lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2012

Av Elin - 8 november 2012 19:02


Hade en bra dag på universitetet idag faktiskt, har lärt mig mycket trots en rätt så tråkig kurs, läraren är helt okej och börjar komma in i klassen mer moch mer. Det kommer lösa sig det här, på ett eller annat sätt.


Känner mig oerhört positiv idag faktiskt, Åkte hem med lätta steg i eftermiddags och jag kunde inte låta bli att le när jag gick förbi pressbyrån vid centralen där det luktade nybakta lussebullar och jag med julmusik i öronen, det är jul snart, åh vad jag längtar!


Ikväll blir det en hemmakväll och imoegon är jag ledig. DÅ ska ajg faktiskt städa och byta lakan så jag får prova mina överkast. Sen ska ajg ta en liten promenad till station och handla lite tror jag, ringa mormor och kolla om jag kan komma ut till dom på lördagen innan jag åker vidare till lillsved och så ska jag självklart plugga. Sen får vi se hur kvällen blir.


Nu ska jag gå och göra min andra kopp te, puss 



Av Elin - 8 november 2012 11:09


Känner att ajg gick och la mig alledeles för sent igårkväll, kom inte i säng förs halv ett. Det får man lida för idag haha, sitter här i soffan och gäspar exakt hela tiden, bättre blir det ju ite när jag tänker på att jag inte kommer hem förs vid 17 ikväll, hatar sena seminarium, menmen jag hoppas att det ger något iallafall och att kursen är lättare än den där jäkla utvecklingspsykologin!


Nä, nu ska ajg nog ta något att äta, sedan läsa lite i kursboken för att sen åka till universitetet. Hoppas att bussar och tåg går som dom ska bara...


Puss på er så hörs vi senare idag ♥

Av Elin - 7 november 2012 22:01


Blir bara ledsen när jag tänker på ridningen just nu. Alla tankar bara snurrar och jag vet inte vad jag vill. Just nu så har jag bestämt mig för att sluta rida, men jag lovar att om två dagar så har ajg ändrat mig.


Var hoppning idag iallafall, var inte alls så taggad men det lilla ajg hoppa så tyckte ajg att det var kul, förutom att jag inte tittade vart jag skulle haha.Nä, men det kan ju vara lite långtråkigt när det är hoppning då det inte flyter på på samma sätt som när man rider annars, men jag tyckte ändå att det var helt ok idag, inte allt för segt. Dock så kände ajg att ajg hellre ville rida dressyr, men ibland kan man inte få som man vill ;).


Nä, har mycket att tänka på nu efter en kväll i stallet där många har sagt hur dom tycker och tänker till mig. Usch vad jag tycker det är tråkigt att vara i en sån här sits...

Av Elin - 7 november 2012 17:29


 

Av mamma och pappa. Tallrikarna fick jag sex av och formarna 4.


 

Av mormor och morfar + 500kr


 

Vattenkokare av familjen A.


Plattång av lillebror



 

Fleeceöverkast/filt med amerikanska flaggan av mamma och pappa


 

Överkast av mamma och pappa


 

Mössa av mamma och pappa


Sen fick jag 1000kr av farfar, men orkar inte fota det oxå haha.


Av Elin - 7 november 2012 13:50


Kom hem för en stund sedan efter en mysig promenad med Fillan, vi gick runt kvarteret för att få lite friskluft och bli lite piggare. Var rätt skönt ute faktiskt, blåste lite men det var inte sådär isande kallt som det kan bli när det blåser. Åt bara en mackan inna vi gick så ska nog gå och äta lite mer, fick så sjukt ont i magen. Sen är det plugg som gäller och städning om jag orkar.


På vägen hem blev jag irriterad på tre morsor som gick tre i bredd med barnvagnarna mitt på gatan, haha ibland är det lite som gör att ajg blir irriterad ;).

 

Av Elin - 7 november 2012 11:25


Åååh, jag blir galet på detta oflyt jag har hela tiden! Har haft ett smärre nervsammanbrott/vredesutbrott och har precis lugnat ner mig lite och börjat andas normalt igen. Paniken som lättade på VFUn är tillbaka och nu vet ajg inte riktigt vart jag ska börja för att få ordning på allt. Det värsta är ju att man inte vet vem man ska höra av sig till på universitetet. Jag skulle vilja ha ett par telefonnummer och få raka svar när jag ringer. Istället måste jag skriva mejl till (förhoppningsvis) rätt personer för att sedan vänta på svar och sedan få svaret "hör av dig till blablabla" och så tar det tre dagar extra att få ordning på allt! Blir galen, allvarligt talat!! Hur jävla svårt ska det vara!?


Jag har skrikit till Gud och frågat vad han är ute efter, varför detta händer...har jag gjort något? Blir galen på alla dessa jävla otydliga svar!!!!! 

 


Jag är ledsen hörni att ni fick läsa allt detta, men jag var tvungen att skriva av mig litegrann. Nu ska jag fota litegrann så jag tänker på annat ett tag.


Av Elin - 6 november 2012 20:59


Du kom in i mitt liv utan att fråga om lov, utan att knacka på, utan ens en förvarning. Du tog för dig, hånskrattade åt mig o körde över allt o alla som kom i din väg. Visade ingen hänsyn, ingen respekt.
Lögner. Svek. 

 

Jag hatade dig då o jag hatar dig nu. Jävla cancer, dra åt helvete.

 

 

 

 

Av Elin - 6 november 2012 18:10


Hej på er kära vänner. Har haft en härlig sista dagn på VFUn idag, gick hem med väldigt blandade känslor efter att ha sagt hej då till alla. Jag trivs ju som fisken i vattnet när jag är där om dagarna och trots att det kan kännas tungt att gå upp tidigt på morgonen så är ajg så otroligt taggad varje dag på att lära mig mera och tvecklas både som person och student/personal, vad man nu ska säga.


Skrev ju i Onsdags att jag och min handledare skulle på ett uppdrag idag, har varit taggad hela veckan som jag har varit på förskolan och idag var det äntligen dags för ett hembesök hos en kille som ska börja på Nyckelpigan redan imorgon. Det var verkligen jättelärorikt och jag gick därifrån med massa tankar och ett riktigt sug efter att få sätta igång att få jobba så här på riktigt och inte bara som student. Som min kloka handledare säger när jag ofta (eller försöker) påtalar att jag älskar deras arbetssätt så vet jag vad jag vill sträva efter sen när jag själv får jobba som förskollärare på riktigt.


Har ju haft det förjävligt denna termin förutom när jag har varit på VFUn, det har varit fruktansvärt jobbigt psykiskt att komma tillbaka och plugga än vad jag hade trott och jag vet inte hur många timmars sömn jag har fått under den senaste månaden på grund av panik över att inte få gå vidare till termin 3. Nu när jag har samlat kraft under dom här fem dagarna på förskolan så känner jag mig verkligen peppad och att jag har orken att kämpa för min sak resten av terminen, jag ska bannemej klara det här! 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards