lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 3 januari 2013 12:00


Hej på er alla! Idag blir det ingen rast ingen ro minsann. Sov jättekonstigt inatt så vi får se hur denna dag slutar haha. Ska iallfall strax gå och klä på mig ytterkläderna för att sen åka vidare mot Östermalm och jobba i några timmar, blir inget speciellt vi ska hitta på utan nog bara leka hemma och ha det mys. Vid 17 så ska jag dra vidare till Åhlens för att möta upp Erika och så käkar vi middag ihop, ska bli mysigt eftersom vi inte har träffats på länge! Jag återkommer ikväll då när jag kommer hem ;). Puss på er och ha en jättebra dag!



Av Elin - 3 januari 2013 11:15


 

 


Denna låt spelas på repeat varje dag just nu. Jag blir så otroligt glad och taggad på livet när jag lyssnar på den. "Jag är inte beredd att dö än" just så tänkte jag när jag gick och väntade på beskedet från sjukhuset under September. Jag kommer ihåg att jag lyssnade på den här varje gång jag åkte till och från VFUn under September. När jag kom varje morgon så kändes det som om jag kunde dansa in på förskolans gård av lycka och när jag gick över hela perongen vid pendeln på vägen hem så fick jag varje gång ett sånt lyckorus så jag hade kunnat dansa runt och sjunga med, helt sjukt vad lycklig jag var just då och blir när jag lyssnar på denna underbara låt!


Vårens först dag
och jag vill va' med,
och jag vill va' så med,
så att jag kan se
att jag är en del av allt.


Vårens stora dag
och jag vill va' med.
Låt mig leva längre
nu när jag kan se.

Kom våren, kom skratten,
kom tårarna om natten.
Låt mig vara, låt mig vara
litet till, jag är,
jag är inte beredd att gå än.

Låt mig finnas, låt mig att finnas,
litet mer, jag är,
jag är inte beredd att dö än,
inte än.

Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå än,
inte än.
Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå.

På din stora dag
ville jag va' med.
Jag bad: Låt mig leva längre.
Men genom dina ögon
såg jag barnen, jag såg skratten,
jag var tårarna om natten.
Jag såg barnen, jag såg skratten,
jag var tårarna om natten.

 

Av Elin - 2 januari 2013 21:35


 


Första ridlektionen för terminen och vi var bara fem styckna, så skönt! Det gick iallafall helt okej att rida idag. Bättre än vad jag trodde faktiskt, fina Brollis!


Vi red iallafall fritt idag, försökte få honom alert och det gick helt okej faktiskt. Red mycket tempoväxlingar och böjda spår. Serpentiner, åttvolter och vanliga volter för att han skulle bli loss i sidorna. Jag tänkte på det att när jag planerar vart jag ska rida så glömmer jag att rida tempoväxlingar och när jag verkligen försöker att öka och minska i alla gångarter så rider ajg lite hipp som happ och ostruktererat. Jag tror att det handlar om att man inte riktigt är van att rida själv. Nackdelen med ridskola att man inte får rida mer själv men ändå en fördel att få mycket hjälp på ridskola, lite dubbla budskap där va haha?


Men iallafall, provade att fatta lite galopp och vänster gick bra att fatta men det blev väldigt oren i dom första fattningarna. I höger så provade jag att fatta på långsidorna, det gick lite trögt och hade svårt att hålla honom på spåret men han galopperade på mer i det varvet iallafall, provade att fatta vänster igen på volten och då blev det mycket bättre och en renare galopp.


Resten av lektionen valde jag att rida på böjda spår i trav och tempoväxla så mycket ajg kunde och orkade. Vi red som ett ruter ess oxå på ena volten när hästarna var utåtställda ett tag oxå och det var ju hopplöst att göra, jag orkade helt enkelt inte att hålla honom utåtställd samtidigt som jag styrde rätt. Valde att vila då istället, nackdelen med att rida med en hand. 


Är nöjd med lektionen iallafall, jag fick igång honom bra förutom i slutet då både jag och han var väldgit trötta. Nu är jag jättetaggad inför nästa vecka och att börja träna lite mer utanför ridningen hihi. Fina Brullepudding <3.

Av Elin - 2 januari 2013 16:45


NU kära vänner är jag hemma och har landat i soffan för att tagga inför ridlektion senare ikväll. Jag mötte ju som sagt upp mamma i Sollentuna eftermiddags  för att sen åka vidare till Rapunzel i Värtahamnen. I Oktober så var ajg där för att kolla om det gick att sätta in löshår eftersom jag är så himla osäker i mig själv med kort hår och då bad dom mig komma tillbaka i början av det nya året.


Jag har sett fram emot att få längre hår nu ända sen dess och idag så var det äntligen dags! Efter två timmar i frisörstolen och mycket tjejsnack så var det färdigt. Nu ser det inte så jättebra ut eftersom löshåret är så pass nytt och så är det lite ostruktrerat men om ca 1 vecka så kommer det säkert se bättre ut när jag har duschat och låtit det "boa in sig" lite.


 



Av Elin - 2 januari 2013 11:30

 

Hej på er!

Jag ska alldeles strax knalla till bussen för åka till Sollentuna och möta upp mamma därifrån så ska vi åka vidare mot värtahamnen och göra en grej. Jag har lyckats hålla det hemligt för nästan alla under typ tre månader så jag ska faktiskt inte avslöja än vad vi, eller jag ska göra där. Har jag hållit mig så här länge så klarar jag att hålla det hemligt i några timmar till. Det blir mycket mer spännande då hihi.

Det jag kan säga är att det inte är något allvarligt eller så utan bara en grej som gör att jag kommer att må bättre psykisk sen när det är klart. Nä hörni, nu måste jag kila. Återkommer om allt sen när jag kommer hem i eftermiddag. Puss på er och ha en bra dag!

Av Elin - 1 januari 2013 21:59



1.Plugga
2.PLUGGA DIN LATMASK
3. PLUGGA ANNARS BLIR DU INTE GODKÄND!!


Yepp, imorgon är det back to reality! KÄMPA ELIN!



Av Elin - 1 januari 2013 16:21


Nytt år, nya möjligheter! Nej, jag skoja bara sånt låter så galet klyschigt så det snacket hoppar vi över tycker jag. Hoppas ni alla hade en awsome nyårafton igår/inatt. kväll blev inte alls som Lisa och jag hade planerat. Men det slutade riktigt bra ändå måste jag säga.


Vi kom inte längre än att äta upp halva varmrätten innan telefonen ringde hemma hos Lisa och vi var tvungna att avbryta vårat firande. Hon var tvungen att åka iväg och göra något som var ganska mycket viktigare just då så det var bara att börja städa och klä på sig för att sen åka. Jag drog hem och gjorde ingenting speciellt förutom att titta på Carola innan tolvslaget, kändes härligt att äntligen få se henne i TVrutan igen, var ett bra tag sen nu! Firade tolvslaget med mamma och pappa och stod ute på altanen och kollade på fina fyverkerier ett tag, var mysigt faktiskt.


Vid 1 typ så kom Lisa hem till mig då hon gärna ville ha sällskap under resten av kvällen/natten. Vi poppade våran champagne och skålade in det nya året med varandra då istället och åt ost och bara satt och pratade. Klockan drog iväg och jag tror att vi somnade runt halv 5 på morgonen. Blev riktigt mysigt trots att det inte blev som vi hade planerat.

           

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards