska. Jag hatar att du inte kan visa någon som helst respekt för mig eller för någon annan i världen. För att du tror att du är starkare än mig. Jag hatar dig så mycket så jag bara vill skrika, slå och sparka på dig, hur kunde du göra så här? Jag hatar att jag ska behöva använda ordet hata på grund av dig.


Jag hatar att du finns.

 


Men jag tycker om dig. Jag tycker om dig för att du fick mig att inse vilken fin familj och släkt jag har. Jag tycker om dig för att du fick mig att inse vilka mina närmaste vänner är. För att jag fick chansen att visa dig att du inte alltid kan vinna. För att du har gjort mig starkare och klokare. För att du har gett mig kämparglöd.


Men mest av allt så är du hatad. Av mig och många fler.

 

Fuck cancer!

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards